LIBERALL
THINK TANKST
ΥΓΕΙΑY
Τρίτη 19/03/19
4ος χρόνος, ημέρα 1234η

Το βραβείο «Best Investment Bank – Greece» έλαβε η ΑΧΙΑ Ventures Group

Print Friendly and PDF
-A +A
Το βραβείο «Best Investment Bank – Greece» έλαβε η  ΑΧΙΑ Ventures Group

H ΑΧΙΑ Ventures Group βραβεύτηκε, για δεύτερη φορά από το 2015, ως “Best Investment Bank – Greece” από το διεθνώς αναγνωρισμένο Euromoney Awards of Excellence 2018.

Η εταιρία αποτελεί έναν κορυφαίο περιφερειακό επενδυτικό τραπεζικό όμιλο  με ισχυρή παρουσία και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.

Η ΑΧΙΑ αναγνωρίστηκε για τη δεσπόζουσα θέση της στην ελληνική αγορά, η οποία διαφαίνεται μέσα από την ικανότητά της να εκτελέσει πολυάριθμες συναλλαγές στην Ελλάδα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων συμβάλλοντας στην επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη. Ενδεικτικά, η Εταιρεία ανέλαβε πρωταρχικούς ρόλους σε εταιρικές αναδιαρθρώσεις, ιδιωτικές τοποθετήσεις, κατάρτιση επιταχυνόμενων βιβλίων προσφορών, προσφορές ομολόγων και συμβουλευτικές υπηρεσίες συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Για σχεδόν 50 χρόνια, το Euromoney είναι κορυφαίο στην κάλυψη της ανάπτυξης των οικονομικών διεθνώς. Κατά τους τελευταίους 12 μήνες, η σχετική κάλυψη περιελάμβανε συνεντεύξεις με περίπου 100 διευθύνοντες συμβούλους τραπεζών, υπουργούς οικονομικών και διοικητές κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Τα Βραβεία Excellence του Euromoney ιδρύθηκαν το 1992 και ήταν τα πρώτα του είδους τους στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο. Φέτος, το Euromoney έλαβε περίπου 1.500 υποβολές υποψηφιοτήτων από τράπεζες για ένα πρόγραμμα βραβείων που καλύπτει 20 παγκόσμια βραβεία, περισσότερα από 50 περιφερειακά βραβεία και τα βραβεία καλύτερων τραπεζών σε σχεδόν 100 χώρες.

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ σε μία τελετή με ιδιαίτερο κύρος στο London Hilton Park Lane Hotel στο οποίο συμμετείχε η ελίτ του παγκόσμιου τραπεζικού τομέα. Οι ιδρυτές της AXIA έλαβαν το βραβείο με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, καθιστώντας την AXIA τη μοναδική επενδυτική τράπεζα στην Ελλάδα εκτός  των μεγάλων πολυεθνικών που το έχει λάβει ποτέ. Το βραβείο ήταν αφιερωμένο στις οικογένειές τους και φυσικά στην καρδιά της Εταιρείας που κατέστησε το βραβείο αυτό δυνατό, στους υπαλλήλους της!

Ο κ. Αντώνιος Αχιλλεούδης, Group Managing Director και Founding Partner της AXIA, δήλωσε: «Φέτος, η AXIA γιορτάζει την 10η επέτειό της και είναι μεγάλη μας χαρά που λαμβάνουμε για άλλη μια φορά το βραβείο "Best Investment Bank - Greece" από το Euromoney. Οι βασικές μας αξίες της "προτεραιότητας στον πελάτη", των ανθρώπων μας και οι πολλές πρωτοποριακές συμφωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες μας αγορές, μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε τις προσπάθειές μας να αναγνωρίζονται με ένα βραβείο τέτοιου επιπέδου. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας και στη διατήρηση της μακροπρόθεσμης σχέσης που έχουμε μαζί τους στη βάση εμπιστοσύνης και πραγματικής αξίας».

Σχετικά με την AXIA Ventures Group Ltd

Η AXIA Ventures Group Limited (‘’AXIA’’), μέλος της AXIA Financial Group (‘’AFG’’), είναι ιδιωτικός όμιλος επενδυτικής τραπεζικής ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου. Η AXIA εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 086/07) και δυνάμει των αδειών και πιστοποιήσεων που κατέχει, δύναται να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε πολλές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία (κεντρικά γραφεία), Αθήνα (υποκατάστημα), Λισαβόνα (υποκατάστημα), Νέα Υόρκη (θυγατρική) και στο Λονδίνο (γραφείο αντιπροσωπείας).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Διαβάστε ακόμη
Επιστροφή στην mobile έκδοση.