Nova: «Ανοίγει» τις υπηρεσίες της, εκμεταλλευόμενη το δίκτυό της

Nova: «Ανοίγει» τις υπηρεσίες της, εκμεταλλευόμενη το δίκτυό της

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το τεράστιο πελατολόγιο που έχει, καθώς «μπαίνει» σε περίπου 1 εκατ. ελληνικά νοικοκυριά μέσω των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, τηλεφωνίας και internet, η Forthnet κάνει «άνοιγμα» των υπηρεσιών της, μπαίνοντας στη λιανική αγορά ενέργειας.

Η εταιρεία μέσω της Nova Energy εισέρχεται στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά με νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μιας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού.

Η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια, σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών κάτω από το brand Nova.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η Nova, δεν θα κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά θα δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy.

Η Νova Energy θα προσφέρει τουλάχιστον 25% έκπτωση, για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

Επίσης προσφέρει μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο, καθώς και απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης, εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Απ. Σκ.