ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Η προστασία σπιτιού από φυσικές καταστροφές πιο σημαντική από ποτέ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, 00:03
Ο χειμώνας δεν έχει… μπει για τα καλά, όμως πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωπες με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες, χαλαζόπτωση και θύελλες. Φαινόμενα που πλέον πλήττουν την Ελλάδα όλο το χρόνο αφού είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την τρομακτική θύελλα που σάρωσε τη Χαλκιδική στις αρχές Ιουλίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες.
Η προστασία σπιτιού από φυσικές καταστροφές πιο σημαντική από ποτέ

Ασφάλιση και στεγαστικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019, 00:03
Η σημαντική αύξηση των εκταμιεύσεων στεγαστικών δανείων φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς στόχους των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για το 2020, ενώ ορισμένες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για διπλασιασμό των χορηγήσεων. Ταυτόχρονα, η ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας και το μεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρείται στην αγορά ακινήτων ενισχύουν την αναθέρμανση της στεγαστικής πίστης.
Ασφάλιση και στεγαστικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θωρακίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, 00:03
Είτε θέλετε να διασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες Υγείας για τα παιδιά σας είτε… βλέπετε μακριά και επιθυμείτε να θωρακίσετε το μέλλον τους, η αγορά ιδιωτικής ασφάλισης δίνει λύσεις με προγράμματα κομμένα και ραμμένα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.
Θωρακίζουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

Τέσσερις απαντήσεις που κάνουν καλό στην τσέπη μας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, 00:03
Η... αιώνια δικαιολογία όσων θέλουν να «κρύψουν» την εξαιρετικά περιορισμένη ασφαλιστική συνείδηση που διαθέτουν, είναι ότι δεν ασφαλίζονται για οικονομικούς λόγους. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ωστόσο, είτε δεν έχουν ενημερωθεί σωστά για τους όρους του συμβολαίου της ασφάλισης που τους ενδιαφέρει, είτε δεν έχουν μπει στον κόπο να μάθουν το κόστος της ασφάλισης.
Τέσσερις απαντήσεις που κάνουν καλό στην τσέπη μας

Πάνω απ’ όλα, προστατεύουμε τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, 00:03
Είναι δυνατόν να προσέχουμε τη δική μας ασφάλεια και όχι των παιδιών μας; Είναι δυνατόν ακόμη και αν δεν θέλουμε να προνοήσουμε για τη δική μας προστασία να μην προστατεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά μας;
Πάνω απ’ όλα, προστατεύουμε τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο

Απαραίτητη η τεχνολογία, απαραίτητος και ο άνθρωπος

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, 00:03
Αναμφίβολα η 4η βιομηχανική επανάσταση έχει ήδη επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ασφαλιστική αγορά. Από την τηλεματική και τα wearables έως τις πιο εξελιγμένες, ευφάνταστες και πλέον αναρίθμητες εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης, το Blockchain και το Internet of Things, η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και των καταναλωτών.
Απαραίτητη η τεχνολογία, απαραίτητος και ο άνθρωπος

Ασφαλιστικοί όροι σε... απλά ελληνικά

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, 00:03
Για ορισμένους είναι... ψιλά γράμματα, ενώ άλλοι θεωρούν τους ασφαλιστικούς όρους δυσνόητους με αποτέλεσμα να στέκονται απλά στα «βασικά», όπως είναι το ασφάλιστρο και η διάρκεια του συμβολαίου. Οι όροι είναι, όμως, αυτοί που συνθέτουν το συμβόλαιο, το «ταιριάζουν» σε πολλές περιπτώσεις με τις ανάγκες του καθενός και κατ' επέκταση το καθιστούν αποτελεσματικό ή όχι. Δεν θα ήταν, λοιπόν, καλύτερα να... παίζετε τους όρους στα δάχτυλα και να γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνουν;
Ασφαλιστικοί όροι σε... απλά ελληνικά

Συμβουλές για όσους φεύγουν διακοπές (και για όσους επιστρέφουν)

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2019, 00:03
Αν είστε από αυτούς που δεν έχουν ακόμη πάει διακοπές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα… βάψετε μαύρα. Σκεφτείτε ότι η ώρα των διακοπών πλησιάζει και πως βρίσκεστε κάποιες ώρες, λίγες ημέρες μακριά από το όνειρο μιας ατελείωτης παραλίας, ενός ηλιοβασιλέματος και οτιδήποτε άλλου σχετίζεται με τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.
Συμβουλές για όσους φεύγουν διακοπές (και για όσους επιστρέφουν)

4+1 tips για τέλειες διακοπές

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019, 00:03
Αφού αφήσουμε στο γραφείο το άγχος και τις σκοτούρες της καθημερινότητας και προγραμματίσουμε να επισκεφθούμε κάποιον από τους αμέτρητους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας, έρχεται η ώρα που πρέπει να φτιάξουμε βαλίτσες και να μην ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας την καλύτερη μας διάθεση για αξέχαστες διακοπές. Αυτή είναι η πολυτιμότερη συμβουλή για να ξεκουραστούμε και να... γεμίσουμε μπαταρίες.
4+1 tips για τέλειες διακοπές

Δυσαρεστημένοι οι πολίτες από τη Δημόσια Υγεία

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, 00:03
Στο επίκεντρο του δημόσιο διαλόγου παραμένει το θέμα της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, με έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών, την αναβάθμιση του συστήματος υγείας και τον εκσυγχρονισμό της διοίκησης. Εδώ και πολλά χρόνια, η κατάρρευση του συστήματος δημόσιας υγείας αντικατοπτρίστηκε τόσο στις ελλείψεις προσωπικού και ιατρικών μηχανημάτων όσο και στην γενικότερη επιδείνωση των συνθηκών.
Δυσαρεστημένοι οι πολίτες από τη Δημόσια Υγεία

Η… ασφαλής είναι και η σωστή χρήση του ποδηλάτου

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019, 00:03
Το ποδήλατο είναι ένα πολύ πιο διαδεδομένο μέσο μεταφοράς για τη χρήση του οποίου υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που αν παραβιάζονται επιβάλλονται πρόστιμα. Σε κάθε περίπτωση τα ατυχήματα είναι πιθανά με αποτέλεσμα ποδηλάτες και πεζοί στην πλειονότητα των περιπτώσεων να είναι απροστάτευτοι.
Η… ασφαλής είναι και η σωστή χρήση του ποδηλάτου

Η ασφαλής οδήγηση δεν είναι μόνο θέμα αυστηρών ποινών

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, 00:03
Τα καθημερινά -και επικίνδυνα- φαινόμενα της χρήσης κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, της υπερβολικής ταχύτητας και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, που μαστίζουν τους ελληνικούς δρόμους και ευθύνονται για τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα επιδιώκει να αντιμετωπίσει ο νέος Ποινικός Κώδικας που τίθεται σε ισχύ τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, προβλέποντας αυστηρές ποινές.
Η ασφαλής οδήγηση δεν είναι μόνο θέμα αυστηρών ποινών

Πολύτιμα tips για να… σαλπάρετε με ασφάλεια

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, 00:03
Αναμφίβολα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το ελληνικό καλοκαίρι είναι η θάλασσα. Και ποιος δεν έχει ονειρευτεί να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας με κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο σκάφος. Από μία βάρκα με μηχανή μέχρι ένα φουσκωτό, ένα ταχύπλοο ή ιστιοφόρο, ακόμη και με διάφορα μέσα αναψυχής, οι Έλληνες κάθε χρόνο τέτοια εποχή χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο έχουν τη δυνατότητα για να γίνουν ένα με τις θάλασσες.
Πολύτιμα tips για να… σαλπάρετε με ασφάλεια

Η ψηφιακή τεχνολογία... στα χέρια των ασφαλισμένων

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, 00:03
Συχνά πυκνά ακούμε για την «επέλαση» της ψηφιακής τεχνολογίας και για το πόσο αλλάζει τη λειτουργία όλων των κλάδων της οικονομίας. Η αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρουν οι ψηφιακές εφαρμογές και η «έκρηξη» της τεχνητής νοημοσύνης φέρνουν... το μέλλον πιο κοντά και μεταβάλλουν με τρομακτικούς ρυθμούς τα πάντα γύρω μας.
Η ψηφιακή τεχνολογία... στα χέρια των ασφαλισμένων

Απαραίτητη η ασφάλιση από τα ξενοδοχεία μέχρι… το Airbnb

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, 00:03
Σε ένα… απέραντο ξενοδοχείο τείνει να εξελιχθεί η χώρα μας καθώς ο τουρισμός καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η διάδοση της ενοικίασης σπιτιών όλων των ειδών σε πλατφόρμες τύπου Airbnb είναι κάτι παραπάνω από ραγδαία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα να έχουν γίνει από οικοδεσπότες… μικροί ξενοδόχοι και κατά κάποιο τρόπο επαγγελματίες του τουρισμού.
Απαραίτητη η ασφάλιση από τα ξενοδοχεία μέχρι… το Airbnb

Οι πολίτες στρέφονται στην ιδιωτική ασφάλιση

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, 00:03
Κάθε χρόνο που περνάει, οι πολίτες δείχνουν να εμπιστεύονται ολοένα περισσότερο τα ιδιωτικά προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας και πλέον 1 στους 4 δηλώνει ότι κατέχει κάποιο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κλάδος των ζημιών.
Οι πολίτες στρέφονται στην ιδιωτική ασφάλιση

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 11/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα