Π. Καμμένος: Δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου οι δηλώσεις Τσαβούσογλου

Π. Καμμένος: Δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου οι δηλώσεις Τσαβούσογλου

Δώρο ότι κάνει καλά τη δουλειά του χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβούτ Τσαβούσογλου που μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε κακομαθημένο παιδί. 

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Τσαβούσογλου σε ομιλία του στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής σημείωσε ότι «ο κ. Καμμένος είναι ένα κακομαθημένο παιδί που είναι στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας».

«Μαζέψτε τον, για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα» είπε απευθυνόμενος στη χώρα μας κάνοντας λόγο πως πρόκειται για μια «φιλική προειδοποίηση». Δεν βοηθά να χρησιμοποιείτε αυτή την έντονη ρητορική ή αν ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα πηγές από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαντώντας στον Τούρκο ΥΠΕΞ επισήμαναν: «Οι ad hominem προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που αφορούν στον Υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο, το μόνο που καταδεικνύουν είναι την ένδεια νομικών επιχειρημάτων της τουρκικής πλευράς».

Φωτογραφία intime news