Public: Εξοπλισμός παραλίας, βιβλία, gadgets, παιχνίδια για ένα μοναδικό καλοκαίρι

Public: Εξοπλισμός παραλίας, βιβλία, gadgets, παιχνίδια για ένα μοναδικό καλοκαίρι

Όλα τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που θα κάνουν το καλοκαίρι μας μοναδικό ανυπομονούν να μας «συστήσουν» τα Public.

Είτε είσαι τύπος της θάλασσας, του βουνού ή του camping, είτε περάσεις το καλοκαίρι στο εξοχικό σου ή στο σπίτι σου, στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, για να σχεδιάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία σου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο site του Public, θα ανακαλύψεις προτάσεις ανάλογα με το τι θα κάνεις, πού θα ταξιδέψεις ή με ποιο μέσο θα μετακινηθείς, ενώ παράλληλα μπορείς να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σου.

Ενδεικτικά στα Public θα βρεις:

Τα πάντα για την παραλία_ από ποιοτικές ομπρέλες, ευρύχωρες τσάντες και νεσεσέρ για τη θάλασσα μέχρι σκηνές, ψάθες και απορροφητικές πετσέτες θαλάσσης

Προτάσεις βιβλίων που θα σου κάνουν συντροφιά πριν και μετά τις βουτιές

Παιδικά βιβλία και βιβλία δραστηριοτήτων για τις διακοπές των παιδιών

Αδιάβροχα gadgets όπως ακουστικά, ηχεία, θήκες και άλλα προϊόντα τεχνολογίας που θα σε συνοδεύσουν δίπλα στο κύμα

Αντηλιακά για όλη την οικογένεια

Φουσκωτά, μπρατσάκια και στρώματα για κάθε ηλικία

Αξεσουάρ ταξιδίου όπως βαλίτσες, τσάντες πλάτης και μαξιλάρια ταξιδίου

Φορητούς φορτιστές σε μεγάλη ποικιλία και γκάμα τιμών για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία SUP σανίδες για περιπετειώδεις βόλτες στο νερό

Κουβαδάκια, νεροπίστολα, μπάλες, χειροποίητες ρακέτες ελληνικής κατασκευής και άλλα πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Και αν θέλεις συγχρόνως με τις διακοπές σου να απολαύσεις μια παράσταση ή μια συναυλία, επίλεξε ένα από τα hot καλοκαιρινά θεάματα σε όλη την Ελλάδα, και κλείσε πρώτος της θέση σου μέσα από το Public tickets.

Και επειδή το καλοκαίρι στα Public δεν σταματάει εδώ, για να είσαι πάντα σε summer mood, συμβουλεύσου τις special μουσικές λίστες των Public στο Spotify με τα τραγούδια που θέλεις να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά σου ταξίδια.

Αν λοιπόν θέλεις να ζεις το καλοκαίρι κάθε στιγμή, έφτασε η ώρα να κάνεις την κάθε καλοκαιρινή μέρα μοναδική, με ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ανάγκη και δραστηριότητα μόνο στα Public και στο Public.gr