Θ. Μαυρίδης

Ο Βαρόνος που θα διαλύσει τις βαρονίες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Η διαφορά του Κυριάκου από τους άλλους υποψηφίους είναι ότι μπορεί σε λίγους μήνες να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Επειδή έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη μεταρρύθμιση της χώρας. Αυτό είδαν οι πολίτες και τον ψήφισαν. Το βέβαιο είναι ότι ο Κυριάκος δεν θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μία άλλη πρόταση από αυτή του παλαιού πολιτικού κατεστημένου.
Ο Βαρόνος που θα διαλύσει τις βαρονίες

Ο κόσμος είπε όχι στο παρασκήνιο!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Ο κόσμος προσήλθε μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας μία ηχηρή απάντηση σε όλους όσους ήθελαν τις εκλογές μία τυπική διαδικασία για να περάσουν στην επόμενη φάση των σχεδίων τους. Κάποιοι άνθρωποι σηκώθηκαν χτες από τους καναπέδες, επειδή δεν θέλουν να συναινέσουν σε ένα έγκλημα με… οικουμενική υπογραφή!
Ο κόσμος είπε όχι στο παρασκήνιο!

Είδαν στον Αλέξη το φως το αληθινό. Αλληλούια!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Αν έκανε κάτι πραγματικά έξυπνο ο Α.Τσίπρας, είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις αντιπαραθέσεις του επιχειρηματικού κόσμου, προσεταιρίστηκε συγκεκριμένα επιχειρηματικά λόμπι και κτύπησε τη Ν.Δ. και τον αστικό χώρο από μέσα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα με τις Οικουμενικές και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις πρώην δεξιών και νυν συνδαιτυμόνων του, είναι η εξέλιξη ενός πολέμου συμφερόντων.
Είδαν στον Αλέξη το φως το αληθινό. Αλληλούια!

Θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί…

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Είναι ο ξυλοδαρμός των «αντιπάλων» πολιτική δράση; Οι καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες ή ΜΜΕ; Οι λεκτικές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τι ακριβώς σημαίνει πολιτική δράση; Ποιος είναι ο ρόλος του νόμου; Μπορεί ένας δημοσιογράφος να εκφράζει τη γνώμη του; Ζούμε σε ταραγμένους καιρούς. Αναμφισβήτητα. Ο διάλογος απουσιάζει παντελώς από τον δημόσιο βίο.
Θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί…

Η μεγαλύτερη μπουγάδα στην Ευρώπη

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Οι αυξήσεις κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής και των συνεταιριστικών τραπεζών αντιμετωπίζονται με εχθρότητα από μία κατεστημένη θεσμική δομή του τραπεζικού συστήματος. «Αγνοούν» το γεγονός ότι στην Ευρώπη λειτουργούν χιλιάδες τοπικές τράπεζες, ενώ έχουν μία ακατανόητη ανοχή στο σκιώδες τραπεζικό σύστημα που θα δημιουργηθεί από τα distress funds.
Η μεγαλύτερη μπουγάδα στην Ευρώπη

Ποιοι θα διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Έχει η Ελλάδα Εθνάρχη; Μέχρι πρότινος οι οπαδοί της δεξιάς πίστευαν ότι Εθνάρχης είναι ο Καραμανλής. Ο Κωνσταντίνος, ο ιδρυτής. Ο καραμανλικός κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στη δεύτερη κυβέρνηση της Αριστεροδεξιάς, υποστηρίζει ότι νέος Εθνάρχης είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Τι έγινε ρε παιδιά; Επεξεργάζονται σχέδια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας;
Ποιοι θα διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία

Greek the φλου, όπως Μπάμπης!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Τόσα χρόνια θέλαμε την Ευρώπη να αναλαμβάνει τη φύλαξη των εξωτερικών της συνόρων, άρα και των δικών μας. Κανονικά θα έπρεπε να ανοίγουμε σαμπάνιες και πλήθη επενδυτών να συρρέουν τώρα στη χώρα, αφού βγαίνει από τη μέση ένα αγκάθι ετών. Αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Ίσως μας διαφεύγουν και πάλι ορισμένες μικρές λεπτομέρειες…
Greek the φλου, όπως Μπάμπης!

Προσοχή! Η ΔΕΗ είναι το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Το κρατικό μονοπώλιο είναι εξίσου επικίνδυνο με το ιδιωτικό μονοπώλιο ή το ολιγοπώλιο. Μόνο σε καθεστώς ανταγωνισμού μπορεί να κερδίσει ο καταναλωτής και η Οικονομία, όπως συνέβη στην περίπτωση των εταιρειών τηλεφωνίας. Η ΔΕΗ παγιδεύτηκε από διάφορα συμφέροντα που δεν θέλησαν την εξέλιξη οδηγώντας την στον μαρασμό και στην απαξίωση.
Προσοχή! Η ΔΕΗ είναι το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο!

Μπουμ...

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Το κακό είναι ότι στο τέλος ο καθηγητής με το αγγελικό πρόσωπο, ο δόκτωρ Σόιμπλε, έχει πάντα δίκιο! Το καλό είναι ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη δώσει πολλά λεφτά για να αφήσουν το πλοίο να βυθιστεί αύτανδρο. Το κακό είναι ότι δώσαμε σε παιδιά σπίρτα και τα στείλαμε να φυλάξουν την μπαρουταποθήκη. Το πολύ κακό είναι ότι δεν είχαμε άλλους να στείλουμε. Άρα; Η μπαρουταποθήκη θα σκάσει...
Μπουμ...

Αυτή είναι η αριστερά! Δεν υπάρχει άλλη…

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Κάποτε έλεγαν ότι ο κομμουνισμός θα κατέρρεε, αλλά η Ελλάδα θα ήταν το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος στη γη. Αυτή μάλιστα! Ήταν προφητεία! Κι επαληθεύτηκε 100%. Σήμερα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ και λένε ότι δεν είναι αυτή η αριστερά. Λυπάμαι σύντροφοι, αν σας χαλάμε το όνειρο, αλλά αυτή είναι η αριστερά!
Αυτή είναι η αριστερά! Δεν υπάρχει άλλη…

Το σχέδιο Ανάν πέθανε! Ζήτω ο Μπάρμπα Σαμ!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Ο κυπριακός λαός αποφάσισε ότι δεν του αρέσει το σχέδιο Ανάν. Αλλά αυτό έχει μικρή σημασία στις μέρες μας! Το σημαντικό είναι ότι ο ελληνισμός περνάει μία μεγάλη δοκιμασία και βρίσκεται σε αντικειμενική αδυναμία. Όταν κανείς βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί. Δεν είναι η εποχή να λύσουμε τα εθνικά μας θέματα!
Το σχέδιο Ανάν πέθανε! Ζήτω ο Μπάρμπα Σαμ!

Η γαλέρα προχωράει…

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Κι ενώ τα σκυλόψαρα αδημονούν να υποδεχτούν τον επόμενο άτυχο ναύτη, η γαλέρα προχωράει. Ακούγεται ο κτύπος στα κύμβαλα που δίνει τον τόνο. Να, αυτός ο κτύπος σημαίνει χαμηλότερες συντάξεις. Ο άλλος χαμηλότεροι μισθοί. Κι ο τρίτος περισσότερος αυταρχισμός. Αλλά η γαλέρα προχωράει. Αυτό έχει σημασία. Λένε για τον καπετάνιο σε γαλέρα ότι πρέπει να είναι μεγάλη λέρα.
Η γαλέρα προχωράει…

Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Το είχε πει ο σύντροφος ο Πάνος ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες, ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Βερολίνο. Κι οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν! Κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Σήμερα μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. Ο ελληνικός λαός ήξερε!
Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Οι ομόκεντροι κύκλοι μιας νέας μουντής Ευρώπης…

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Από εδώ και πέρα θα το ακούτε όλο και πιο συχνά: Η οικονομία της Ευρώπης θα κινείται μέσα σε ομόκεντρους κύκλους, επειδή ακριβώς οι χώρες έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι ο προθάλαμος του διπλού νομίσματος. Μας το λένε όσο πιο γλυκά μπορούν! Κάπου εδώ θα τελειώσει η σεμνή τελετή της μεγάλης Ενωμένης Ευρώπης.
Οι ομόκεντροι κύκλοι μιας νέας μουντής Ευρώπης…

Κάνεις λάθος Αλέξη, δεν είναι τα σκυλιά που ουρλιάζουν…

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωράει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα λένε, αλλά ότι τα πιστεύουν κιόλας. Αγαπητέ Αλέξη, αυτοί που ουρλιάζουν δεν είναι οι πολιτικοί σου αντίπαλοι. Εκείνοι κοιμούνται. Δεν είναι τα σκυλιά Αλέξη που ουρλιάζουν. Κάνεις λάθος! Ο κόσμος είναι, που αρχίζει να φωνάζει. Από οργή…
Κάνεις λάθος Αλέξη, δεν είναι τα σκυλιά που ουρλιάζουν…

Τι ακόμη έχει το μενού των μελλοθανάτων...

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
«Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» είπε εκείνο το απόγευμα ο Γιάνης εκστασιασμένος μπαίνοντας στο σπίτι του. Όλοι μας λέμε στους οικείους μας για τις εμπειρίες της ημέρας, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιάζουσα περίπτωση! Οι άνθρωποι πέταξαν εκείνο το απόγευμα με τα capital controls €40 δισ. στον Καιάδα. Ήταν η ημέρα που η χώρα έπεσε κατηγορία. Τώρα, απλά, μαθαίνουμε όλοι τις συνέπειες…
Τι ακόμη έχει το μενού των μελλοθανάτων...

Αναζητούν οικουμενική συνενοχή για την δραχμή!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Τα πράγματα είναι απλά: Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναζητούν συνενόχους για να οδηγήσουν την χώρα στην δραχμή! Είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να κυβερνούν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν το παραμικρό! Μόνο με περιβάλλον δραχμής μπορούν να προσλαμβάνουν στο δημόσιο και να μοιράζουν σε συντάξεις λεφτά που δεν υπάρχουν!
Αναζητούν οικουμενική συνενοχή για την δραχμή!

Φραπόγαλο με πέντε ζάχαρες και δόξα στον Πανάγαθο!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Έχουμε τον καλύτερο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την καλύτερη κυβέρνηση ever. Τον πιο πετυχημένο υπουργό Οικονομίας. Την πιο τέλεια αντιπολίτευση, με ηγέτη τον κ. Πλακιωτάκη, τον οποίον ατυχώς δεν γνωρίζει ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης. Πιπέρι! Και βεβαίως-βεβαίως είμαστε ο καλύτερος λαός του κόσμου, στην πιο ωραία γωνιά του πλανήτη!
Φραπόγαλο με πέντε ζάχαρες και δόξα στον Πανάγαθο!

Θα 'ρθει σαν αστραπή!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ο στρατάρχης Πάνος φόρεσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, σηκώθηκε όρθιος στο τζιπ και με έκδηλη συγκίνηση έδωσε ένα νεύμα στην αυτοκινητοπομπή για να ξεκινήσει. Η ώρα της εκπλήρωσης του πεπρωμένου ενός ολόκληρου Έθνους είχε φτάσει. Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά είχε ραντεβού με την Ιστορία. «Στην Πύλη του αγίου Ρωμανού έφυγες για αλλού κι άγγελος θα σε φέρει εδώ στον σωστό καιρό»!
Θα 'ρθει σαν αστραπή!

Κύριοι εκεί στη Συγγρού! Ποιον εκπροσωπείτε;

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ασχολούμαστε με τη Ν.Δ. ως ένθερμοι οπαδός της ελεύθερης οικονομίας. Επειδή κι η Ν.Δ. υποστηρίζει ότι είναι κι εκείνη οπαδός της ελεύθερης οικονομίας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν «συναντιόμαστε». Ο επιχειρηματικός κόσμος νιώθει ότι είναι ορφανός πολιτικά. Ότι ο Αλ. Τσίπρας είναι πιο «φιλελεύθερος» από τους ηγέτες της Ν.Δ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουν σοβαρά στη Συγγρού.
Κύριοι εκεί στη Συγγρού! Ποιον εκπροσωπείτε;

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα