Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 22:15

-A +A

Ν. Δένδιας - Ν. Χριστοδουλίδης: Συντονισμός Ελλάδας, Κύπρου για τον EastMed

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 22:15
Ν. Δένδιας - Ν. Χριστοδουλίδης:  Συντονισμός Ελλάδας, Κύπρου για τον EastMed
-A +A

Για της προετοιμασία υπογραφής του EastMed και τον καλύτερο συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου συζήτησαν ο Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη σε συνάντηση που είχαν στη Λάρνακα. Ο Ν. Δένδιας ενημέρωσε επίσης τον υπουργό εξωτερικών της Κύπρου για τις επαφές που είχε σήμερα σε Λιβύη και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με το philenews σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως υπήρχε συντονισμός ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, τόσο πριν, όσο και μετά τις επαφές Δένδια. «Έχουμε κοινές προσεγγίσεις και στόχους» ανέφερε.

Πρόσθεσε παράλληλα πως με τη συνεργασία «δημιουργούνται οι κατάλληλες υποδομές για αντιμετώπιση των οποιοδήποτε κινήσεων κάποιων που επιθυμούν αποσταθεροποίηση. Η ΚΔ και Ελλάδα κινούνται πάντα στη λογική των συνεργασιών, χωρίς να αποκλείεται κανένας».

Από την πλευρά του ο κ. Δένδιας, είπε πως ξαναβλέπει με μεγάλη του χαρά τον «φίλο Νίκο», προσθέτοντας πως τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της περιοδείας στον Κόλπο αλλά και των επισκέψεών του σε Αίγυπτο και Λιβύη.

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στον αγωγό EastMed. «Συζητήσαμε για προετοιμασία υπογραφής του EastMed και ανταλλάξαμε απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας, στο πλαίσιο πάντοτε του διεθνούς δικαίου».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα