Θ. Μαυρίδης

Ένα αστέρι γκρεμίζεται

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, 00:01
Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να αξιοποιήσει ένα προϊόν υποκλοπής και να “σώσει την Ευρώπη” από τον κ. Τόμσεν. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει απέναντί του τόσο το ΔΝΤ (αναμενόμενο), όσο και τους Ευρωπαίους (επίσης αναμενόμενο). Οι Financial Times αφιέρωσαν το κεντρικό τους άρθρο στον κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι οι εταίροι έκαναν λάθος που τον θεώρησαν αξιόπιστο συνομιλητή.
Ένα αστέρι γκρεμίζεται

Η Ελλάδα, κύριε Τσίπρα, δεν είναι Βενεζουέλα

Τρίτη 5 Απριλίου 2016, 00:01
Η Βενεζουέλα δεν έχει μνημόνια. Έχει δικό της νόμισμα, έχει αριστερή κυβέρνηση και είναι η πέμπτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο. Γιατί άραγε ζει μέρες Αργεντινής; Εκεί το νόμισμα δεν υπηρετεί τον άνθρωπο; Για να μην ξεχνάμε και τον πρόεδρο Πάκη. Η Βενεζουέλα, πάντως, ήταν η χώρα - πρότυπο του Αλέξη Τσίπρα.
Η Ελλάδα, κύριε Τσίπρα, δεν είναι Βενεζουέλα

Το σχέδιο Β είναι σε πλήρη εξέλιξη

Τρίτη 5 Απριλίου 2016, 00:01
Από την ώρα που ο Πρόεδρος Προκόπης ανέλαβε να εξοντώσει τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού, ήμασταν βέβαιοι ότι κάτι περίεργο θα μας συνέβαινε. Όπως και συνέβη. Για άλλη μία φορά θα τρέχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Κι η αλήθεια είναι ότι το κόστος των αψυχολόγητων κινήσεων αυτών των κυρίων είναι πλέον τεράστιο…
Το σχέδιο Β είναι σε πλήρη εξέλιξη

Υπάρχει μία μόνο λύση κι αυτή είναι φιλελεύθερη!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, 00:01
Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε λόγω του ΕΝΦΙΑ. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει για τον ίδιο λόγο: Από τους πολλούς φόρους. Κι η επόμενη θα πέσει επίσης γρήγορα εφόσον ακολουθήσει την … πεπατημένη. Η μόνη συνταγή που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα είναι εκείνη του Μινώταυρου! Όπως είναι γνωστό οι νεοφιλελεύθεροι μισούν τους φόρους.
Υπάρχει μία μόνο λύση κι αυτή είναι φιλελεύθερη!

Μυστικός δείπνος στο σπίτι εφοπλιστή

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, 00:01
Η απόφαση για τη φιλελεύθερη στροφή του Αλέξη Τσίπρα λήφθηκε σε μυστικό δείπνο που έλαβε χώρα στο σπίτι πασίγνωστου εφοπλιστή, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στα media. Η πολυπληθής παρέα εκείνης της βραδιάς συμφώνησε ότι θα μάθαινε την τελική απόφαση του Αλέξη από την πορεία της υπόθεσης στις Σκουριές! Κάτι σαν να παίζει το ραδιόφωνο χριστουγεννιάτικα εμβατήρια στα μέσα Αυγούστου!
Μυστικός δείπνος στο σπίτι εφοπλιστή

Ημέρες ηρωισμού. Ο Πάκης κι ο Μινώταυρος

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, 00:01
Ο Άη Γιώργης πάνω στ΄ άλογο πολεμάει τον διάβολο και ο Πάκης τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας κι όχι οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Ο νεοφιλελευθερισμός διόρισε την μισή Ελλάδα στο δημόσιο επί υπουργίας Πάκη και ο νεοφιλελευθερισμός έκαψε την Αθήνα το 2008. Ο Πάκης τα γνωρίζει καλά αυτά. Ήταν κι αυτός εκεί...
Ημέρες ηρωισμού. Ο Πάκης κι ο Μινώταυρος

Δεν θα φύγουν!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, 00:01
Κάθε ημέρα που περνάει η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της. Πνιγμένη στην λασπουριά της Ειδομένης, ταπεινωμένη από άθλιους κυβερνητικούς χειρισμούς σε όλα τα εθνικά μέτωπα. Παραδομένη σε ιδεοληπτικούς, σε ανιστόρητους, σε αιθεροβάμονες που ονειρεύονται επενδύσεις από τους μετανάστες στις σκηνές. Αυτοί δεν φεύγουν! Δεν θα κάνουν εκλογές!
Δεν θα φύγουν!

Sketo Makedonia

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, 00:01
Ξέραμε για το Nova Makedonija. Τώρα μαθαίνουμε και το σκέτο Μακεδονία. Μετά απ΄ αυτό το… ατόπημα ο κ. Μπαλαούρας δεν μπορεί να σκέπτεται υπουργική καρέκλα. Θα συναντήσει την απόλυτη αντίδραση του μακεδονομάχου, του Πάνου του Καμμένου. Τρία τα ενδεχόμενα: α) δοκιμάζουν τον Πάνο, β) δοκιμάζουν τους βόρειους γείτονές μας και γ) δοκιμάζουν τα νεύρα μας.
Sketo Makedonia

Τζωρτζ Όργουελ, 1984…

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, 00:01
Σεβασμός απέναντι σε ένα μεγάλο έργο. Αφήνουμε τις λέξεις να συνεχίσουν τον χορό τους στη λευκή επιφάνεια και να ζωγραφίσουν αυτές από μόνες τους τη δική τους αλήθεια. Κάθε προσπάθεια «εξήγησης» μοιάζει με ιεροσυλία. Αποσπάσματα από το 1984. Πάρτε βαθιές ανάσες και αφού διαβάσετε κάθε απόσπασμα, κλείστε για λίγο τα μάτια. Και σκεφτείτε, πόσα χρόνια απέχουμε από το 1984…
Τζωρτζ Όργουελ, 1984…

Προχωράει ο Χρυσός! Μία είδηση μεγάλης σημασίας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, 00:01
Η κυβέρνηση «ξεκλειδώνει» την επένδυση Χρυσού της Χαλκιδικής. Φέρεται να εγκαταλείπει τις ιδεοληψίες της και να επαναπροσδιορίζει τη θέση της έναντι των Καναδών επενδυτών. Αν πρόκειται για μία γενικότερη κυβερνητική στροφή, τότε έχουμε να κάνουμε με μία σημαντική είδηση. Μόνο με επενδύσεις υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Προχωράει ο Χρυσός! Μία είδηση μεγάλης σημασίας

Η μόνη επιλογή είναι ο πόλεμος κατά του ISIS

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, 00:01
Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το πώς άνθρωποι ζώνονται με εκρηκτικά και πέφτουν μέσα στο πλήθος. Πόσο φορτίο μίσους κουβαλάνε και πόσο πόνο σκορπίζουν γύρω τους. Από το σαλόνι του σπιτιού μου μπορώ να λέω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι. Στις Βρυξέλλες, όμως, στην Άγκυρα και στο Παρίσι οι άνθρωποι ζουν μία φρίκη. Την ίδια φρίκη.
Η μόνη επιλογή είναι ο πόλεμος κατά του ISIS

Πόλεμος στη διαπλοκή. Όπως Αττική Οδός!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, 00:01
Υπάρχουν πράγματα για τα οποία πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει κάτι, όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων, η σύμβαση της Αττικής Οδού, η κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Δεν πίστεψα ότι θα πάψουμε να είμαστε χώρα φυλάρχων, όπως το Αφγανιστάν, από τη μία μέρα στην άλλη. Αλλά, είχα μία ελπίδα…
Πόλεμος στη διαπλοκή. Όπως Αττική Οδός!

Το Carmina Burana πέτυχε μία φορά!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, 00:01
Οι διαρροές θέλουν την Τρίτη στη Βουλή να ξεκινάει ένας νέος ανένδοτος της αριστεράς απέναντι στη διαπλοκή και στη διαφθορά. Να λαμβάνει χώρα μία επιχείρηση αποκατάστασης της γέφυρας της αριστεράς με το ηθικό της πλεονέκτημα. Είναι μια τακτική που μας θυμίζει έντονα την επιλογή του Carmina Burana στις συγκεντρώσεις του Ανδρέα!
Το Carmina Burana πέτυχε μία φορά!

Χρειαζόμαστε ισχυρές κυβερνήσεις και αποφασιστικούς ηγέτες!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, 00:01
Λέγεται ελεγχόμενη πολιτική ασάφεια. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που ήδη ζούμε και θα ζήσουμε ακόμη πιο έντονα στα επόμενα χρόνια. Μέχρι να κλείσουν όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα, θα ευνοούν τα αδύναμα κυβερνητικά σχήματα, τα οποία είναι και εύκολα χειραγωγούμενα…
Χρειαζόμαστε ισχυρές κυβερνήσεις και αποφασιστικούς ηγέτες!

Τρέμουν τον Κυριάκο, ετοιμάζουν «κίνηση»…

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, 00:01
Δεν θέλουν η χώρα να πάρει τη στροφή προς τις φιλελεύθερες πολιτικές. Προτιμούν την Ελλάδα στην δραχμή, αρκεί να διατηρήσουν την «ιδιοκτησία». Θεωρούν ατύχημα τη νίκη του Κυριάκου στις εκλογές της Ν.Δ και πιστεύουν ότι μπορούν να ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα. Οι συνωμότες του καναπέ ετοιμάζονται για την επόμενη κίνησή τους…
Τρέμουν τον Κυριάκο, ετοιμάζουν «κίνηση»…

Στη χώρα των ζωντανών νεκρών...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, 00:01
Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν μία κανονική χώρα. Έμοιαζε πάντα με προσομοίωση, σαν να επιλέγει κανείς ρόλους σε ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης. Η τελευταία version θυμίζει το walking dead. Έχουμε το προνόμιο να βλέπουμε ζωντανά στην καθημερινότητά μας την επόμενη σεζόν της γνωστής σειράς. Έλληνες κουράγιο, keep walking…
Στη χώρα των ζωντανών νεκρών...

Χρέος, Μέρκελ, πρόσφυγες, κλειστά σύνορα, παράλληλο νόμισμα. Τι κόσμος Θεέ μου…

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016, 00:01
Μετά από τα εκλογικά αποτελέσματα στα τρία κρατίδια της Γερμανίας είναι πιο εύκολο να γίνει ένα ταξίδι στον χρόνο από το να περάσει ένα χαλαρότερο πρόγραμμα για την Ελλάδα από το γερμανικό Κοινοβούλιο. Οι Γερμανοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να πείσουν την εκλογική τους πελατεία ότι αδίκως αποδοκιμάστηκαν.
Χρέος, Μέρκελ, πρόσφυγες, κλειστά σύνορα, παράλληλο νόμισμα. Τι κόσμος Θεέ μου…

Τροφή τους το μίσος!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, 00:01
Ο δικός τους κόσμος είναι χωρισμένος ανάμεσα στους φίλους τους και όλους τους άλλους. Οι φίλοι δικαιούνται ένα στασίδι στο βασίλειο των ουρανών. Στους εχθρούς αξίζει μόνο η εξορία. Ακόμη χειρότερη μοίρα, όμως, περιμένει όσους φίλους περάσουν στην τάξη των εχθρών. Είναι ένα σύστημα που τρέφεται από το μίσος...
Τροφή τους το μίσος!

Περισσότερο εμπιστεύομαι την Bank of America…

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, 00:01
Αν πιστέψει κανείς τον κ. Σταθάκη, θα πρέπει να αγοράσει πετονιές και να στηθεί σε ένα καλό σημείο για να πιάσει την ανάπτυξη. Αν πιστέψει την Bank of America, θα πρέπει να αναζητήσει συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό για μετεγκατάσταση. Τώρα ακόμη που προλαβαίνει! Πιο πιθανό, πάντως, είναι να πέσει έξω ο κ. Σταθάκης!
Περισσότερο εμπιστεύομαι την Bank of America…

Ο άνθρωπος δηλώνει κομμουνιστής

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, 00:01
Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει κομμουνιστής, αλλά οι άλλοι δεν τον πιστεύουν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Αλέξη. Κι έπειτα οι «άλλοι» παραπονιούνται για το διαρκές κυνήγι στην επιχειρηματικότητα, την εξοντωτική φορολογία. Μα, είναι κομμουνιστής! Δεν το έκρυψε ούτε μία στιγμή, όπως και την αγάπη του στα καθεστώτα της Νοτίου Αμερικής. Είναι όλα απολύτως προβλέψιμα. Τα πάντα!
Ο άνθρωπος δηλώνει κομμουνιστής

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα