Deloitte: Φορολογικός οδηγός για τον κλάδο της Ναυτιλίας

Deloitte: Φορολογικός οδηγός για τον κλάδο της Ναυτιλίας

Φορολογικό οδηγό για τον κλάδο της Ναυτιλίας, ο οποίος συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, δημοσίευσε η Deloitte, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς για ενημέρωση σχετικά με τις ειδικές νομοθετικές διατάξεις, καθώς και τις φορολογικές απαιτήσεις που αφορούν στις ναυτιλιακές εταιρείες.

Ο φορολογικός οδηγός για τον κλάδο της Ναυτιλίας επικεντρώνεται στις χώρες Ελλάδα, Αυστραλία, Βιετνάμ, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδονησία, Ιταλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες.

Οι προαναφερόμενες δεκατρείς χώρες προσελκύουν το ενδιαφέρον των ναυτιλιακών εταιρειών λόγω της τεχνογνωσίας που έχουν αναπτύξει στο ναυτιλιακό κλάδο. Καθώς η φορολόγηση των εν λόγω εταιρειών είναι μια παράμετρος που ενδιαφέρει τους επενδυτές, τα εξειδικευμένα στελέχη των φορολογικών τμημάτων της Deloitte παρουσιάζουν την φορολογική νομοθεσία για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη ναυτιλία στις χώρες Ελλάδα, Αυστραλία, Βιετνάμ, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδονησία, Ιταλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, καθώς και τις φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων επενδυτών.

Για να διαβάσετε τον Φορολογικό οδηγό για τον κλάδο της Ναυτιλίας – Ελλάδα, Αυστραλία, Βιετνάμ, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδονησία, Ιταλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.deloitte.com/gr/ShippingTaxGuide