H betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Άρης για τη σεζόν 2019-20!

H betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Άρης για τη σεζόν 2019-20!

Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το βήμα παραπάνω, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά μας την στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε πως σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται και οι ιστορικές ομάδες της χώρας, όπως η ΚΑΕ Άρης, η οποία ήρθε στη betshop.gr, φιλοδοξώντας σε νέες επιτυχίες! Είμαστε έτοιμοι, πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να απολαύσουμε τη χαρά του αθλητικού παιχνιδιού, προτάσσοντας όπως πάντα, την ομαδικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι! Για τη σεζόν 2019-20, η betshop.gr θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ!

Καθημερινά η παρουσία της betshop.gr στα ελληνικά γήπεδα μεγαλώνει, όπως και η «δίψα» της να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και να δώσει στις ομάδες που στηρίζει μια επιπλέον ώθηση για να πετύχουν τους στόχους τους. Όλοι εμείς στην betshop.gr νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια για το γεγονός ότι μαζί μας έχουμε ομάδες που έχουν αφήσει σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό αθλητισμό. Με οδηγό τις ιστορικές επιτυχίες της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ είμαστε αποφασισμένοι να γράψουμε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.

Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, η ιστορία τους τα λέει όλα! Ομάδα που έχει γευτεί τεράστιες επιτυχίες και ύψωσε στα ουράνια την ελληνική σημαία! Η αυτοκρατορία της χτίστηκε τη δεκαετία του 1980, τότε που η παρέα των Γκάλη, Ιωαννίδη και Γιαννάκη μύησε όλη τη χώρα στα μυστικά του μπάσκετ και έγινε το πρότυπο των επόμενων γενιών. Tην τροπαιοθήκη του κοσμούν 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 Κύπελλα, 1 Κύπελλο Σαπόρτα, 1 Eurocup και 1 Κόρατς.

Αυτό όμως που κάνει τους Θεσσαλονικείς να ξεχωρίζουν είναι η καυτή τους έδρα. Η ατμόσφαιρα στο «Νick Galis Hall» ή για τους παλιότερους «Παλαί» είναι συγκλονιστική και αυτό φυσικά οφείλεται στους χιλιάδες οπαδούς που κάθε εβδομάδα δίνουν το ραντεβού τους στην εξέδρα για να υποστηρίξουν τη μεγάλη τους αγάπη. Για τη σεζόν 2019-20, ωστόσο, η εξέδρα του «Nick Galis Hall» θα έχει και την betshop.gr, έτοιμη να ζήσει μια συναρπαστική σεζόν και μέσω αυτής να στηρίξει τον ελληνικό αθλητισμό, απολαμβάνοντας τις μοναδικές στιγμές που μπορεί να σου χαρίσει το αθλητικό παιχνίδι.