Θ. Μαυρίδης

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας; Όχι ευχαριστώ!

Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Τα πολεμικά ανακοινωθέντα από την κυβέρνηση (απειλές Αλεξιάδη κατά δικαίων και αδίκων) διαδέχονται το ένα το άλλο και αποδεικνύουν αυτό που ήδη γνωρίζουν οι άνθρωποι της αγοράς. Ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Στην βάση αυτή στήνονται πολιτικά και οικονομικά παιγνίδια. Δυστυχώς είναι ικανοί μόνο για σενάρια. Η ανικανότητα περισσεύει. Κι όχι μόνο στην κυβέρνηση.
Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας; Όχι ευχαριστώ!

Ποιος είναι πίσω από το liberal.gr

Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Από την πρώτη ημέρα δεκάδες άνθρωποι με ρωτούν «ποιος είναι πίσω από το liberal.gr». Γνωρίζοντας ότι αν τους έλεγα πως είμαι μόνος μου δεν θα το πίστευαν κι αν τους έλεγα ότι είναι οι αναγνώστες που μας διαβάζουν θα ξενέρωναν, αποφάσισα να τους απαντήσω με δύο ιστορίες.
Ποιος είναι πίσω από το liberal.gr

"Παράλληλο" τραπεζικό σύστημα! Προς τι η αντίδραση;

Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Ο πιο σύντομος δρόμος για την Κόλαση είναι εκείνος των εύκολων λύσεων και των καλών προθέσεων. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και οι καλές προθέσεις δεν είναι κριτήριο επιβίωσης στο μέτωπο του πολέμου. Εκείνο που σκοτώνει είναι η άγνοια. Κάπως έτσι πέσαμε να φάμε ζωντανό τον κ. Δραγασάκη για το παράλληλο τραπεζικό σύστημα.

Με την ελεύθερη αγορά ή με τους κρατιστές;

Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015, 00:01
Αυτό το κράτος είναι ισχυρό και πρόκειται να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Είναι το κράτος που διόρισε τις καθαρίστριες στα Δικαστήρια, που καταδίκασε δίχως δίκη την Σαββαΐδου, που απαιτεί να του παραδώσετε μετρητά και τιμαλφή. Ένα κράτος – τέρας που αναπνέει από τους φόρους σας. Σταματήστε τους!
Με την ελεύθερη αγορά ή με τους κρατιστές;

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 19/08/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα