31ο Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ: Πώς η Ηγεσία εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή

31ο Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ: Πώς η Ηγεσία εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή

Με κεντρικό θέμα τον ρόλο της ηγεσίας στην οικοδόμηση ισχυρών οργανισμών καθώς και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της πανδημίας, η ΕΑΣΕ πραγματοποιεί το 31ο Συνέδριο Ηγεσίας της το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2020.

Το φετινό Συνέδριο, με τίτλο «Terra Incognita: Leadership for Antifragility», φιλοξενεί τους πιο διακεκριμένους ομιλητές στον κλάδο τους ενώ θα πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου σε ψηφιακή μορφή, μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας, διατηρώντας έτσι στον πυρήνα του Συνεδρίου τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, που καθιστούν το Συνέδριο της ΕΑΣΕ την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο ανώτατου management στη χώρα.

Η θεματική του φετινού Συνεδρίου επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ανθεκτικών επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργεί η πανδημία. Τη στιγμή που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει την επιστροφή στην κανονικότητα, η Ηγεσία οφείλει τόσο να εμπνέει όσο και να δημιουργεί η ίδια τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, ο διάσημος συγγραφέας του best-seller Black Swan και δημιουργός του concept Antifragility, Nassim Nicholas Taleb θα μιλήσει για το πώς οικοδομούνται ανθεκτικοί οργανισμοί σε περιόδους κρίσεων και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες συνθήκες για να αλλάξουν επίπεδο. Στη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, ο Mark Mortensen, καθηγητής INSEAD, ειδικός στη διαχείριση εικονικών ομάδων (virtual teams) θα μιλήσει για τον μετασχηματισμό της Ηγεσίας σε έναν κόσμο ανέπαφων επαφών, καταδεικνύοντας την ανάγκη για προσαρμοστικότητα κι ευελιξία.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του φετινού συνεδρίου θα βρείτε στο www.easeconference.gr και στο ακόλουθο βίντεο.