Folli Follie: Παραιτήθηκε από CEO ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Folli Follie: Παραιτήθηκε από CEO ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) με άμεση ισχύ υπέβαλε με επιστολή του ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου FF Group.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου και ζήτησε την παραμονή του στο Δ.Σ. της Εταιρείας, ως μη εκτελεστικό μέλος πρόταση την οποία και αποδέχτηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου FF Group ευχαρίστησε τον κ. Κουτσολιούτσο για τις προσπάθειες που κατέβαλε.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση των ακινήτων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, της Folli Follie αλλά και της ίδιας της εταιρείας.

Για την υπόθεση της Folli Follie βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση, από τον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη κληθεί σε εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας και ο εισαγγελέας βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των επιχειρημάτων τους πριν προβεί σε άσκηση ποινικής δίωξης η σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης για κάποιους από τους κληθέντες σε εξηγήσεις.