Covve: Ψηφιακή ατζέντα που αξιοποιεί το πολυτιμότερο στοιχείο μιας επιχείρησης

Covve: Ψηφιακή ατζέντα που αξιοποιεί το πολυτιμότερο στοιχείο μιας επιχείρησης

Η Covve είναι μια καινοτόμος mobile εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το δίκτυο των επαφών τους. Συνδυάζει λειτουργίες διαχείρισης και αξιοποίησης επαγγελματικών και προσωπικών επαφών, καθώς και διεύρυνσης του επαγγελματικού κύκλου.

Οι δημιουργοί της προηγμένης αυτής επαγγελματικής ατζέντας, Γιάννης Γαβριηλίδης και Αλέξανδρος Πρωτογερέλλης, μιλάνε για το εγχείρημά τους: "Πιστεύουμε στις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από τις θερμές επαγγελματικές σχέσεις. Σχεδιάσαμε το Covve για να βοηθήσουμε την καλλιέργεια αληθινών επαγγελματικών σχέσεων, δίνοντας στους πελάτες μας ένα σημαντικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα, να διαχειρίζονται καλύτερα και να αξιοποιούν ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά τους στοιχεία, τις επαγγελματικές τους επαφές».

Η εφαρμογή έχει ισχυρή δυναμική με δυνατότητα εσόδων κυρίως στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει χρήστες σε περισσότερες από 130 χώρες. Σημαντική διάκριση αποτελεί η επιλογή της Covve, μεταξύ 400 νεοφυών επιχειρήσεων από ολόκληρη την Ευρώπη, ως μια από τις 6 εταιρείες, που συνεργάζονται με την Hubraum, θερμοκοιτίδα καινοτομίας και τεχνολογίας της Deutsche Telekom (T-Mobile) και της Nokia. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η εφαρμογή Covve θα είναι διαθέσιμη σύντομα στην Πολωνία με την υποστήριξη της T-Mobile και της Nokia.

Η εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, για το οποίο δηλώνουν οι δημιουργοί της: «Στο πλαίσιο του προγράμματος, δεχθήκαμε σημαντική συμβουλευτική υποστήριξη και ενταχθήκαμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα από διεθνούς κύρους εταιρείες όπως οι Census, Watson Farley & Williams, McKinsey, AWS κ.ά. Υπάρχει μια συνεχής και διαχρονική σχέση με τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, τα οποία είναι διαθέσιμα να προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές οποτεδήποτε το χρειαζόμαστε».