Folli Follie: Διευκρινίσεις για τη δέσμευση των 1,8 εκατ. ευρώ

Folli Follie: Διευκρινίσεις για τη δέσμευση των 1,8 εκατ. ευρώ

Την παραδοχή ότι το δικαστήριο διέταξε τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της μέχρι του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, καθώς το Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 56 επενδυτώ έκανε την Πέμπτη το απόγευμα σε ανακοίνωσή της η Folli Follie.

Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποιεί πως έτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία είχε κατατεθεί από ομάδα 37 επενδυτών με αίτημα την συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας μέχρι του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ απερρίφθη από το δικαστήριο με την υπ'' αριθμ. 999/2019 απόφασή του. Σημειώνεται πως η έτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την ομάδα των 37 επενδυτών, δεν ήταν ευρέως γνωστή στην αγορά...

Σ'' ό,τι αφορά την επικράτηση της πρώτης ομάδας επενδυτών για τη συντηρητική κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών έως του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, η Folli Follie διευκρινίζει πως «πρόκειται απλώς και μόνο περί συντηρητικής κατάσχεσης, υπό την έννοια ότι τα σχετικά κεφάλαια δεν εκταμιεύονται, αλλά παραμένουν δεσμευμένα υπέρ των αιτούντων για την περίπτωση που η αντίστοιχη αγωγή τους (η οποία ακόμη δεν έχει επιδοθεί στην Εταιρεία μας) γίνει τελεσίδικα δεκτή. Επομένως, οι όποιες αναφορές του τύπου σε "κατασχέσεις επιβληθείσες στο ταμείο της Folli Follie", "καταβολές σε επενδυτές" κλπ. δεν είναι ακριβείς».