Αποκλειστικό: Αναζητώντας στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, 18:50 - Τελευταία ενημέρωση: 09:14
-A +A
Αποκλειστικό: Αναζητώντας στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά!

Εισβολή στην οικία επικεφαλής μεγάλης ξένης τράπεζας πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας με εντολή εισαγγελέα και ενώ η έρευνα τελεί σε γνώση του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και αρμόδιου για θέματα διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Στο στόχαστρο στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η έρευνα σχετίζεται με την δραστηριότητα πρώην πολιτικών, των οποίων διερευνάται η πιθανή εμπλοκή τους σε περίπτωση δωροδοκίας για την επιλογή συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων. Πρόκειται για υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και να μονοπωλήσει την ειδησεογραφία, λόγω της εμπλοκής επώνυμων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Εφόσον προκύψουν στοιχεία θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στις αμέσως επόμενες ημέρες και γι αυτό κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του στελέχους του μεγάλου τραπεζικού Ομίλου του εξωτερικού.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι έρευνες διεξάγονται παράλληλα με αντίστοιχες έρευνες από υπηρεσίες άλλων χωρών, των οποίων η συνδρομή έχει ζητηθεί.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 22/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα