MIG: Δόθηκαν στη CVC πληροφορίες για το Υγεία - Δεν υπάρχει οποιασδήποτε δεσμευτική προσφορά

MIG: Δόθηκαν στη CVC πληροφορίες για το Υγεία - Δεν υπάρχει οποιασδήποτε δεσμευτική προσφορά

Πληροφορίες για το Υγεία έδωσε η Marfin Investment Group στα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC Capital Partners», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της στην οποία τονίζει ωστόσο ότι δεν έχει αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς. 

Το τελευταίο διάστημα η MIG με επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις της έχει επισημάνει πως έχει γίνει πολλάκις αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία της ιδίας καθώς και της θυγατρικής της, ΥΓΕΙΑ.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία, ενώ καλεί τους επενδυτές να βασίζονται σε επίσημες ανακοινώσεις

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της MIG αναφέρεται: Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου η «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών» («η Εταιρία») ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο συμφωνίας εμπιστευτικότητας παρεσχέθησαν στα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC Capital Partners» οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για το «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ Α.Ε.».

Η Εταιρία δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς και επαναλαμβάνει ότι θα προβεί σε σχετικές Ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

Από την πλευρά το Υγεία, σε ανακοίνωσή του, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε προσφορά εξαγοράς της «CVC Capital Partners», παραπέμπει το επενδυτικό κοινό στις ανακοινώσεις της μετόχου της με ποσοστό 70,385% «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών».