Ζάεφ και Ντιμιτρόφ στην ίδια γραμμή για το όνομα, λένε τα Σκόπια

Ζάεφ και Ντιμιτρόφ στην ίδια γραμμή για το όνομα, λένε τα Σκόπια

Διαψεύδει η κυβέρνηση των Σκοπίων δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει διαφορετική γραμμή και διαφορές μεταξύ του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, για το όνομα.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο άνδρες αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση ακολουθούν την ίδια γραμμή αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών.  

Πιο αναλυτικά όπως μεταδίδει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων "MIA" στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δεν υπάρχουν διαφορές. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της πΓΔΜ ακολουθούν την ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών", αναφέρει  η ανακοίνωση.

"Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη των προτεραιοτήτων της πΓΔΜ, του ΝΑΤΟ και της προσχώρησης στην ΕΕ, και μέσω αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζουμε καλύτερη ζωή για τους πολίτες της χώρας μας".

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη στάση που τηρεί ο Ντιμιτρόφ τον οποίο και η Αθήνα έχει δείξει ότι παίζει δικά του παιχνίδια.
 

Φωτογραφία αρχείου Intimenews