H νέα επική σειρά θρίλερ έρχεται στο Fox από τη Wind Vision

H νέα επική σειρά θρίλερ έρχεται στο Fox από τη Wind Vision

Βασισμένη στην ομώνυμη best-seller τριλογία βιβλίων του Justin Cronin, με την υπογραφή του βραβευμένου με EMMY® και υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Ridley Scott, της Liz Heldens και του Matt Reeves, η νέα σειρά φέρνει στις οθόνες μας τη μάχη αντίρροπων δυνάμεων μπροστά σε ένα σκηνικό επικείμενης αποκάλυψης.

Όπως ανα΄φερει η ανακοίνωση, η πλοκή επικεντρώνεται στο Project Noah, ένα μυστικό ερευνητικό κέντρο όπου επιστήμονες πειραματίζονται με αντικείμενο έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ειδών ασθένειας. Ταυτόχρονα όμως, ο ίδιος ιός θα μπορούσε να αφανίσει το ανθρώπινο είδος.

Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) επιλέγεται ως το ιδανικό αντικείμενο του πειράματος, για να δοκιμαστεί απέναντι στον ιό, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) είναι εκείνος που καλείται να την παραδώσει στο Project Noah. Στην πορεία, η σχέση τους θα δοκιμαστεί, θα εξελιχθεί και ο Wolgast θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, με κάθε κόστος.

Καθώς η αντίστροφή μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ήδη ξεκινήσει, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, με τη μοναδική προσφορά του Family Pack στα 9,90 ευρώ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης.