Η Renault στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Mountain Bike 2022

Η Renault στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Mountain Bike 2022

H Renault, η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία με πορεία 123 χρόνων, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και για την ενεργό της συμμετοχή στα κοινά, ενώ παράλληλα η ιστορία της είναι συνυφασμένη με τους αγώνες. Μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, αλλά και σημαντικών αθλητικών, δρομικών και άλλων, event σε όλη την επικράτεια. 

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας MTB στη θέση Λιβάδι, το οποίο και προσέλκυσε πολυπληθείς αποστολές, από εννιά χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η παρουσίαση των ομάδων μπροστά από το Δημαρχείο της Ξάνθης, ενώ συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Renault, από το best seller Clio και το πολυτάλαντο crossover Captur, μέχρι το εντυπωσιακό κουπέ SUV Arkana. 

Η Renault ήταν χορηγός του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Mountain Bike εκπροσωπούμενη από την εταιρεία Α. Θαγγόπουλος, Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στην Ξάθνη. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας., ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Εκτός από τη γκάμα Renault, στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα την Κυριακή 31 Ιουλίου, συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα γνώρισαν το δημοφιλές SUV Dacia Duster, αλλά και το προσιτό crossover Dacia Sandero Stepway. 

H Renault, ως επίσημος χορηγός, ανανεώνει το ραντεβού της με τους αθλητές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας ΜΤΒ για του χρόνου.