Θ. Μαυρίδης

Ο χρήσιμος στους Γερμανούς κύριος Τσίπρας

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Η γερμανική διοίκηση στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Μετά τις συντάξεις θα του δώσουν και τα πλεονάσματα! Εξαιρετικό νέο! Το πρόβλημα δεν είναι αυτά που «δίδουν» (κάθε άλλο), αλλά ότι μέσα στον ενθουσιασμό τους για τον «μετανοημένο» Τσίπρα αδιαφορούν για την βούληση του ελληνικού λαού και αγνοούν σοβαρά θέματα παραβίασης των δημοκρατικών αρχών. Λεπτομέρειες αν συμβαίνει σε μια μπανανία…
Ο χρήσιμος στους Γερμανούς κύριος Τσίπρας

Η τύχη του Αλέξη στα χέρια των Βαρόνων του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσει έναν νέο φορέα της κεντροαριστεράς, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να αλώσει το ΠΑΣΟΚ και να κρύψει κάτω από το χαλί την προσωπική του οικτρή αποτυχία. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που δεν έχει ο ίδιος την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όλα εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσουν οι βαρονίες του ΠΑΣΟΚ.
Η τύχη του Αλέξη στα χέρια των Βαρόνων του ΠΑΣΟΚ

Ο Αλέξης σκότωσε και τον μύθο της ανανεωτικής Αριστεράς

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού. Είναι η ευρωπαϊκή Αριστερά, η Αριστερά με το ανθρώπινο πρόσωπο. Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε περίτρανα ότι Αριστερά και ανθρώπινο πρόσωπο είναι δύο ασύμβατες έννοιες. Μεταξύ της Μόσχας και του Βουκουρεστίου δεν υπάρχουν σύνορα. Η πτώση της κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει το τέλος των ψευδαισθήσεων. Δεν υπάρχει καλή και κακή Αριστερά.
Ο Αλέξης σκότωσε και τον μύθο της ανανεωτικής Αριστεράς

Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει μία νέα πολιτική περίοδο

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Η απώλεια της μισής Κύπρου και η πτώση της Χούντας σηματοδότησαν την έναρξη της περιόδου της μεταπολίτευσης. Μια εποχή που ξεκίνησε με την εμβληματική παρουσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά που το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η στροφή του κοινού προς αριστερές και κεντροαριστερές απόψεις. Η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η εξέλιξη του «Μακεδονικού» σηματοδοτούν την έναρξη μιας άλλης πολιτικής περιόδου.
Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει μία νέα πολιτική περίοδο

Ο Κυριάκος μπορεί να κάνει την διαφορά

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Η Ελλάδα δεν αναζητά απλά και μόνο έναν καλό πρωθυπουργό, έναν λογιστή – πρωθυπουργό, όπως ήταν ο κ. Σημίτης. Η χώρα αυτή την στιγμή ψάχνει την ψυχή της, τις αρχές της, την επιβίωσή της. Ψάχνει τον τιμονιέρη που θα την βγάλει στην απέναντι όχθη. Έναν άνθρωπο που να ομιλεί την γλώσσα της κοινής λογικής και να είναι αποφασισμένος να κάνει την «δουλειά».
Ο Κυριάκος μπορεί να κάνει την διαφορά

Πολάκης XL. Η Attica Bank που όλοι αγαπήσαμε

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Η περιέργεια με οδήγησε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Αττικής, απ’ όπου συμπέρανα, με βάση την λογική εξέλιξη των πραγμάτων, ότι ο σύντροφος Πολάκης πήρε το δάνειο XL. Σωστά διαβάσατε. Ο αξιότιμος Παύλος αγόρασε Attica Extra Large. Παρακαλώ, προσέξτε τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του δανείου και πείτε: Αυτό είναι δάνειο! Παρακαλώ, δώστε όλη σας την προσοχή στους όρους. Δεν υπάρχουν!
Πολάκης XL. Η Attica Bank που όλοι αγαπήσαμε

Νέοι, φτωχοί και παρατημένοι στην μιζέρια…

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Μητέρα ζήτησε από φίλη της να μεσολαβήσει σε κορυφαίο στέλεχος γνωστής εταιρείας για να βρει εργασία το παιδί της. Και του βρήκε πράγματι μία θέση στο εμπορικό τμήμα με 800 ευρώ καθαρά τον μήνα, τηλέφωνο και ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας. Η απάντηση ήταν όμως αρνητική! «Το παιδί παίρνει το ανεργίας, κάνει και κανένα μεροκάματο, του δίνω κι εγώ κάτι»…
Νέοι, φτωχοί και παρατημένοι στην μιζέρια…

Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι ανεξάντλητο…

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Το Χάρβαρντ, το LSE, το Στάνφορντ και μερικά ακόμη πανεπιστήμια ευθύνονται για όλα τα δεινά του πλανήτη. Αφήστε δε που τα ιδιωτικά πανεπιστήμια οδηγούν τους νέους στο άρμα του καπιταλισμού, αφού τους «δένουν» με τραπεζικά δάνεια. Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης βρίσκεται σε πλάνη. Θα παραμείνουμε το τελευταίο γαλατικό χωριό. Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι σε αφθονία και ανεξάντλητο…
Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι ανεξάντλητο…

Ποιος ζητάει μία ακόμη περιπέτεια στην Κόλαση;

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο Κυριάκος μπορεί να κάνει ένα μόνο πράγμα για να αποδείξει ότι θέλει να πάει την χώρα μπροστά κι ότι αδιαφορεί πλήρως για τα μικροπολιτικά. Να μιλήσει και στον κόσμο της Αριστεράς. Να μην το φοβηθεί. Να γυρίσει την πλάτη του στα μηνύματα μίσους. Η χώρα αυτή θα βγει από τα αδιέξοδά όταν ανακαλύψει το αυτονόητο: Όλοι αναπνέουμε τον ίδιο αέρα.
Ποιος ζητάει μία ακόμη περιπέτεια στην Κόλαση;

Το δίλημμα του Γερουλάνου!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Δεν ξέρει ο Παύλος Γερουλάνος αν πρέπει να μοιάσει στον Φιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη ή στον λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα. Τρέμει στην ιδέα να αναγνωρίσει το «λάθος» του αντιδεξιού συνδρόμου του παρελθόντος και τρομοκρατείται στην προοπτική να απορροφηθεί από την λαϊκιστική Αριστερά. Η σοσιαλδημοκρατία μεγαλουργεί σε εποχές που είναι παχιές οι μύγες, αλλά, δυστυχώς, λεφτά δεν υπάρχουν. Παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.
Το δίλημμα του Γερουλάνου!

Κυριάκος και Αλέξης είναι παιδιά της ίδιας κρίσης!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Αν ο Κυριάκος θέλει να γίνει ένας πανίσχυρος πρωθυπουργός θα πρέπει να προσπαθήσει γίνει ένας ωφέλιμος πρωθυπουργός. Να αρπάξει, δηλαδή, εκείνη την ευκαιρία που πέταξε από το παράθυρο ο Αλέξης Τσίπρας. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι ελιτιστές, για την σημερινή κατάσταση της χώρας δεν ευθύνονται οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πριν απ’ αυτό υπήρξαν ψηφοφόροι των… παλιών! Κάτι άλλο συμβαίνει!
Κυριάκος και Αλέξης είναι παιδιά της ίδιας κρίσης!

Κάντε ψυχανάλυση, αφήστε την χώρα ήσυχη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πέσει θύματα του φανατισμού, του κομμουνισμού, του φασισμού, του σοσιαλισμού, του χριστιανισμού, του μουσουλμανισμού, του πατριωτισμού. Τελευταία το νέο συνολάκι που προτείνεται είναι αυτό του φιλελευθερισμού. Να με συγχωρείτε, αλλά δεν θα πάρω! Μισώ τους «ισμούς». Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος μονοπάτια και προσφέρονται για δράση σε ευκαιριακούς παίκτες...
Κάντε ψυχανάλυση, αφήστε την χώρα ήσυχη

Προσοχή, τυραννόσαυροι…

Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ποιος ασχολείται με το γεγονός ότι η κυρία Νοτοπούλου μοιράζει ως υπουργός χρήματα του ελληνικού δημοσίου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που ζητά την ψήφο των Θεσσαλονικέων για τον Δήμο της Πόλης; Πταίσμα μπροστά σε άλλα, αλλά ενδεικτικό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Στο ερώτημα αν οι παλαιότεροι ήσαν καλύτεροι, έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα εδώ και καιρό: Ναι ήσαν!
Προσοχή, τυραννόσαυροι…

