Θ. Μαυρίδης

Η σφαλιάρα έρχεται

Τρίτη 30 Απριλίου 2019, 00:01
Η διαφορά μεταξύ των μαθηματικών και της φιλοσοφικής λίθου μιας θρησκευτικής σέχτας είναι ότι η γλώσσα των μαθηματικών επιβεβαιώνεται πάντα. Σε αντίθεση με όσους σας υπόσχονται ανάπτυξη, όπως οι ιερείς υπόσχονται εδώ και χιλιάδες χρόνια μετά θάνατον ζωή στους οπαδούς τους. Η μόνη πραγματική αλήθεια, φίλοι συμπολίτες, είναι ότι η σφαλιάρα έρχεται κι ο λογαριασμός θα είναι και πάλι φουσκωμένος.
Η σφαλιάρα έρχεται

Ξαδέλφη, τελείωσέ τους!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, 00:01
«Ξάδελφε, εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά». Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός, αλλά το 2015 όλοι χάσαμε φίλους, ξεχάσαμε συγγενείς. Γιατί άραγε; Για να μας λέει σήμερα ο ξεδιάντροπος Τσίπρας ότι το 2015 η Ελλάδα έμαθε ότι «ήταν προς το εθνικό συμφέρον της να παραμείνει στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ». Ξαδέλφη, οφείλεις μία συγνώμη, «Τελειώνοντάς» τους στις εκλογές!
Ξαδέλφη, τελείωσέ τους!

Βλέπε ψυχή μου να μην βυθιστείς στον πνευματικό ύπνο

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, 00:01
Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου. Απολυτίκιο: «Ἰδοὺ ὁ Νυμφίος ἔρχεται ἐν τῷ μέσῳ τῆς νυκτός, καὶ μακάριος ὁ δοῦλος, ὃν εὑρήσει γρηγοροῦντα, ἀνάξιος δὲ πάλιν, ὃν εὑρήσει ῥαθυμοῦντα. Βλέπε οὖν ψυχή μου, μὴ τῷ ὕπνῳ κατενεχθής, ἵνα μῄ τῷ θανάτῳ παραδοθῇς, καὶ τῆς βασιλείας ἔξω κλεισθῇς, ἀλλὰ ἀνάνηψον κράζουσα· Ἅγιος, Ἅγιος, Ἅγιος εἶ ὁ Θεός, διὰ τῆς Θεοτόκου ἐλέησον ἡμᾶς».
Βλέπε ψυχή μου να μην βυθιστείς στον πνευματικό ύπνο

Με άλλους διεκδικεί την εξουσία, με άλλους κυβερνά

Τρίτη 23 Απριλίου 2019, 00:01
Πώς παράγεται ο πλούτος; Το ερώτημα αυτό μοιάζει με άλλα εξίσου κοινότυπα, όπως πώς γίνονται τα παιδιά ή αν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Στην Ελλάδα υπήρξε Κίνημα ανθρώπων που πίστεψαν ότι κάποιος οδηγός νταλίκας πούλησε εξωγήινη τεχνολογία στις ΗΠΑ και ότι με αυτά τα λεφτά θα πληρωθούν όλα μας τα χρέη. Δεν φτάνει μία ευρεία νίκη του Κυριάκου στις εκλογές!
Με άλλους διεκδικεί την εξουσία, με άλλους κυβερνά

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ο επικίνδυνος ιός του κομμουνισμού…

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, 00:01
Στην χώρα αυτή ζούνε δύο διαφορετικές φυλές. Η μία πιστεύει στα λεφτόδεντρα. Η δεύτερη δουλεύει ασταμάτητα για να θρέψει τις φαντασιώσεις των πρώτων. Η σέχτα των λεφτόδεντρων θα έχει πάντα οπαδούς. Επειδή πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη έρχεται με νομοσχέδια όπως αυτό της κυρίας Αχτσιόγλου που ομιλεί περί «αναιτιολόγητης απόλυσης» …
Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ο επικίνδυνος ιός του κομμουνισμού…

Ούτε η Μαφία, σύντροφοι!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 00:01
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν δικός τους άνθρωπος. Ο Νίκος Παππάς μπαινόβγαινε με άνεση στα γραφεία και στο σπίτι του Βαγγέλη. Είχε τέτοια άνεση ώστε να μπορεί να του ζητήσει να δανείσει τον Καλογρίτσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανάλι! Κι ύστερα μάλωσαν! Κι αποφάσισαν να «εκτελέσουν» τον Βαγγέλη. Ή μαζί τους ή στην φυλακή! Ούτε η μαφία δεν υπήρξε τόσο αδίστακτη.
Ούτε η Μαφία, σύντροφοι!

Thanassis καλεί Panos: Η OLAF σας γυρεύει!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, 00:01
Ο Πάνος Καμμένος έβγαλε ένα πετυχημένο σποτ με τον μικρό Αλέξη. Τότε που ανέλαβε να τον μάθει να γράφει με το... δεξί. Έτσι ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών, με τον Πάνο οδηγό της αμαξοστοιχίας. Τώρα έχουμε νέο εύρημα: Τον Thanassis που παίρνει οδηγίες από την Μέρκελ. Ελπίζουμε να μην θέλει να υπονοήσει ότι πίσω από έρευνες της OLAF κρύβεται η Άνγκελα!
Thanassis καλεί Panos: Η OLAF σας γυρεύει!

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, 00:01
Κλασσική ιστορία των Ινδιάνων: Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα. Καλά, ίσως και να μην το είπαν πρώτοι οι Ινδιάνοι. Μπορεί και να μην το σκέφτηκαν καν, καθώς οι Ινδιάνοι ήταν του… ελεύθερου εμπορίου. Σε ένα πράγμα πάντως θα πρέπει να συμφωνήσουμε, ανεξαρτήτως πατρότητας: Ότι τα κάστρα πέφτουν τελικώς από μέσα.
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα

Σε αυτό το μέλλον δεν υπάρχει ο κ. Τσίπρας!

Τρίτη 16 Απριλίου 2019, 00:01
Θα μπορούσαμε να την πούμε και ηρωική προσπάθεια. Αν δεν επρόκειτο για μια ακόμη κορυφαία επίδειξη αλαζονείας. Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε χτες, στην συνέντευξή του στον ANT1, να πείσει ότι ο μόνος που έχει άδικο είναι ο ελληνικός λαός που τον έχει ήδη καταδικάσει στις δημοσκοπήσεις. Δεν θέλει να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν επιλέγουν τον επόμενο σταρ για την διαφήμιση της Colgate, αλλά πολιτικές.
Σε αυτό το μέλλον δεν υπάρχει ο κ. Τσίπρας!

Ο Κυριάκος θα τελειώσει την δουλειά του πατέρα του!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 00:01
Οι συζητήσεις περί ελευθερίας είναι ενοχλητικές για τους Μαδουρολάγνους των Αθηνών και τους Δεξιούς οσφυοκάμπτες του κ. Τσίπρα. Ξέρουν ότι η εφαρμογή φιλελεύθερων πολιτικών θα είναι λυτρωτική για την ελληνική κοινωνία και θα τελειώσει την κυριαρχία του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού τους. Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΚΕΦΙΜ ήταν συγκλονιστική. Γι' αυτό και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Τσίπρα και των συμμάχων του.
Ο Κυριάκος θα τελειώσει την δουλειά του πατέρα του!

Δεν φταίει για όλα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, 00:01
Πρώτη αναδείχτηκε πάλι η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές και μάλιστα με διαφορά. Κι ύστερα κοιτάς τις δημοσκοπήσεις και βλέπεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκέντρωσε με το ζόρι ένα κόμμα κάτι τοις εκατό στις φοιτητικές εκλογές, βρίσκει απήχηση στους νέους. Εδώ κάτι δεν πάει καλά! Και δεν είναι ότι πείθει τους νέους ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά δεν τους πείθουν οι δυνάμεις της “κοινής λογικής”.
Δεν φταίει για όλα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Πάρτι στην κοιλάδα του θανάτου

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, 00:01
Η ημερομηνία των εκλογών θα αποφασιστεί από τον κ. Τσίπρα. Σε περίπτωση που προηγηθούν οι ευρωεκλογές των εθνικών εκλογών, είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται στην Κοιλάδα του θανάτου. Με μία βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει αντιμέτωπος με υπαρξιακά και μεταφυσικά ερωτήματα. Θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ένα τέτοιο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Θα τολμήσει να πάρει αυτό το ρίσκο;
Πάρτι στην κοιλάδα του θανάτου

Νίκος, ο κατακτητής του διαστήματος

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, 00:01
Καταγγέλλω όλους εκείνους τους σκοτεινούς τύπους που ανέλαβαν εργολαβία να αποδομήσουν το τιτάνιο έργο του τινατοτεράστιου υπουργού Νίκου Παππά. Ο Νίκος ο Παππάς ή κομισάριος ή αρχιμανδρίτης δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πάει με δικό της όχημα στην Σελήνη. Έτσι θα ανακαλύψουμε, λέμε εμείς, αν είχαν δίκιο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι στις αναφορές τους για την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Γατάκια, στις γωνιές σας!
Νίκος, ο κατακτητής του διαστήματος

Η συνωμοσία είναι έγκλημα που δεν έχει -ακόμη- παραγραφεί

Τρίτη 09 Απριλίου 2019, 00:01
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την σύσταση του ελληνικού κράτους; Μοιάζει με το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε μία δίωξη; Θα ήθελα να δω τι θα γράψουν εκείνοι οι ευφάνταστοι «δημοσιογράφοι» που ήθελαν τον Άδωνι στην φυλακή, επειδή, λέει, βρήκαν… εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς της γραμματέως του. Δεν τα έγραψαν από μόνοι τους. Κάποιος τους καθοδηγούσε.
Η συνωμοσία είναι έγκλημα που δεν έχει -ακόμη- παραγραφεί

Υπερεκτίμησε εαυτόν, υποτίμησε τους πάντες

Δευτέρα 08 Απριλίου 2019, 00:01
Ένα από τα πιο ακανθώδη ερωτήματα της Ιστορίας στο μέλλον θα είναι για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμπορεύτηκε τον Ιανουάριο ή ακόμη και τον Σεπτέμβριο του 2015 με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και γιατί επέλεξε τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ. Είναι τόσο ανίκανος ή απλά η προτεραιότητά του τότε ήταν η διάλυση της Δεξιάς, δια της κλασικής τροτσκιστικής μεθόδου του εισοδισμού;
Υπερεκτίμησε εαυτόν, υποτίμησε τους πάντες

Οι φύλαρχοι των Αθηνών σας εύχονται καλό Πάσχα

Παρασκευή 05 Απριλίου 2019, 00:01
Δεν ξέρουμε ποιος λυπήθηκε για το ναυάγιο των ΕΛΠΕ, αλλά θα σας πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν έβαψαν δα και όλοι τους μαύρους τους τοίχους των σπιτιών του. Όπως και με το Ελληνικό ή τις επενδύσεις της Cosco. Οι φύλαρχοι των Αθηνών σας εύχονται καλό Πάσχα και σας προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια στα παιδιά σας, για τις χώρες της επιλογής τους.
Οι φύλαρχοι των Αθηνών σας εύχονται καλό Πάσχα

Ξυλοδαρμοί και γιαουρτώματα; Λάθος πόρτα!

Πέμπτη 04 Απριλίου 2019, 00:01
Μία από τις πιο θλιβερές εικόνες του «αντιμνημονιακού αγώνα» ήταν οι ξυλοδαρμοί και τα γιαουρτώματα των «προδοτών». Δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια ανάλογη εικόνα στις μέρες μας, με θύματα αυτή την φορά τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε ίδιοι, ούτε και θα γίνουμε. Όσο για τους χρυσαυγίτες; Μαζί με τους συριζαίους ήταν στις πλατείες, έχουν από τότε αναπτύξει μεταξύ τους έναν κώδικα επικοινωνίας!
Ξυλοδαρμοί και γιαουρτώματα; Λάθος πόρτα!

Στοιχηματίζω στην επιτυχία της χώρας!

Τετάρτη 03 Απριλίου 2019, 00:01
Θα δημιουργηθούν εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η ζήτηση θα φέρει πίσω στην Ελλάδα τους Έλληνες του εξωτερικού. Η εισροή χρήματος θα προκαλέσει ευκαιρίες για ακόμη περισσότερες δουλειές, δίνοντας διέξοδο σε καινοτόμες προτάσεις νέων ανθρώπων. Η επενδυτική άνοιξη θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ζήτηση για κατοικίες. Αλήθεια! Που θέλετε να ποντάρετε; Στην μιζέρια του Αλέξη ή σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον;
Στοιχηματίζω στην επιτυχία της χώρας!

Το μεγάλο στοίχημα της Φώφης

Τρίτη 02 Απριλίου 2019, 00:01
Δεν της το είχα της Φώφης, ότι θα μπορούσε να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Αλέξη. Ούτε και ο Αλέξης της το είχε. Για την ακρίβεια, πίστεψε ότι την «είχε» κι αυτή δεδομένη. Οι ΠΑΣΟΚοι, όμως, Αλέξη, δεν είναι εύκολη λεία. Έχουν ντοκτορά στην επιβίωση. Όταν κατάλαβαν ότι τους έχεις περισσότερη ανάγκη απ’ όση έχουν αυτοί εσένα, έκαναν συνέδριο!
Το μεγάλο στοίχημα της Φώφης

Ο Αλέξης, ο Πέτρος και η… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας

Δευτέρα 01 Απριλίου 2019, 00:01
Πιτσιρικάδες μάθαμε ότι η εργατιά έχει το κόμμα της και η μπουρζουαζία το δικό της. Κι έρχεται ο Πέτρος ο Κόκκαλης για να ξαναγράψει την ιστορία! Σε λίγο θα μας πουν ότι η πλουτοκρατία είχε οργανωθεί σε μυστική ΚΟΒΑ! Όλα είναι πιθανά σε αυτό το παράλληλο σύμπαν που ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός και ο Πέτρος Κόκκαλης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Αριστεράς.
Ο Αλέξης, ο Πέτρος και η… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 24/08/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα