Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft

Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft

H Data Communication έλαβε για 4η φορά τη διεθνή πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) για την ολοκληρωμένη λύση ERP, Microsoft Dynamics NAV – InnovEra, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας της Microsoft για λογισμικό που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου,  το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra πιστοποιείται για την έκδοση Microsoft Dynamics NAV 2018 και ότι η πιστοποίηση CFMD αποτελεί ύψιστη διάκριση, καθώς παρέχεται σε ελάχιστους επιλεγμένους συνεργάτες της Microsoft σε όλο τον κόσμο μετά από εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται από την Lionbridge, τον επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft στις Η.Π.Α. Παράλληλα, προϋποθέτει την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών.

Το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα του κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνοντας όλες τις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στην έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2018. Η λύση καλύπτει πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις.

Εκτός από τα υψηλά τεχνικά πρότυπα της λύσης, η συγκεκριμένη πιστοποίηση επισφραγίζει την επιτυχή παρουσία του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra στην ελληνική αγορά, καθώς απαιτεί αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποιήσεων σε πολλούς οργανισμούς. Σημειώνεται ότι το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007, εμπιστεύονται ήδη περισσότερες από 180 επιχειρήσεις. Παράλληλα, εγγυάται την υψηλή κατάρτιση της Data Communication, αφού προϋποθέτει την πιστοποίηση της εταιρείας στο ανώτερο επίπεδο του Gold Certified Partner.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Η νέα πιστοποίηση είναι για εμάς μια ακόμα αναγνώριση από τη Microsoft, στρατηγικό μας συνεργάτη ήδη από το 2004, της δέσμευσής μας για ανάπτυξη και παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στα κορυφαία πρότυπα που η ίδια έχει θέσει. H συνεχής αναγνώρισή μας από τον διεθνή τεχνολογικό κολοσσό διασφαλίζει στους πελάτες μας την αξία της επένδυσής τους στην πιστοποιημένη λύση Microsoft Dynamics NAV – InnovEra. Δεσμευόμαστε από την πρώτη στιγμή για λύσεις που ενσωματώνουν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και για έργα που προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας».