Προς αναβολή η Γενική Συνέλευση της 30ης Οκτωβρίου

Προς αναβολή η Γενική Συνέλευση της 30ης Οκτωβρίου

Προς αναβολή οδεύει και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη 30 Οκτωβρίου Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie – κάτι αναμενόμενο άλλωστε – καθώς, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, δεν έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη των αναθεωρημένων ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων αποτελεσμάτων της χρήσης 2017.

Ως εκ τούτου, χωρίς να υπάρχουν τα αναθεωρημένα στοιχεία για το επιχειρηματικό εκτόπισμα του ομίλου στη χώρα μας, κατά την επικείμενη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασισθεί η αναβολή τόσο της συζήτησης όσο και της λήψης σχετικής αποφάσεως από τους μετόχους.

Όπως τονίζει η FFG στην ανακοίνωσή της, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία της αναβολής.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για την πολλοστή αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, που αρχικά ήταν να γίνει τον περασμένο Ιούνιο, κατόπιν αναβλήθηκε για τις 10 Σεπτεμβρίου, ύστερα για τις 10 Οκτωβρίου, κατόπιν για τις 30 Οκτωβρίου και την προσεχή Τρίτη θα μάθουμε τη νέα ημερομηνία...