Kleemann: Νέα προϊόντα και τεχνολογία στη 10η συνεχή συμμετοχή της στην Interlift

Kleemann: Νέα προϊόντα και τεχνολογία στη 10η συνεχή συμμετοχή της στην Interlift

Η Kleemann παρουσίασε νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές (applications) στην Interlift, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Augsburg της Γερμανίας. Να σημειωθεί πως ήταν η 10η συνεχόμενη συμμετοχή για την Kleemann στη συγκεκριμένη έκθεση.   

Σε περίπτερο 300 τετραγωνικών μέτρων, η Kleemann παρουσίασε το επανασχεδιασμένο προϊόν της Atlas Rph, σε συνδυασμό με έναν ειδικό πανοραμικό θάλαμο, σχεδιασμένο από το βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα. Πρόκειται για έναν μηχανικό MRL ανελκυστήρα, για φορτία 180 -1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου. Επίσης, είναι ιδανικός για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια.

Ενδιαφέρον προκάλεσε το έκθεμα - μικρογραφία φρεατίου, η νέα λύση για την εγκατάσταση ανελκυστήρα χωρίς σκαλωσιά, η οποία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα για μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση ανελκυστήρα στο κτίριό τους.

Η Klefer, εταιρεία του ομίλου Kleemann, που κατασκευάζει πόρτες ανελκυστήρων, παρουσίασε 3 νέα μοντέλα πορτών.
Επίσης, η Kleemann, αναγνωρίζοντας τη σημασία της εφαρμογής της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία της, παρουσίασε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα Kleemann Τools και συγκεκριμένα:

- Το Kleemann Portal, που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να εισάγουν οι ίδιοι τις διαστάσεις φρεατίου online και να βλέπουν στιγμιαία στην οθόνη τους την live κάτοψη του φρεατίου, συγκρίνοντας την online παρουσία της KLEEMANN με τον ανταγωνισμό

- Το Kleemann Visual Support, που προσφέρει onsite και online τεχνική υποστήριξη και πολλές πρόσθετες επιλογές για τη διευκόλυνση του τεχνικού του ανελκυστήρα

- Το Kleemann lift Tester, μια δωρεάν εφαρμογή για i-phone και i-pad, με την οποία χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του λογισμικού IOS, ο χρήστης μπορεί να μετρήσει την απόδοση του ανελκυστήρα (επιτάχυνση, ταχύτητα, ποιότητα κίνησης και επίπεδα θορύβου)

Επιπλέον, η Kleemann παρουσίασε την εφαρμογή Kleemann Virtual Reality Experience, με την οποία, οι επισκέπτες του περιπτέρου της είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν ψηφιακά  σε 4 σημαντικά έργα της Kleemann και να νιώσουν την εμπειρία μετακίνησης σε αυτούς τους ανελκυστήρες. Τον ειδικό 17tn θάλαμο στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στη Ρωσία, τον ειδικό πανοραμικό θάλαμο του μουσείου Mary Rose στο Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ειδικό θάλαμο στην πλατφόρμα Oil Rig στη Νορβηγία και το θάλαμο design by Αndreas Zapatinas που βρίσκεται στον Πύργο της Kleemann.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Group Customer Experience Director, κ. Λάζαρος Ασβεστόπουλος παρουσίασε το θέμα - Νέος οικιακός ανελκυστήρας για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου - Νέο online εργαλείο στο VFA Forum.

Τέλος, η KLEEMANN διοργάνωσε μια αποκλειστική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους κλαδικών περιοδικών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για νέα του Ομίλου και για την νέα επένδυση στην Κίνα που θα ολοκληρωθεί το 2019.