Epsilon Net και HiT ενώνουν τις δυνάμεις τους

Epsilon Net και HiT ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σε μια στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού για τις ξενοδοχειακές μονάδες και την εστίαση στην Ελλάδα, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κάλυψη κάθε ανάγκης, προχώρησαν από κοινού η
Epsilon Net ΑΕ και HiT Α.Ε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δυο εταιρείες μαζί, μετρούν περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών λύσεων και πάνω από 400 σε καταστήματα αλυσίδων εστίασης.

Με όχημα την πρωτοποριακή τεχνολογία και τεχνογνωσία τους, οι Epsilon Net ΑΕ και HiT Α.Ε.θα δημιουργήσουν νέα προγράμματα & υπηρεσίες, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

Όλος ο από κοινού σχεδιασμός, θα είναι βασισμένος στις ανθρώπινες ανάγκες (Guest experience) στις νέες τάσεις της αγοράς, στην παροχή απομακρυσμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών (Mobility) και στην δημιουργία νέων υπηρεσίων SaaS (Software as a service) οι οποίες θα είναι σύμφωνες με διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις.

Η μεγάλη δυναμική εγκατάστασης, σε συνδυασμό με την πανελλαδική κάλυψη μέσω του δικτύου συνεργατών της Epsilon Net, θα εξασφαλίσουν πρόσβαση στις νέες λύσεις και στα καινοτόμα τα προϊόντα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της επικράτειας.