Folli Follie: Αποχωρεί από CEO έως το τέλος του '18 o Τζ. Κουτσολιούτσος

Folli Follie: Αποχωρεί από CEO έως το τέλος του '18 o Τζ. Κουτσολιούτσος

Έχοντας εξαντλήσει κάθε άλλο όριο τους τελευταίους εξήμισι μήνες και με τον κλοιό από τους πιστωτές να σφίγγει ολοένα και πιο πολύ, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δεσμεύτηκε - εγγράφως - ότι θα αποχωρήσει από διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie έως το τέλος του 2018.

Ήταν άλλωστε ο κύριος όρος που έβαλαν οι ομολογιούχοι για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να υποστηρίξουν τη νέα αίτηση του ομίλου για υπαγωγή στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα, ώστε να κερδίσει το... έλασσον της προστασίας από τους πιστωτές. Η αίτηση είναι πιθανόν να συζητηθεί αύριο Πέμπτη Μονομελές Πρωτοδικείο.

Ο κ. Κουτσολιούτσος αναγκάστηκε - εκ των πραγμάτων - να δεσμευτεί εγγράφως για την αποχώρησή του έως το τέλος του ''18, δεδομένου ότι τα περιθώρια όχι μόνο έχουν στενέψει, αλλά η κατάσταση κοντεύει στο καταστεί οριακή.

Πλέον η διοίκηση θα ασκείται από διευθύνουσα επιτροπή με τη συμμετοχή του προέδρου, του CEO, του αναπληρωτή CEO, του CRO (Chief Restructuring Officer) και ενός μέλους του Δ.Σ.

Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρθηκε, συνδέεται με την κατάθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο της νέας αίτησης υπαγωγής της Folli Follie στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα, η οποία είναι πολύ πιθανόν να συζητηθεί αύριο Πέμπτη.