Creta Farms: Δεν έχουμε ενημέρωση από τις τράπεζες για αλλαγές στα δάνεια

Creta Farms: Δεν έχουμε ενημέρωση από τις τράπεζες για αλλαγές στα δάνεια

Σε ανακοίνωση ενημέρωσης αναφορικά με τις εξελίξεις στα δάνεια που έχει προς τις τράπεζες προέβη το απόγευμα της Παρασκευής η Creta Farms, με αφορμή αντίστοιχες ερωτήσεις του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η εταιρεία επισημαίνει πως σε συνέχεια των ερωτήσεων από τις εποπτικές αρχές, με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έγγραφο τύπο, σημειώνει πως «δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση των τραπεζών προς την εταιρεία».

Πιο αναλυτικά, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στις 06.05.2019 έλαβε χώρα Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στο οποίο αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στο από 09.05.2019 Δελτίο Τύπου της Εταιρίας.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου περί μεταβολών στην κατάσταση των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρίας, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση των Τραπεζών προς την Εταιρία . Η Εταιρία στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της θα προβεί σε νεότερες ανακοινώσεις, μόλις έχει στη διάθεσή της σχετική επίσημη ενημέρωση από τις Τράπεζες».