Δεν φτάνει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταφέρει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να πετύχει μία ευρεία πολιτική νίκη σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα. Το ερώτημα είναι αν οι ψηφοφόροι θα τον επιλέξουν για να προχωρήσει τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις του ή μόνο για να φύγει ο Τσίπρας. Δεν φτάνει να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται ένας φιλελεύθερος, μεταρρυθμιστής Κυριάκος. Οποιαδήποτε έκπτωση οδηγεί σε νέα χρεοκοπία.
Δεν φτάνει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εξαϋλώνεται. Δεν μπορούν να μαζέψουν σε έναν νομό ούτε καν 100 ανθρώπους για να κόψουν πρωτοχρονιάτικη πίτα. Κι είναι ακόμη κυβέρνηση. Και συνεχίζουν να διορίζουν στο δημόσιο κατά χιλιάδες. Δεν προκαλούν ενδιαφέρον ούτε καν τα πρωτοκλασάτα ονόματα των υπουργών που χρησιμοποιούνται σαν κράχτες. Δεν υπάρχουν! Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο. Δεν έχουν πλέον κάτι άλλο να χάσουν!
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Ποιοι τρέφουν το δέντρο των άκρων;

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Φωτογραφίες από κότερα, άνδρες βουτηγμένοι μέσα στον καπνό των χαβανέζικων πούρων. Πολιτικοί χαμένοι στην χλιδή. Αλήθεια, ποιον εξυπηρετούν αυτές οι εικόνες; Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι οι πραγματικές ή πλασματικές αυτές ιστορίες διασκεδάζουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Ειδικά στις μέρες των… νεοσταλινικών του Μαξίμου, τα πολλά κτυπήματα που δόθηκαν κάτω από την ζώνη προκάλεσαν έναν αυτοματισμό που ονομάστηκε «Αντισύριζα».
Ποιοι τρέφουν το δέντρο των άκρων;

Καλημέρα Βενεζουέλα, adios comandantes

Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ότι το καθεστώς Τσάβες χρηματοδότησε την «εξαγωγή» της επανάστασης, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Εκείνο που λείπει είναι οι αποδείξεις. Η πτώση του καθεστώτος στο Καράκας θα ανοίξει στόματα. Δικαίως στην Αθήνα και στην Λευκωσία κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Με τον Πετσίτη και το Πεντελικό θα τη… βγάλουμε; Ξεροσφύρι;
Καλημέρα Βενεζουέλα, adios comandantes

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία κανάλια!

Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδίδει στο τελεσίγραφο του Πάνου Καμμένου και ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό της Βουλής για να διασώσει τον πρώην (;) συνεταίρο του. Τώρα γίνεται απολύτως αντιληπτό ποιος «σκότωσε» πριν λίγες μέρες την τελευταία ευκαιρία για να απαλλαγούμε από μία επικίνδυνη κυβέρνηση: Οι «πρόθυμοι» που έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας στον Τσίπρα έχουν ακέραια την ευθύνη για όσα συμβαίνουν.
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία κανάλια!

Μήπως, τελικά, μας ψεκάζουν;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Επτά στους δέκα Έλληνες είναι ακροδεξιοί και λαϊκιστές κατά τον πρόεδρο Αλέξη και σύμφωνα με τα όσα είπε στον πρόεδρο Μακρόν για την συνθήκη των Πρεσπών. Κι ύστερα βγήκε το ίδρυμα του Σόρος να μιλήσει σε έκθεσή του για «πιθανή βελτίωση της οικονομικής ατζέντας από τους ξένους εταίρους προς την Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών». Είστε σίγουροι σύντροφοι ότι δεν μας ψεκάζουν;
Μήπως, τελικά, μας ψεκάζουν;

Ποιοι και γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους λόγω Μαδούρο;

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Συνέντευξη από τον Ιάσονα Πιπίνη! Ο Ιάσων έχει ασχοληθεί όσο κανείς άλλος με την Βενεζουέλα, αυτόν τον αγαπημένο σοσιαλιστικό παράδεισο του κ. Τσίπρα. Πρέπει κάποιοι να ανησυχούν στη Αθήνα; Σύμφωνα με αυτά που μας λέει ο κ. Πιπίνης, αρκετοί είναι αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν τον ύπνο τους. Η έρευνα της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα για τα λεφτά του Τσάβες συνεχίζεται!
Ποιοι και γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους λόγω Μαδούρο;

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 26/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα