Θ. Μαυρίδης

Να μην κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας!

Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016, 00:01
Το προσφυγικό απαιτεί εθνική συναίνεση και σε αυτό δεν υπάρχουν άνθρωποι να διαφωνήσουν. Αλλά συναίνεση πάνω σε τι; Στις ιδεοληψίες της κυρίας Τασίας που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα; Συναίνεση σε ένα τυφλό αντιευρωπαϊκό ρεύμα, στο οποίο προσδοκά να βρει καταφύγιο η κυβέρνηση; Οι εφικτές λύσεις είναι γνωστές. Σε αυτές, ναι! Συναίνεση!
Να μην κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας!

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι πρέπει να προχωρήσουν!

Πέμπτη 03 Μαρτίου 2016, 00:01
Χρειάζεται ένας νέος σχηματισμός στον χώρο της κεντροαριστεράς, ικανός να υποδεχτεί στους κόλπους του τους παραπλανημένους που ακολούθησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον οδήγησαν σε εξωπραγματικά εκλογικά ποσοστά. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μπορούν να αποτελέσουν μαγιά για την δημιουργία ενός νέου δυναμικού πολιτικού φορέα. Είναι κάτι που χρειάζεται η χώρα. Μόνη της η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορέσει...
ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι πρέπει να προχωρήσουν!

Avanti Τzimeros

Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, 00:01
Δύο η ώρα μετά από τα μεσάνυκτα. Κτυπάει το τηλέφωνο. Μόλις έχω ξαπλώσει και περνάω από τα πράσινα λιβάδια στις γαλάζιες λίμνες. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου είναι ο Θάνος Τζήμερος: «Έφτασε η ώρα. Ο Αλέξης δίνει συνέντευξη στον Χατζηνικολάου. Είναι η ευκαιρία μας να μπούμε, επιτέλους, στα ανάκτορα». Πάντα είχα την απορία γιατί οι επαναστάσεις γινόντουσαν τέτοιες βάρβαρες ώρες…
Avanti Τzimeros

Πρέπει να φύγουν!

Τρίτη 01 Μαρτίου 2016, 00:01
Κάθε ημέρα που περνάει η χώρα καταστρέφεται. Δεν έχει περάσει στο παρελθόν άλλη κυβέρνηση περισσότερο ανίκανη και επικίνδυνη από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Για να επιστρέψει η ελπίδα στην Ελλάδα, θα πρέπει αυτοί να πάνε στα σπίτια τους. Είναι ψεύτες, είναι αποτυχημένοι, είναι τυχοδιώκτες.
Πρέπει να φύγουν!

Η γάτα της λίμνης του Βαν!

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Το μεγάλο μυστικό με τις γάτες της λίμνης του Βαν δεν είναι το λευκό και πλούσιο τρίχωμά τους. Είναι το διαφορετικό χρώμα στα μάτια τους. Από το ένα μάτι τα βλέπουν όλα πράσινα και από το άλλο όλα γαλάζια! Σπάνια περίπτωση, ιδανική για το νέο σχήμα του Κέντρου. Ακατάλληλη, όμως, για μάρτυρας σε ραντεβού!
Η γάτα της λίμνης του Βαν!

Η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Μία ολόκληρη χώρα μοιάζει σαν να ζει μέσα σε μία χύτρα ταχύτητας της οποίας έχει χαλάσει η βαλβίδα ασφαλείας. Το ξέρουμε όλοι ότι είναι απλά και μόνο θέμα χρόνου να γίνει το «κακό». Το ζητούμενο είναι ο χρόνος, το πότε. Δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι από τις εξελίξεις. Μόνο συντρίμμια...
Η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Το αγροτικό ζήτημα και το λάθος των μπλόκων

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Θα κάνω μία απλή ερώτηση προς τους φίλους αγρότες: Ποιο ουσιαστικό πρόβλημά τους έχει λυθεί με την πολιτική των μπλόκων; Έχουν βρει λύσεις κλείνοντας τους δρόμους; Έχει βελτιωθεί η ζωή τους; Ο διάλογος είναι ο μόνος πραγματικός δρόμος. Δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση; Ας απαιτήσουν διάλογο με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.
Το αγροτικό ζήτημα και το λάθος των μπλόκων

Είναι η Αριστερά αγνή και αμόλυντη;

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Τηλεοπτικές άδειες και Siemens είναι οι δύο κεντρικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπαράθεσή του με την αντιπολίτευση. Από τη μία οι άφθαρτοι και αμόλυντοι και από την άλλη οι… συνέταιροι της διαπλοκής. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, να ξετυλίγουμε το κουβάρι. Σύντροφοι, σας λέει κάτι το όνομα Περικλής Κοροβέσης;
Είναι η Αριστερά αγνή και αμόλυντη;

Με ενάμισι πόδι στη δραχμή…

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Κάθε ημέρα που περνάει κυλάμε όλο και πιο βαθιά στον βούρκο. Οι πιθανότητες να γλιτώσουμε το πνίξιμο στη λάσπη είναι απειροελάχιστες και η μόνη σανίδα σωτηρίας που υπάρχει δίπλα μας είναι εκείνη του… Δόκτωρ Σόιμπλε! Είμαστε με το ενάμιση πόδι στο παράλληλο νόμισμα και πιθανότατα με τις ευλογίες μιας… κυβέρνησης συνεργασίας. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
Με ενάμισι πόδι στη δραχμή…

Τα ορφανά του Άκη…

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, 00:04
Ο Άκης Τζοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή. Έχει αποδειχτεί ότι η προσπάθειά του να μας «σώσει» συνοδεύτηκε από μίζες εκατομμυρίων. Ο Άκης έχασε στη στροφή από τον Κώστα Σημίτη την ευκαιρία να κυβερνήσει τη χώρα. Είχε μηχανισμό. Συγκέντρωνε τα χρήματα για κάποιον λόγο! Τι έγιναν οι άνθρωποι του; Πού βρίσκονται. Ποια πολιτική κληρονομιά κουβαλάνε;
Τα ορφανά του Άκη…

Φιλελεύθερο forum: Ένα «στοίχημα» κόντρα στο πνεύμα των ημερών!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα «εγχείρημα» του Liberal. Ξεκινήσαμε με ένα φιλόδοξο σχέδιο και δεν μας βγήκε. Συνεχίσαμε με κάτι πιο light, με σκοπό να σηκώσουμε τη σημαία και στη συνέχεια να επιστρέψουμε σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει αρχικά. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τους κάνουμε άνω κάτω!
Φιλελεύθερο forum: Ένα «στοίχημα» κόντρα στο πνεύμα των ημερών!

Πιάνουν πάλι τις θεωρίες παιγνίων και μας οδηγούν στο μεγάλο ατύχημα!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Τις τελευταίες ημέρες ακούω όλο και περισσότερους φίλους της «άλλης όχθης» να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει ο Αλέξης να πάει σε εκλογές με το ερώτημα «ευρώ και κομμένες συντάξεις ή δραχμή κι ανάπτυξη». Εύχομαι να πρόκειται για κάποια ψυχολογική αντίδραση της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!
Πιάνουν πάλι τις θεωρίες παιγνίων και μας οδηγούν στο μεγάλο ατύχημα!

Ήταν απλά μία ημέρα του Αυγούστου

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό και η ζέστη του Αυγούστου «σκοτώνει» κάθε καλή διάθεση πάνω στο άγριο τοπίο των Ιμίων. Μία ομάδα προσφύγων ζητάει βοήθεια. Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί φτάνουν ταυτόχρονα. Σε ποιον ανήκουν τα Ίμια; Σε ποιον ανήκουν οι πρόσφυγες; Τους πρόσφυγες, πάντως, τους... μοίρασαν! Μισούς ο ένας, μισούς ο άλλος! Ευτυχώς, ο αριθμός τους ήταν ζυγός!
Ήταν απλά μία ημέρα του Αυγούστου

Η χώρα χρειάζεται λογική κι όχι βία

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Η εικόνα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προπηλακίζονται από αγρότες και άλλες επαγγελματικές ομάδες είναι απαράδεκτη. Δεν αποτελεί άλλοθι το γεγονός ότι εκείνοι επέτρεψαν πριν πέντε χρόνια τις σκηνές βίας από τους «αγανακτισμένους». Ο κύκλος του μίσους πρέπει να κλείσει. Αλλιώς είμαστε χαμένοι…
Η χώρα χρειάζεται λογική κι όχι βία

Κυβέρνηση Κυριάκου με στελέχη και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Οι μόνοι που δικαιούνται να έχουν ψευδαισθήσεις είναι οι πραιτοριανοί. Χάνουμε παντού, σε όλα τα μέτωπα. Εθνικά, οικονομικά, πολιτικά. Βιώνουμε τις συνέπειες μιας τοξικής καταιγίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είναι μέρος της λύσης, όσο ακριβώς είναι και οι άλλοι. Η επόμενη ημέρα, πάντως, έχει μόνο δάκρυα κι αίμα. Κι αυτό είναι το καλό σενάριο!
Κυβέρνηση Κυριάκου με στελέχη και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η ψεκασμένη δεξιά!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης οι άνθρωποι έλεγαν ότι ο κομμουνισμός κάποια στιγμή θα έπεφτε, αλλά το τελευταίο κάστρο του θα ήταν στην Ελλάδα. Αυτό που δεν είχαν προβλέψει ήταν ότι ο τελευταίος σύμμαχος των κομμουνιστών θα ήταν ένας πολύ (μα πάρα πολύ) δεξιός πολιτικός, ο Πάνος ο Καμένος.
Η ψεκασμένη δεξιά!

Η ασθένεια της «υγείας», ο πυρηνικός όλεθρος και το απόλυτο καταφύγιο

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Ο ένας μετά τον άλλον οι πολιτικοί μεγάλων χωρών βγαίνουν για να μας διαβεβαιώσουν ότι οι τράπεζές τους σκάνε από υγεία. Είναι αλήθεια ότι αυτός είναι ένας πραγματικός λόγος για να αρχίσει κανείς να ανησυχεί. Η «υγεία» πρέπει να είναι η πιο επικίνδυνη ασθένεια στις μέρες μας.
Η ασθένεια της «υγείας», ο πυρηνικός όλεθρος και το απόλυτο καταφύγιο

Γιατί πέφτει το χρηματιστήριο;

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Το ελληνικό χρηματιστήριο πέφτει, επειδή οι άνθρωποι που έβαλαν τα λεφτά τους στις τράπεζες πριν λίγες εβδομάδες τρέχουν να διασώσουν ό,τι μπορούν. Καλώς ή κακώς αυτό συμβαίνει. Μπορεί κάποιοι «αριστεροί τραπεζίτες» να προσπαθούσαν να πείσουν το Μαξίμου ότι έχουν τους επενδυτές στο τσεπάκι τους, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική!
Γιατί πέφτει το χρηματιστήριο;

Προσοχή, βρέχει ελέφαντες!

Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Ζούμε μία ακόμη χρηματιστηριακή θύελλα, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κάθε φορά όλα είναι διαφορετικά και χειρότερα από τις προηγούμενες. Όταν χρησιμοποιείς μπαζούκας για να σκοτώσεις ένα κουνούπι, το λιοντάρι το αντιμετωπίζεις πλέον με πυρηνική βόμβα. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, αλλά σε συνδυασμό με το προσφυγικό είναι ένας συνδυασμός ιδιαίτερα επικίνδυνος για τα δικά μας συμφέροντα.
Προσοχή, βρέχει ελέφαντες!

Μεγάλα κόλπα!

Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016, 00:01
Ακούγεται ότι βρέθηκε τρόπος να λυθεί το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα του υπερδανεισμού των Μέσων Ενημέρωσης. Δεν θα ζητήσουν, λέει, από τους μετόχους να φέρουν τα λεφτά τους από το εξωτερικό, αλλά θα «πουλήσουν» τα δάνεια σε… ξένα fund με μεγάλη έκπτωση, αφήνοντας τους σημερινούς μετόχους στο απυρόβλητο. Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο! Θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης!
Μεγάλα κόλπα!

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 15/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα