Θ. Μαυρίδης

Το σχέδιο Ανάν πέθανε! Ζήτω ο Μπάρμπα Σαμ!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Ο κυπριακός λαός αποφάσισε ότι δεν του αρέσει το σχέδιο Ανάν. Αλλά αυτό έχει μικρή σημασία στις μέρες μας! Το σημαντικό είναι ότι ο ελληνισμός περνάει μία μεγάλη δοκιμασία και βρίσκεται σε αντικειμενική αδυναμία. Όταν κανείς βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί. Δεν είναι η εποχή να λύσουμε τα εθνικά μας θέματα!
Το σχέδιο Ανάν πέθανε! Ζήτω ο Μπάρμπα Σαμ!

Η γαλέρα προχωράει…

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Κι ενώ τα σκυλόψαρα αδημονούν να υποδεχτούν τον επόμενο άτυχο ναύτη, η γαλέρα προχωράει. Ακούγεται ο κτύπος στα κύμβαλα που δίνει τον τόνο. Να, αυτός ο κτύπος σημαίνει χαμηλότερες συντάξεις. Ο άλλος χαμηλότεροι μισθοί. Κι ο τρίτος περισσότερος αυταρχισμός. Αλλά η γαλέρα προχωράει. Αυτό έχει σημασία. Λένε για τον καπετάνιο σε γαλέρα ότι πρέπει να είναι μεγάλη λέρα.
Η γαλέρα προχωράει…

Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Το είχε πει ο σύντροφος ο Πάνος ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες, ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Βερολίνο. Κι οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν! Κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Σήμερα μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. Ο ελληνικός λαός ήξερε!
Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Οι ομόκεντροι κύκλοι μιας νέας μουντής Ευρώπης…

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Από εδώ και πέρα θα το ακούτε όλο και πιο συχνά: Η οικονομία της Ευρώπης θα κινείται μέσα σε ομόκεντρους κύκλους, επειδή ακριβώς οι χώρες έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι ο προθάλαμος του διπλού νομίσματος. Μας το λένε όσο πιο γλυκά μπορούν! Κάπου εδώ θα τελειώσει η σεμνή τελετή της μεγάλης Ενωμένης Ευρώπης.
Οι ομόκεντροι κύκλοι μιας νέας μουντής Ευρώπης…

Κάνεις λάθος Αλέξη, δεν είναι τα σκυλιά που ουρλιάζουν…

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωράει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα λένε, αλλά ότι τα πιστεύουν κιόλας. Αγαπητέ Αλέξη, αυτοί που ουρλιάζουν δεν είναι οι πολιτικοί σου αντίπαλοι. Εκείνοι κοιμούνται. Δεν είναι τα σκυλιά Αλέξη που ουρλιάζουν. Κάνεις λάθος! Ο κόσμος είναι, που αρχίζει να φωνάζει. Από οργή…
Κάνεις λάθος Αλέξη, δεν είναι τα σκυλιά που ουρλιάζουν…

Τι ακόμη έχει το μενού των μελλοθανάτων...

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
«Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» είπε εκείνο το απόγευμα ο Γιάνης εκστασιασμένος μπαίνοντας στο σπίτι του. Όλοι μας λέμε στους οικείους μας για τις εμπειρίες της ημέρας, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιάζουσα περίπτωση! Οι άνθρωποι πέταξαν εκείνο το απόγευμα με τα capital controls €40 δισ. στον Καιάδα. Ήταν η ημέρα που η χώρα έπεσε κατηγορία. Τώρα, απλά, μαθαίνουμε όλοι τις συνέπειες…
Τι ακόμη έχει το μενού των μελλοθανάτων...

Αναζητούν οικουμενική συνενοχή για την δραχμή!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Τα πράγματα είναι απλά: Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναζητούν συνενόχους για να οδηγήσουν την χώρα στην δραχμή! Είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να κυβερνούν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν το παραμικρό! Μόνο με περιβάλλον δραχμής μπορούν να προσλαμβάνουν στο δημόσιο και να μοιράζουν σε συντάξεις λεφτά που δεν υπάρχουν!
Αναζητούν οικουμενική συνενοχή για την δραχμή!

Φραπόγαλο με πέντε ζάχαρες και δόξα στον Πανάγαθο!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Έχουμε τον καλύτερο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την καλύτερη κυβέρνηση ever. Τον πιο πετυχημένο υπουργό Οικονομίας. Την πιο τέλεια αντιπολίτευση, με ηγέτη τον κ. Πλακιωτάκη, τον οποίον ατυχώς δεν γνωρίζει ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης. Πιπέρι! Και βεβαίως-βεβαίως είμαστε ο καλύτερος λαός του κόσμου, στην πιο ωραία γωνιά του πλανήτη!
Φραπόγαλο με πέντε ζάχαρες και δόξα στον Πανάγαθο!

Θα 'ρθει σαν αστραπή!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ο στρατάρχης Πάνος φόρεσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, σηκώθηκε όρθιος στο τζιπ και με έκδηλη συγκίνηση έδωσε ένα νεύμα στην αυτοκινητοπομπή για να ξεκινήσει. Η ώρα της εκπλήρωσης του πεπρωμένου ενός ολόκληρου Έθνους είχε φτάσει. Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά είχε ραντεβού με την Ιστορία. «Στην Πύλη του αγίου Ρωμανού έφυγες για αλλού κι άγγελος θα σε φέρει εδώ στον σωστό καιρό»!
Θα 'ρθει σαν αστραπή!

Κύριοι εκεί στη Συγγρού! Ποιον εκπροσωπείτε;

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ασχολούμαστε με τη Ν.Δ. ως ένθερμοι οπαδός της ελεύθερης οικονομίας. Επειδή κι η Ν.Δ. υποστηρίζει ότι είναι κι εκείνη οπαδός της ελεύθερης οικονομίας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν «συναντιόμαστε». Ο επιχειρηματικός κόσμος νιώθει ότι είναι ορφανός πολιτικά. Ότι ο Αλ. Τσίπρας είναι πιο «φιλελεύθερος» από τους ηγέτες της Ν.Δ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουν σοβαρά στη Συγγρού.
Κύριοι εκεί στη Συγγρού! Ποιον εκπροσωπείτε;

Τα δίνουν όλα οι πατριώτες!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Η χώρα συρρικνώνεται, χάνει μάχες σε όλα τα επίπεδα. Η περίφημη επιχειρηματική επέκταση στα Βαλκάνια είναι μετέωρη, μετά την αναγκαστική υποστολή σημαίας στις θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών. Στα εθνικά θέματα, επίσης, υποχωρούμε άτακτα. Στις σύγχρονες μάχες δεν χρειάζεται να χάσεις έδαφος. Αρκεί να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.
Τα δίνουν όλα οι πατριώτες!

Αυστηρώς ακατάλληλο για νεοδημοκράτες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Φίλοι δεξιοί και εσείς ακόμη καραδεξιοί. Σήμερα δεν θα σας αρέσουν αυτά που θα διαβάσετε. Γι\\' αυτό και πηγαίνετε αλλού, εκεί που θα μιλάνε για την τιμή της παράταξης, για τους προαιώνιους εχθρούς της φυλής και άλλα εθνικοπατριωτικά. Η στήλη είναι σήμερα αυστηρά ακατάλληλη για νεοδημοκράτες.
Αυστηρώς ακατάλληλο για νεοδημοκράτες

Κιμπάρηδες συμπολίτες μου!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Εμείς οι Έλληνες είμαστε έξω καρδιά! Δεν υπολογίζουμε τα χρήματα. Αυτά έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Είμαστε κιμπάρηδες, όπως έλεγαν κι οι γιαγιάδες μου οι Θρακιώτισσες. Σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ των τραπεζών κάψαμε στο τζάκι της διαπραγμάτευσης, συμπολίτες και συμπολίτισσες. Είκοσι ΕΝΦΙΑ θα πληρώνουμε για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Αλλά, δεν βαριέσαι! Ένα αστείο η ζωή…
Κιμπάρηδες συμπολίτες μου!

Ποιον εξυπηρετεί ο πόλεμος στον ΟΠΑΠ;

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Την ημέρα που οι Τσέχοι αποφάσισαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν τον ΟΠΑΠ, δεν είχαν λάβει σοβαρά υπόψη τους δύο παράγοντες: Τους ισχυρούς δεσμούς των θιγόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων με το ελληνικό πολιτικό σύστημα και την επιπολαιότητα με την οποία οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν διαχρονικά τις ξένες επενδύσεις. Τώρα ξέρουν!
Ποιον εξυπηρετεί ο πόλεμος στον ΟΠΑΠ;

Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Οι φιλελέ το έκαναν!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ο άγνωστος με την καπαρντίνα και το τζόκεϊ κτύπαγε βιαστικά να του ανοίξουν τη πλαϊνή πόρτα στο Μαξίμου. Ο φρουρός που είχε γύρει το κεφάλι του ξύπνησε αλαφιασμένος! «Εσύ πρόεδρε», ψέλλισε με έκπληξη. Δεν πρόλαβε να μαζέψει τα γουρλωμένα μάτια του και την πόρτα άνοιξε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος τράβηξε τον πρόεδρο Αλέξη στο εσωτερικό του κτιρίου…
Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Οι φιλελέ το έκαναν!

Γιατί πιστεύω στον Κυριάκο!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, 00:02
Αν ήμουν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, θα ψήφιζα Κυριάκο! Ο Κυριάκος είναι ο μόνος που θα μπορούσε να δημιουργήσει κεντρώο προφίλ για τη Ν.Δ. Ωστόσο, δεν είμαι μέλος της Ν.Δ. και δεν πρόκειται να γίνω, όπως και μέλος κάποιου άλλου κόμματος. Οι πιθανότητες του Κυριάκου είναι σήμερα λίγες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέπει από το να λέμε αυτό που θεωρούμε ορθό.
Γιατί πιστεύω στον Κυριάκο!

Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και η συνομωσία της σιωπής

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Στο τιμόνι του Τιτανικού βρίσκονται οι σύντροφοι της κυβέρνησης, ενώ την ορχήστρα του πλοίου την διευθύνουν οι οικογένειες που απαρτίζουν τον συνασπισμό του μεγάλου γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί θα μας οδηγήσουν στο ναυάγιο! Χέρι – χέρι! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση λειτουργούν σαν να είναι συνέταιροι στην εξουσία. Τα τύμπανα στα αφτιά μας κινδυνεύουν να σπάσουν από την εκκωφαντική σιωπή…
Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και η συνομωσία της σιωπής

Προς την τελική πράξη του δράματος...

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Αν πιστεύετε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα έχουμε δει όλα, περιμένετε να δείτε και την Οικουμενική που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν. Τεχνοκράτες, τραπεζίτες και δικαστές σε συσκευασία δώρου με ευρωπαϊκό περιτύλιγμα. Πρόκειται για μία κυβέρνηση που είναι καταδικασμένη να αποτύχει και η οποία θα μας οδηγήσει στην δραχμή. Το τέλειο «ξέπλυμα» για το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης…
Προς την τελική πράξη του δράματος...

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα είναι εδώ!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει ενδιαφέροντα θέματα. Ο πρώην υπουργός της Προστασίας των Πολιτών κατήγγειλε σχέσεις πολιτικών, τρομοκρατών και ποινικών. Τώρα που άνοιξε ο υπόνομος, είναι καιρός να σκύψουμε μέσα και να τα δούμε όλα! Ερώτημα: Πόσοι δημοσιογράφοι εργάζονταν για λογαριασμό του... κράτους! Και τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφεραν;
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα είναι εδώ!

Θεέ μου, σε ευχαριστώ που δεν με έκανες... πετυχημένο!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Το Λεβίδι Αρκαδίας ήταν στις αρχές του περασμένου αιώνα ένα μεγάλο κέντρο παραγωγής χασίς. Με καμήλες έφευγαν οι «σοκολάτες» προς τις χώρες της Αραβίας. Μία ημέρα ήρθε ένας εργολάβος και άρχισε να μας λέει ότι ήταν θύμα της… επιτυχίας του. Αποδείχτηκε ότι είχε αναλάβει την αναπαλαίωση ενός παλιού εργαστηρίου επεξεργασίας της ινδικής κάνναβης...
Θεέ μου, σε ευχαριστώ που δεν με έκανες... πετυχημένο!