αθηΝΕΑ

Have Yourself a Merry Little Christmas

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, 14:51
Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετίσουμε για λίγο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2019. Σας αφήνουμε πάντως σε καλά χέρια, με τον πλούσιο χριστουγεννιάτικο οδηγό μας, ο οποίος φέτος ξεπέρασε τις 100 σελίδες! Προτάσεις για γιορτινές, καλές πράξεις και για λίγη χριστουγεννιάτικη ενδοσκόπηση.
Have Yourself a Merry Little Christmas

Scandalous

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 15:18
Κι εκεί που πηγαίναμε να ξεχαστούμε, μια νέα αποκάλυψη σχετικά με το Facebook μας φέρνει αντιμέτωπους -ως χρήστες- με μια πραγματικότητα ολοένα και πιο ευδιάκριτη: τα προσωπικά μας δεδομένα είναι το συνάλλαγμα του μέλλοντος και ο τρόπος που κάποια κοινωνικά δίκτυα τα έχουν διαχειριστεί μέχρι στιγμής είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνος, στη χειρότερη εγκληματικός.
Scandalous

This May Be the End

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 15:34
Επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί το ρεπορτάζ του BBC που έκανε λόγο για επίτευξη της συλλογής των 48 επιστολών που θα οδηγούσαν σε πρόταση μομφής εναντίον της Theresa May - η ψηφοφορία θα γίνει σήμερα το απόγευμα και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.
This May Be the End

Would You Quit

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, 15:30
Χθες, υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook βρέθηκε να απαντά τις ολοένα και πιο πιεστικές ερωτήσεις ενός πάνελ εκπροσώπων από 9 διαφορετικές χώρες στο βρετανικό κοινοβούλιο, σε σχέση με τις πρακτικές της εταιρείας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Would You Quit

A Sad Day for Europe

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, 15:11
Είχε δίκιο ο Γιούνκερ όταν υπενθύμισε, κατά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες για το Brexit, ότι επρόκειτο για μια «λυπηρή και τραγική στιγμή». Συχνά ξεχνάμε πόσο άσχημη εξέλιξη συνιστά η αποχώρηση, για πρώτη φορά, ενός μέλους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
A Sad Day for Europe

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 20/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα