Χρ. Μιτσκόφσκι: Ο Ζ. Ζάεφ καλύτερα να ετοιμαστεί για πολιτική αποστρατεία

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, 22:24
-A +A
Χρ. Μιτσκόφσκι: Ο Ζ. Ζάεφ καλύτερα να ετοιμαστεί για πολιτική αποστρατεία

Απάντηση στη κάλεσμα του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ να ψηφίσει η αξιωματική αντιπολίτευση τη συμφωνία των Πρεσπών που θα φέρει στη Βουλή, αλλιώς θα πάει σε πρόωρες εκλογές, έδωσε ο πρόεδρος του VMRO, Χριστιάν Μιτσκόφσκι, λέγοντας πως «ο κ. Ζάεφ να μην ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές, αλλά καλύτερα να ετοιμαστεί για πολιτική συνταξιοδότησή του».

Ο πρόεδρος του VMRΟ DPMNE Χρίστιαν Μιτσκόφσκι δήλωσε μετά το δημοψήφισμα πως ο λαός ψήφισε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν αποτελεί μόνον ήττα για τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την εγκληματική διακυβέρνησης της χώρας, ανέφερε και άφησε να εννοηθεί πως το κόμμα του δεν θα συναινέσει στις αλλαγές του Συντάγματος. «Οι «Μακεδόνες» ζουν εδώ, η ταυτότητά μας, η γλώσσα μας είναι «Μακεδονική», οι πρόγονοί μας είναι «Μακεδόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, επικράτησε της συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε πως όσοι απείχαν, αλλά και όσοι καταψήφισαν τη Συμφωνία, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα. Τέλος, ερωτηθείς αν θα αποδεχθεί τις πρόωρες εκλογές ανέφερε πως ο Ζάεφ αντί για πρόωρες εκλογές να ετοιμάζει την πολιτική συνταξιοδότηση του .

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα