Πληροφορίες για συνάντηση Πούτιν – Τσίπρα στις 12 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2018, 09:25
-A +A
Πληροφορίες για συνάντηση Πούτιν – Τσίπρα στις 12 Δεκεμβρίου

Στη Μόσχα πρόκειται να μεταβεί να μεταβεί στις 12 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που φέρεται να έδωσε κυβερνητική πηγή στο Sputnik.

Να σημειωθεί ότι το ταξίδι - εφόσον επιβεβαιωθεί - θα πραγματοποιηθεί με φόντο την ένταση που προκλήθηκε στις ελληνορωσικές σχέσεις και συνοδεύτηκε από απελάσεις διπλωματών εκατέρωθεν.

«Έχει οριστεί μια προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης για τις 12 Δεκεμβρίου και π πρωθυπουργός της Ελλάδας ελπίζει ότι θα πραγματοποιηθεί η συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν », ανέφερε η πηγή, σύμφωνα πάντα με το Σπούτνικ.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η σύνοδος της Επιτροπής Ρωσίας-Ελλάδας για την Οικονομική, Βιομηχανική και Επιστημονική και Τεχνική Συνεργασία καθορίστηκε για τις 5 Δεκεμβρίου και ότι ήδη έχουν εντοπιστεί και θα συζητηθούν διάφορα έργα συνεργασίας σε διάφορους οικονομικούς τομείς.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο σύμβουλος Βλάντιμιρ Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, είχε δηλώσει ότι η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία το 2018 δεν συζητείτο εκείνη τη στιγμή.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 23/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα