Ευκαιρίες εργασίας στο ΝΑΤΟ – Είναι καιρός να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αναλογεί

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, 13:55
-A +A
Ευκαιρίες εργασίας στο ΝΑΤΟ – Είναι καιρός να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αναλογεί

Του Αναστάσιου Μητρόπουλου

Η Ελλάδα είναι από τα παλαιότερα μέλη της Βορειοατλαντική Συμμαχίας, καθώς εντάχθηκε σ’ αυτή το 1952 μαζί με την Τουρκία.Αν και συνεισφέρει οικονομικά στη Συμμαχία τόσο σε δαπάνες όσο και σε λειτουργικές διαδικασίες, το μερίδιο στην εργασία, στην επιχειρηματική δράση και στην προστιθέμενη αξία που λαμβάνει από το ΝΑΤΟ, είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Επιπλέον, το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική κοινωνία για το ΝΑΤΟ, έχει ως άμεση συνέπεια την αδυναμία παρακολούθησης των όσων συμβαίνουν αλλά κυρίως την πλήρη άγνοια των ευκαίρων καριέρας και επιχειρηματικότητας που διαθέτει η Συμμαχία.

Είναι καιρός να διεκδικήσει η χώρα μαςσε εργασιακό επίπεδο αυτό που της αναλογεί.

Η MSETTHellas (http://msetthellas.com), βάζει τις βάσεις για να πάρει η χώρα μας και οι άνθρωποί της αυτό που μας αξίζει. Συνδέει την αγορά εργασίας σε διεθνές επίπεδο με την Ελληνική πραγματικότητα για πρώτη φορά. Οι συνέργειες και οι στοχευμένες δράσεις δημιουργούν πλούτο, ανοίγουν δρόμους και βελτιώνουν τη διεθνή θέση της χώρας. Στην πράξη όχι στη θεωρία.

Για το σκοπό αυτό, η MSETT Hellas σε συνεργασία με το IST College και τη Νορβηγική εταιρεία NGC πρόκειται να διοργανώσει ένα σεμινάριο διάρκειας 24 διδακτικών ωρών(3 εβδομάδες, δύο τετράωρα κάθε εβδομάδα) με σκοπό τη δημιουργία μιας δεξαμενής πιστοποιημένων και εξειδικευμένων στελεχών για την εκμετάλλευση ευκαιριών εργασίας, καριέρας και επιχειρηματικής δράσης στο ΝΑΤΟ.

Προκειμένου να ενημερωθούν όλοι όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό, και να επιλυθούν τυχόν απορίες, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση στο χώρο του IST College (Λεωφόρος Συγγρού 68) την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00 – 20.30.

Στο σεμινάριο αυτό θα γίνει ενημέρωση και εισαγωγή σχετικά με τη δομή, τις λειτουργίες και τις ευκαιρίες εργασίας στο ΝΑΤΟ. Θα αντιμετωπιστεί η έλλειψη ενημέρωσης αλλά και η αρνητική στάση αρκετών πολιτικών και παραπολιτικών παραγόντων απέναντι στην ισχυρότερη συμμαχία στην οποία συμμετέχει η Ελλάδα από το 1952, θα διευρυνθούν οι ορίζοντες σχετικά με τις ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και καινοτομία και θα υλοποιηθεί μια διαδικασία αξιολόγησης προσωπικού για άμεση συνεργασία με φορείς του ΝΑΤΟ.

Μέσω του σεμιναρίου δίνουμε σαφείς απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Τι προσόντα πρέπει να έχω για να προσληφθώ στο ΝΑΤΟ;

Τι ευκαιρίες καριέρας προσφέρονται;

Πόσο καλά αμείβεται η εργασία στο ΝΑΤΟ;

Που μπορώ να αποκτήσω κατάλληλη κατάρτιση για εργασία στο ΝΑΤΟ;

Η MSETT Hellas έχοντας ήδη μια εμπειρία επτά ετών σαν συνεργάτης με συμβόλαια σε σημαντικές δομές της Συμμαχίας, έχει σκοπό να δώσει την ώθηση που απαιτείται για να πάρει η χώρα μας αυτό που της αναλογεί. Να διεκδικήσουμε για την Ελλάδα δυναμικά μια θέση για τη χώρα και τους ανθρώπους της στο ΝΑΤΟ σε όλα τα επίπεδα, με σύστημα και μεθοδικότητα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση μπορούν είτε να το δηλώσουν έγκαιρα στην παρακάτω σελίδα του facebook :

https://www.facebook.com/events/2185773638419793/

είτε αποστέλνονταςe-mail στο: info@msetthellas.com

Επίτιμος προσκεκλημένος και ένας εκ των ομιλητών, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

* O Αναστάσιος Μητρόπουλος είναι συνταγματάρχης ε.α., MSETT Hellas Media & Communication Manager.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα