Κάνω αρκετά για το παιδί μου;

Κάνω αρκετά για το παιδί μου;

Για τους περισσότερους από εμάς η επιστροφή από τις διακοπές συνδέεται με τη λήξη της… θερινής ραστώνης και την έναρξη μιας νέας περιόδου. Άλλοι θέτουν καινούριους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και άλλοι προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους ενόψει του χειμώνα. Όσοι έχουν οικογένεια, ωστόσο, το πρώτο που κάνουν είναι να διευθετήσουν κάθε εκκρεμότητα που σχετίζεται με την πρόοδο των παιδιών τους.

Η έναρξη της σχολικής περιόδου μας θυμίζει – εκτός από τα σημαντικά έξοδα που συνεπάγεται – μια νέα αρχή, η οποία δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ανησυχίες και αναπάντητα ερωτήματα για τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο.

Μια συχνή ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό και απασχολεί όλους τους γονείς είναι η εξής: «Κάνω αρκετά για το παιδί μου;» Εκτός από τα απαραίτητα εφόδια για τη μόρφωσή τους και τη διασφάλιση ενός καλύτερου αύριο, οι γονείς σήμερα μπορούν να νιώσουν σιγουριά και για την βέλτιστη φροντίδα της υγείας των παιδιών τους.

Και επειδή οι οικονομικές συνθήκες παραμένουν δυσμενείς, αβέβαιες και… σφιχτές, κάθε γονιός θα ήθελε να γνωρίζει ότι στην περίπτωση που προκύψει η ανάγκη, το παιδί του θα έχει την απαιτούμενη κάλυψη και θα μπορεί να τύχει της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Αν μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλιστεί χωρίς να πλήττεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός, τότε οι γονείς όχι μόνο έχουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο, αλλά μπορούν να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ηρεμία το μέλλον.

Σε όλα αυτά έρχεται να δώσει απάντηση η ιδιωτική ασφάλιση. Άλλωστε, ο ρόλος των ασφαλιστικών εταιρειών είναι να αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρουν προγράμματα για όλα τα... βαλάντια και καλύψεις για κάθε περίπτωση.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν μπορούσατε με ένα πρόγραμμα Υγείας να ασφαλίσετε ολόκληρη την οικογένεια, προσφέροντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη της υγείας τους, σε πολύ προσιτό κόστος;

Στην ασφαλιστική αγορά διατίθενται προγράμματα Υγείας για όλη την οικογένεια, προσφέροντας καλύψεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, με ένα πρόγραμμα Υγείας στο οποίο είναι ασφαλισμένοι και οι δύο γονείς να ασφαλίσετε εντελώς δωρεάν τα παιδιά σας. Σε άλλα προγράμματα έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα των παιδιών ή επιπλέον έκπτωση 5% αν διαμένετε εκτός Νομού Αττικής.

Τα προγράμματα αυτά παρέχουν πλήρεις καλύψεις, όπως έξοδα νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, επείγοντα περιστατικά, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και υγειονομική μεταφορά.

Μπορείτε, επίσης να βρείτε λύσεις με διευρυμένες καλύψεις όπως έξοδα λογοθεραπείας – εργοθεραπείαςκ.ά., καθώς και προγράμματα εξωνοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και για παιδία, μέσω των οποίων παρέχονται ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς,διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο check-up κ.ά.

Ενημερωθείτε από τον προσωπικό σας ασφαλιστή για το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσής σας χωρίς να… ξηλωθείτε. Ρωτήστε για όλες τις προσφερόμενες καλύψεις και αναζητείστε λύσεις που θα προστατεύουν το πολυτιμότερο αγαθό των πολυτιμότερων προσώπων της ζωής σας: την υγεία των παιδιών σας.

Το liberal.gr παρουσιάζει ενδιαφέροντα χρηστικά θέματα που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση, με την υποστήριξη και συνεισφορά της εταιρείας «Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ».