ΝΔ: Εκφράζουν οι απόψεις Σέλτσα για «μακεδονική μειονότητα» τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 11:58
-A +A
ΝΔ: Εκφράζουν οι απόψεις Σέλτσα για «μακεδονική μειονότητα» τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;

Να πάρει θέση εδώ και τώρα για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σέλτσα, καλεί την κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι στο παρελθόν ο εν λόγω βουλευτής είχε υποστηρίξει την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

«Εδώ και τρεις μέρες ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας, με συνεχείς δηλώσεις του -άλλοτε στα σλαβικά, αυτά που ο ίδιος ονομάζει “μακεδονικά” κι άλλοτε στα ελληνικά- δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την εθνικώς επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνησή του», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζιε ότι η στάση του κ. Σέλτσα δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι ο ίδιος στο παρελθόν φέρεται να έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της χώρας μας (!) ως οπαδός της θεωρίας ότι στην Ελλάδα υπάρχει “μακεδονική μειονότητα”, ζητώντας να της αναγνωριστεί η “μακεδονική γλώσσα” και ο “μακεδονικός πολιτισμός” της.  

«Ρωτούμε ευθέως τους κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο: εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 22/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα