Θωρακίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

Θωρακίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

Είτε θέλετε να διασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες Υγείας για τα παιδιά σας είτε… βλέπετε μακριά και επιθυμείτε να θωρακίσετε το μέλλον τους, η αγορά ιδιωτικής ασφάλισης δίνει λύσεις με προγράμματα κομμένα και ραμμένα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες. Άλλωστε, κάθε φορά που ξεκινάει μία νέα σχολική χρονιά μας υπενθυμίζει ότι τα εφόδια που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο δεν σχετίζονται μόνο την επαρκή μόρφωση και εκπαίδευση αλλά και με τον περιορισμό της αβεβαιότητας σε θέματα υγείας.

Ποιος γονιός δεν θέλει να είναι βέβαιος πως στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη θα είναι καλυμμένος και το παιδί του θα απολαύσει υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς μάλιστα να πέφτει έξω ο οικογενειακός προϋπολογισμός; Οι ιώσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο στη… σχολική καθημερινότητα ενώ τα μικροατυχήματα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα Υγείας για όλη την οικογένεια παρέχει ουσιαστικές καλύψεις για εσάς και τα παιδιά σας, όπως έξοδα νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, επείγοντα περιστατικά, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και υγειονομική μεταφορά. Διατίθενται, επίσης, προγράμματα εξωνοσοκομειακής κάλυψης για παιδιά (μέχρι την ενηλικίωσή τους), μέσω των οποίων παρέχεται συγκεκριμένο ποσό κάλυψης ετησίως, για ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς, για επισκέψεις ιατρών στο σπίτι, για διαγνωστικές εξετάσεις και για ετήσιο check-up κ.ά.

Πώς θα σας φαινόταν αν με τη δική σας ασφάλιση προστατεύατε δωρεάν και τα παιδιά σας; Ένα πρόγραμμα που παρέχει σημαντικές καλύψεις για τους γονείς και ασφαλίζει δωρεάν τα παιδιά έως 14 ετών, όταν και οι δύο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο ίδιο πρόγραμμα, είναι το MINETTA CARE της ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ».

Με το MINETTA CARE οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης υψηλού επιπέδου, ενώ οι παροχές ενισχύονται σημαντικά μέσω της Φροντίδας ΜΙΝΕΤΤΑ και της δυνατότητας Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης.

Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι τα εξής:

Δευτεροβάθμια Περίθαλψη

Με ασφαλισμένο κεφάλαιο 50.000 ευρώ ετησίως, προβλέπεται κάλυψη, στο δίκτυο συμβεβλημένων νοσοκομείων, όλων των εξόδων για νοσήλια, αμοιβές γιατρών, εξετάσεις κλπ, καθώς και κάλυψη στο εξωτερικό με την προϋπόθεση έγκρισης της νοσηλείας από το Ταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης του ασφαλισμένου.

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Προβλέπεται η κάλυψη απεριόριστων ιατρικών επισκέψεων στο συμβεβλημένο δίκτυο:

- για επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

- σε γιατρούς των τακτικών εξωτερικών ιατρείων με χρέωση 10ευρώ/επίσκεψη

- σε συμβεβλημένους παιδιάτρους (εκτός των συμβεβλημένων νοσοκομείων) για παιδιά έως και 14 ετών, με χρέωση 20 ευρώ/επίσκεψη

Επίσης:

- δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ ανά περίπτωση, για επείγοντα περιστατικά (εξαιρούνται τα φάρμακα τα υλικά, οι αμοιβές γιατρών και οι επεμβατικές-ενδοσκοπικές πράξεις)

- προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις, χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ, με χρεώσεις προνομιακού τιμοκαταλόγου.

- προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις, με χρήση ΕΟΠΥΥ, με χρέωση 15% της συμμετοχής του ασφαλισμένου επί του κρατικού τιμοκαταλόγου.

Προσφέρεται, τέλος, η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις(με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr), και για κάθε ασφαλισμένο στην εταιρεία παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ, με πλήθος παροχών για τον ίδιο αλλά και τα προστατευόμενα μέλη του.

Το liberal.gr παρουσιάζει ενδιαφέροντα χρηστικά θέματα που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση, με την υποστήριξη και συνεισφορά της εταιρείας «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ».