Νέος πρόεδρος Ευρώπης στη Mondelez International

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 10:09 - Τελευταία ενημέρωση: 11:33
-A +A
Νέος πρόεδρος Ευρώπης στη Mondelez International

Τον ρόλο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου & Προέδρου Ευρώπης της εταιρείας Mondelez International αναλαμβάνει ο Vince Gruber.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, με την πολυετή και εκτενή εμπειρία του στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), ο Vince Gruber έχει την ευθύνη από τον Ιανουάριο του 2019 να διαμορφώσει και να εφαρμόσει τη στρατηγική της εταιρείας ‘Snacking Made Right’ στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η νέα στρατηγική στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το κατάλληλο snack, την σωστή στιγμή, φτιαγμένο με το σωστό τρόπο.

«Το ‘Snacking Made Right’ αποτελεί ένα δυνατό στρατηγικό πλάνο που θα καθορίσει τη δραστηριότητά μας στα επόμενα δέκα χρόνια στοχεύοντας μια σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη», δηλώνει ο Vince Gruber. «Αισθάνομαι τιμή που ηγούμαι μίας τόσο εξαιρετικής ομάδας στην Ευρώπη και ανυπομονώ να δημιουργήσουμε το μέλλον στην αγορά του snack».

Η επαγγελματική πορεία του Vince Gruber ξεκίνησε στην Αυστρία το 1989 στην Kraft Foods (σημερινή Mondelez International), αποκτώντας εμπειρία μέσα από διάφορες θέσεις στο Marketing μέχρι το 2000. Στην συνέχεια, για επτά χρόνια εργάστηκε εκτός της εταιρείας και επέστρεψε ξανά το 2007 στην Kraft Foods ως Director Chocolate για τις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, και της Ελβετίας, και παρέμεινε σε αυτόν τον ρόλο έως το 2010, όποτε και ανέλαβε Πρόεδρος Δυτικής Ευρώπης. Toν Ιανουάριο του 2019 ανέλαβε το ρόλο του Executive Vice President & President Europe για την Mondelēz International στη Ζυρίχη.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα