EY: Δεν συνεργάστηκε η Folli Follie γι' αυτό αποχωρήσαμε

EY: Δεν συνεργάστηκε η Folli Follie γι' αυτό αποχωρήσαμε

Διευκρινίσεις μετά από αρκετό καιρό παραφιλολογίας και σύγχυσης κάνει σήμερα η Ernst & Young, ανακοινώνοντας επίσημα ότι έχει αποχωρήσει στις 19 Σεπτεμβρίου από τη συνδρομή της στη υπόθεση Folli Follie, λόγω του ότι η εταιρεία δεν συνεργάζονταν.

Πρόκειται για ακόμη μια εξέλιξη που αποτελεί κόλαφο ολκής για τη διοίκηση της Folli Follie και για το «κρυφτούλι» που παίζει με τις αρχές, την Ε.Κ., τις εταιρείες μελετών, με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, με τους επενδυτές που αγωνιούν, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές της.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Ernst & Young σημειώνει πως με σύμβαση που υπογράφηκε στις 13 Ιουνίου 2018 με τη Folli Follie, ανέλαβε τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση του 2017.

Παράλληλα, με έμφαση γνωστοποιεί πως «ποτέ δεν προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Folli Follie για τη χρήση του 2017», παραπέμποντας στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει αναφορικά με αυτό στις 19 Ιουνίου 2018.

Πρόσφατα, στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η ΕΥ γνωστοποίησε στη διοίκηση της Folli Follie τη διακοπή της σύμβασης διενέργειας προσυμφωνημένων διαδικασιών, «λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας».

Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τα ανωτέρω για την ΕΥ, είναι απολύτως αναληθής και δεν αντανακλά την πραγματικότητα», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ορκωτών.