MIG: Καλεί τους επενδυτές να βασίζονται σε επίσημες ανακοινώσεις

MIG: Καλεί τους επενδυτές να βασίζονται σε επίσημες ανακοινώσεις

Να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις, καλεί το επενδυτικό κοινό η MIG, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ίδια και σε θυγατρικές της, καθώς οτιδήποτε δεν προέρχεται από επίσημη ενημέρωση αποτελεί προϊόν κερδοσκοπίας. Η εταιρεία τονίζει ότι «δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας». 

Πιο αναλυτικά, η MIG αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού πολιτικού και οικονομικού τύπου, που αφορούν στην εταιρεία ή σε συμμετοχές της, η Marfin Investment Group επιθυμεί να δηλώσει ότι σύμφωνα με την πολιτική της Εταιρείας δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Η Εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρεία καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρείας».