Folli Follie: Ο Δ. Κουβάτσος αναλαμβάνει διευθυντής Αναδιάρθρωσης του ομίλου

Folli Follie: Ο Δ. Κουβάτσος αναλαμβάνει διευθυντής Αναδιάρθρωσης του ομίλου

Σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Synergon Partners σε θέματα οικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης προχώρησε η Folli Follie. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Synergon Partners θα διαθέσει τις υπηρεσίες του κ. Δημητρίου Κουβάτσου, ο οποίος ορίζεται Διευθυντής Αναδιάρθρωσης, Chief Restructuring Officer (CRO) του Ομίλου FF Group.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο κ. Κουβάτσος διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε εταιρείες όπως Hewlett Packard, OTE, PepsiCo με εξειδίκευση σε θέματα εξαγορών, στρατηγικού σχεδιασμού και αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων έχει ασκήσει καθήκοντα Διευθυντή Αναδιάρθρωσης στον Όμιλο Μαΐλλη και στην εταιρεία τροφίμων Κατσέλης.

Ο κ. Κουβάτσος σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.

O Διευθυντής Αναδιάρθρωσης θα συνεργάζεται στενά με το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Ελέγχου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το σύνολο των στελεχών του Ομίλου για την αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Ομίλου.