G. Pyatt: Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια υποσχόμενη επένδυση

G. Pyatt: Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια υποσχόμενη επένδυση

Χρονιά καμπής για την Ελλάδα χαρακτήρισε το 2018, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο του ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο κ. Pyatt κατά το χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας και συνεχάρη γι αυτό το λόγο την ελληνική κυβέρνηση και τόνισε ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί δείγμα σκληρής δουλειάς.

Στη συνέχεια σημείωσε πως «το 2018 αποτελεί μια χρονιά καμπής για την Ελλάδα αλλά και για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, μάλιστα πρόκειται για τη χρονιά στην οποία έχω συναντήσει τους περισσότερους επενδυτές από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες χαρακτήρισε ως καλό δείγμα βελτίωσης των υποδομών μέσω ιδιωτικών επενδύσεων ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα δίνει τεράστια έμφαση στην στήριξη των start ups εταιριών. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε με έμφαση πως «πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια υποσχόμενη επένδυση».