Θ. Μαυρίδης

Οι Αλβανοί μάλλον μας λυπούνται. Ακόμη…

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, 00:01
Ευτυχώς! Οι Σκοπιανοί διαθέτουν μόνο ελικόπτερα. Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες πάνω από τα νησιά μας ό,τι ώρα θέλουν και μάλιστα υπό τα άγρυπνα μάτια των Νατοϊκών συμμάχων μας. Οι Αλβανοί θα πρέπει να είναι οι μόνοι που μας λυπούνται. Για παραίτηση των μεγάλων παιδιών που κάνουν καταδύσεις, φιλοξενούμενοι στα σπίτια μεγιστάνων; Ούτε συζήτηση!
Οι Αλβανοί μάλλον μας λυπούνται. Ακόμη…

Δεν μπορεί! Το κάνουν επίτηδες!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, 00:01
Μαχαίρι στις συντάξεις, με εξαίρεση εκείνες των βουλευτών. Οι άδειες της τηλεόρασης γίνονται πλέον 5, ο Πάπας των καθολικών ήρθε στην Ελλάδα επειδή το προσφυγικό είναι ένα καθολικό πρόβλημα και ο Παναθηναϊκός είναι ένα παράδειγμα για το πόσο κακές είναι οι ιδιωτικοποιήσεις. Κλείσε το μικρόφωνο ηχολήπτη. Μας έχουν εξαντλήσει οι άτιμοι. Το κάνουν επίτηδες!
Δεν μπορεί! Το κάνουν επίτηδες!

Παίζουν πάλι το παιγνίδι του Αλέξη!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, 00:01
Οι βαρόνοι στην Νέα Δημοκρατία μετράνε τις δυνάμεις τους και ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει σαμπάνιες για την απρόσμενη τύχη που τον έχει βρει. Όσοι επεξεργάζονται το σχέδιο για την δημιουργία ενός νέου δεξιού κόμματος, ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και στους ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής, παίζουν ανοικτά το παιγνίδι του Αλέξη και της αριστεράς.
Παίζουν πάλι το παιγνίδι του Αλέξη!

Η… «αναδιάταξη της δεξιάς» και η απάντηση του Κυριάκου!

Τρίτη 19 Απριλίου 2016, 00:01
Είχαν «σίγουρη» την Ομόρρυθμη και τους βγήκε από το πουθενά ο Κυριάκος. Τώρα ετοιμάζονται με τις ευλογίες των συνεταίρων τους στην κεντρική σκηνή της εξουσίας για τον νέο «μεγάλο» σχηματισμό της… δεξιάς. Αδυνατούν να αντιληφθούν το πραγματικό τους μέγεθος. Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν τις προσωπικές τους αντιθέσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή με τον μανδύα μιας δήθεν ιστορικής σύγκρουσης.
Η… «αναδιάταξη της δεξιάς» και η απάντηση του Κυριάκου!

Ο Αλέξης και η συμφωνία του με τον διάβολο…

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, 00:01
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι παιδί της οργής των γεγονότων του 2008 και γέννημα θρέμμα της οικονομικής κρίσης. Βαθιά συγκρουσιακός, κρύβει κάτω από το ζεστό του χαμόγελο έναν σκληρό και αδίστακτο άνθρωπο. Κάνουν λάθος όσοι κοιτούν τις δημοσκοπήσεις και αντιμετωπίζουν τον Αλέξη ως παρελθόν. Η σύγκρουση τον ευνοεί, η συναίνεση τον αποθρασύνει.
Ο Αλέξης και η συμφωνία του με τον διάβολο…

Στην κόψη του ξυραφιού

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, 00:01
Η Τουρκία αναβαθμίζει το επίπεδο των προκλητικών της ενεργειών στο Αιγαίο και κλιμακώνει τις κινήσεις αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας. Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και σοβαρή. Η Τουρκία αναζητά μία διέξοδο στα δικά της προβλήματα και ταυτόχρονα επιδιώκει να κερδίσει σε βάρος μας και μάλιστα τώρα που εμείς βρισκόμαστε σε προφανή αδυναμία.
Στην κόψη του ξυραφιού

Δάμασαν τον Μινώταυρο και τον έκαναν κατοικίδιο!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, 00:01
Ούτε τώρα πρόκειται να παραιτηθεί ο Πάνος ο Καμμένος. Ο ΦΠΑ θα πάει στο 24% κι αν χρειαστεί θα φτάσει και στο 30%. Στις μέρες της αριστεράς η αύξηση της φορολογίας δεν συνιστά ύφεση, όπως στα χρόνια των τρισκατάρατων. Σύντροφοι, έχετε κάνει τον Μινώταυρο κατοικίδιο και μας το κρύβετε!
Δάμασαν τον Μινώταυρο και τον έκαναν κατοικίδιο!

Τέταρτο μνημόνιο σημαίνει δραχμή

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, 00:01
Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν μας γυρίσουν όλους ανάποδα για να μας αδειάσουν τις τσέπες. Δίχως επενδύσεις, δίχως τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης, δεν υπάρχει ελπίδα. Θα έρθει, λοιπόν, αναπόφευκτα, τέταρτο μνημόνιο. Δεν θα είναι, όμως, σαν τα άλλα. Θα είναι μία παραλλαγή του σχεδίου Σόιμπλε...
Τέταρτο μνημόνιο σημαίνει δραχμή

Ο Αλέξης δεν έμαθε από το πάθημα του Αντώνη!

Τρίτη 12 Απριλίου 2016, 00:01
Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν εκλογές στην Ελλάδα. Θέλουν τον Αλέξη να εφαρμόσει τα μέτρα, επειδή ο Αλέξης τους υπόσχεται κοινωνική ειρήνη και είναι κάθε λέξη, κάθε γράμμα αυτού του μνημονίου. Ο Αλέξης ελπίζει στο μεταξύ να μεταλλαχθεί σε σοσιαλδημοκράτη, σύντροφο του Ολανδρέου. Το παράδειγμα του Αντώνη δεν του είπε κάτι…
Ο Αλέξης δεν έμαθε από το πάθημα του Αντώνη!

Κλωτσούν το τενεκεδάκι πιο κάτω…

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, 00:01
Στην Ευρώπη δεν θέλουν να ασχολούνται με την ελληνική υπόθεση. Τους είναι αρκετό να υπάρχει μία κυβέρνηση να εφαρμόζει τις όποιες συμφωνίες. Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή αν βγαίνουν τα νούμερα ή αν θα ζήσουν οι ιθαγενείς. Το πρόβλημα όμως είναι αυτό ακριβώς: Δεν υπάρχει βιώσιμο πρόγραμμα, δεν υπάρχει ζωή σε αυτό τον πλανήτη…
Κλωτσούν το τενεκεδάκι πιο κάτω…

New deal!

Παρασκευή 08 Απριλίου 2016, 00:01
Η παρτίδα στην Ελλάδα είναι χαμένη. Όσοι ονειρεύονται ανάκαμψη υπό τις παρούσες συνθήκες περπατούν στα σύννεφα. Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα new deal. Καινούργια λεφτά, μεγάλες επενδύσεις, καθαρές συμφωνίες και καινοτόμες προτάσεις υποψήφιες για βραβείο Νόμπελ. Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία ή πουλάμε τον Παράδεισο στους μελλοθάνατους;
New deal!

Φόροι, σιωπή και προσευχή. «Βάστα Αλέξη»!

Πέμπτη 07 Απριλίου 2016, 00:01
Την ώρα που σε όλη την Ευρώπη καταργείται το roaming, η εθνοσωτήριος κυβέρνησή μας ετοιμάζεται να βάλει νέους φόρους στα κινητά. Λίγο ακόμη θέλει να μπουκάρουν οι Βούλγαροι και να πουλάνε συνδέσεις! Είναι σαν να βλέπουμε με τα μάτια μας τα πρωτοσέλιδα στη Σόφια: «Βάστα Αλέξη»!
Φόροι, σιωπή και προσευχή. «Βάστα Αλέξη»!

Ένα αστέρι γκρεμίζεται

Τετάρτη 06 Απριλίου 2016, 00:01
Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να αξιοποιήσει ένα προϊόν υποκλοπής και να “σώσει την Ευρώπη” από τον κ. Τόμσεν. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει απέναντί του τόσο το ΔΝΤ (αναμενόμενο), όσο και τους Ευρωπαίους (επίσης αναμενόμενο). Οι Financial Times αφιέρωσαν το κεντρικό τους άρθρο στον κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι οι εταίροι έκαναν λάθος που τον θεώρησαν αξιόπιστο συνομιλητή.
Ένα αστέρι γκρεμίζεται

Το σχέδιο Β είναι σε πλήρη εξέλιξη

Τρίτη 05 Απριλίου 2016, 00:01
Από την ώρα που ο Πρόεδρος Προκόπης ανέλαβε να εξοντώσει τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού, ήμασταν βέβαιοι ότι κάτι περίεργο θα μας συνέβαινε. Όπως και συνέβη. Για άλλη μία φορά θα τρέχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Κι η αλήθεια είναι ότι το κόστος των αψυχολόγητων κινήσεων αυτών των κυρίων είναι πλέον τεράστιο…
Το σχέδιο Β είναι σε πλήρη εξέλιξη

Υπάρχει μία μόνο λύση κι αυτή είναι φιλελεύθερη!

Δευτέρα 04 Απριλίου 2016, 00:01
Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε λόγω του ΕΝΦΙΑ. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει για τον ίδιο λόγο: Από τους πολλούς φόρους. Κι η επόμενη θα πέσει επίσης γρήγορα εφόσον ακολουθήσει την … πεπατημένη. Η μόνη συνταγή που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα είναι εκείνη του Μινώταυρου! Όπως είναι γνωστό οι νεοφιλελεύθεροι μισούν τους φόρους.
Υπάρχει μία μόνο λύση κι αυτή είναι φιλελεύθερη!

Μυστικός δείπνος στο σπίτι εφοπλιστή

Παρασκευή 01 Απριλίου 2016, 00:01
Η απόφαση για τη φιλελεύθερη στροφή του Αλέξη Τσίπρα λήφθηκε σε μυστικό δείπνο που έλαβε χώρα στο σπίτι πασίγνωστου εφοπλιστή, που φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στα media. Η πολυπληθής παρέα εκείνης της βραδιάς συμφώνησε ότι θα μάθαινε την τελική απόφαση του Αλέξη από την πορεία της υπόθεσης στις Σκουριές! Κάτι σαν να παίζει το ραδιόφωνο χριστουγεννιάτικα εμβατήρια στα μέσα Αυγούστου!
Μυστικός δείπνος στο σπίτι εφοπλιστή

Ημέρες ηρωισμού. Ο Πάκης κι ο Μινώταυρος

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, 00:01
Ο Άη Γιώργης πάνω στ΄ άλογο πολεμάει τον διάβολο και ο Πάκης τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας κι όχι οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Ο νεοφιλελευθερισμός διόρισε την μισή Ελλάδα στο δημόσιο επί υπουργίας Πάκη και ο νεοφιλελευθερισμός έκαψε την Αθήνα το 2008. Ο Πάκης τα γνωρίζει καλά αυτά. Ήταν κι αυτός εκεί...
Ημέρες ηρωισμού. Ο Πάκης κι ο Μινώταυρος

Δεν θα φύγουν!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, 00:01
Κάθε ημέρα που περνάει η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της. Πνιγμένη στην λασπουριά της Ειδομένης, ταπεινωμένη από άθλιους κυβερνητικούς χειρισμούς σε όλα τα εθνικά μέτωπα. Παραδομένη σε ιδεοληπτικούς, σε ανιστόρητους, σε αιθεροβάμονες που ονειρεύονται επενδύσεις από τους μετανάστες στις σκηνές. Αυτοί δεν φεύγουν! Δεν θα κάνουν εκλογές!
Δεν θα φύγουν!

Sketo Makedonia

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, 00:01
Ξέραμε για το Nova Makedonija. Τώρα μαθαίνουμε και το σκέτο Μακεδονία. Μετά απ΄ αυτό το… ατόπημα ο κ. Μπαλαούρας δεν μπορεί να σκέπτεται υπουργική καρέκλα. Θα συναντήσει την απόλυτη αντίδραση του μακεδονομάχου, του Πάνου του Καμμένου. Τρία τα ενδεχόμενα: α) δοκιμάζουν τον Πάνο, β) δοκιμάζουν τους βόρειους γείτονές μας και γ) δοκιμάζουν τα νεύρα μας.
Sketo Makedonia

Τζωρτζ Όργουελ, 1984…

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, 00:01
Σεβασμός απέναντι σε ένα μεγάλο έργο. Αφήνουμε τις λέξεις να συνεχίσουν τον χορό τους στη λευκή επιφάνεια και να ζωγραφίσουν αυτές από μόνες τους τη δική τους αλήθεια. Κάθε προσπάθεια «εξήγησης» μοιάζει με ιεροσυλία. Αποσπάσματα από το 1984. Πάρτε βαθιές ανάσες και αφού διαβάσετε κάθε απόσπασμα, κλείστε για λίγο τα μάτια. Και σκεφτείτε, πόσα χρόνια απέχουμε από το 1984…
Τζωρτζ Όργουελ, 1984…

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα