Βουλευτής VMRO-DPMNΕ: Δεν μετανιώνω που ψήφισα για τη συνταγματική αναθεώρηση

Βουλευτής VMRO-DPMNΕ: Δεν μετανιώνω που ψήφισα για τη συνταγματική αναθεώρηση

Με το κλίμα στα Σκόπια να παραμένει εξαιρετικά τεταμένο, μία από από τις βουλευτές του VMRO-DPMNΕ που στήριξε τον Ζ. Ζάεφ στη ψηφοφορία της Παρασκευής ξεκαθαρίζει ότι δεν μετάνιωσε για τη στάση της.

«Δεν μετανιώνω για την ψήφο μου ώστε να ξεκινήσει η συνταγματική αναθεώρηση» δήλωσε στο πρακτορείο Makfax μια από τους επτά «αντάρτες» του VMRO-DPMNΕ, η Νόλα Ισμαϊλόφσκα Στάροβα. Υποστηρίζει πάντως, ότι θα περιμένει από τον Ζόραν Ζάεφ να συναινέσει στους όρους που έχει θέσεις με τους άλλους συναδέλφους της ώστε να ψηφίσει «ναι» στην αναθεώρηση και στην τρίτη, και καθοριστικότερη, ψηφοφορία. 

«Ψήφισα για να  βοηθήσω την εκκίνηση της συνταγματικής αναθεώρησης και διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπήρξαν απειλές εναντίον μου για την απόφαση που πήρα στη ''Μακεδονική'' Βουλή. Οι πράξεις μου οδηγούνται αποκλειστικά από την επιθυμία για ευημερία στη ''Μακεδονία''» δήλωσε η Ν. Στάροβα, απορρίπτοντας μάλιστα τις πληροφορίες ότι δέχθηκε απειλές για να συνταχθεί με την κυβέρνηση  Ζάεφ.

Η πρώην βουλευτής του VMRO-DPMNΕ (διαγράφηκε μετά την απόφασή της να στηρίξει τη συνταγματική αναθεώρηση) επεσήμανε ότι πολλοί πολίτες υποστήριξαν την απόφασή της.