Θ. Μαυρίδης

Πολάκης XL. Η Attica Bank που όλοι αγαπήσαμε

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Η περιέργεια με οδήγησε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Αττικής, απ’ όπου συμπέρανα, με βάση την λογική εξέλιξη των πραγμάτων, ότι ο σύντροφος Πολάκης πήρε το δάνειο XL. Σωστά διαβάσατε. Ο αξιότιμος Παύλος αγόρασε Attica Extra Large. Παρακαλώ, προσέξτε τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του δανείου και πείτε: Αυτό είναι δάνειο! Παρακαλώ, δώστε όλη σας την προσοχή στους όρους. Δεν υπάρχουν!
Πολάκης XL. Η Attica Bank που όλοι αγαπήσαμε

Νέοι, φτωχοί και παρατημένοι στην μιζέρια…

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Μητέρα ζήτησε από φίλη της να μεσολαβήσει σε κορυφαίο στέλεχος γνωστής εταιρείας για να βρει εργασία το παιδί της. Και του βρήκε πράγματι μία θέση στο εμπορικό τμήμα με 800 ευρώ καθαρά τον μήνα, τηλέφωνο και ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας. Η απάντηση ήταν όμως αρνητική! «Το παιδί παίρνει το ανεργίας, κάνει και κανένα μεροκάματο, του δίνω κι εγώ κάτι»…
Νέοι, φτωχοί και παρατημένοι στην μιζέρια…

Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι ανεξάντλητο…

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Το Χάρβαρντ, το LSE, το Στάνφορντ και μερικά ακόμη πανεπιστήμια ευθύνονται για όλα τα δεινά του πλανήτη. Αφήστε δε που τα ιδιωτικά πανεπιστήμια οδηγούν τους νέους στο άρμα του καπιταλισμού, αφού τους «δένουν» με τραπεζικά δάνεια. Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης βρίσκεται σε πλάνη. Θα παραμείνουμε το τελευταίο γαλατικό χωριό. Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι σε αφθονία και ανεξάντλητο…
Το μαγικό φίλτρο της βλακείας είναι ανεξάντλητο…

Ποιος ζητάει μία ακόμη περιπέτεια στην Κόλαση;

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο Κυριάκος μπορεί να κάνει ένα μόνο πράγμα για να αποδείξει ότι θέλει να πάει την χώρα μπροστά κι ότι αδιαφορεί πλήρως για τα μικροπολιτικά. Να μιλήσει και στον κόσμο της Αριστεράς. Να μην το φοβηθεί. Να γυρίσει την πλάτη του στα μηνύματα μίσους. Η χώρα αυτή θα βγει από τα αδιέξοδά όταν ανακαλύψει το αυτονόητο: Όλοι αναπνέουμε τον ίδιο αέρα.
Ποιος ζητάει μία ακόμη περιπέτεια στην Κόλαση;

Το δίλημμα του Γερουλάνου!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Δεν ξέρει ο Παύλος Γερουλάνος αν πρέπει να μοιάσει στον Φιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη ή στον λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα. Τρέμει στην ιδέα να αναγνωρίσει το «λάθος» του αντιδεξιού συνδρόμου του παρελθόντος και τρομοκρατείται στην προοπτική να απορροφηθεί από την λαϊκιστική Αριστερά. Η σοσιαλδημοκρατία μεγαλουργεί σε εποχές που είναι παχιές οι μύγες, αλλά, δυστυχώς, λεφτά δεν υπάρχουν. Παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.
Το δίλημμα του Γερουλάνου!

Κυριάκος και Αλέξης είναι παιδιά της ίδιας κρίσης!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Αν ο Κυριάκος θέλει να γίνει ένας πανίσχυρος πρωθυπουργός θα πρέπει να προσπαθήσει γίνει ένας ωφέλιμος πρωθυπουργός. Να αρπάξει, δηλαδή, εκείνη την ευκαιρία που πέταξε από το παράθυρο ο Αλέξης Τσίπρας. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι ελιτιστές, για την σημερινή κατάσταση της χώρας δεν ευθύνονται οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πριν απ’ αυτό υπήρξαν ψηφοφόροι των… παλιών! Κάτι άλλο συμβαίνει!
Κυριάκος και Αλέξης είναι παιδιά της ίδιας κρίσης!

Κάντε ψυχανάλυση, αφήστε την χώρα ήσυχη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πέσει θύματα του φανατισμού, του κομμουνισμού, του φασισμού, του σοσιαλισμού, του χριστιανισμού, του μουσουλμανισμού, του πατριωτισμού. Τελευταία το νέο συνολάκι που προτείνεται είναι αυτό του φιλελευθερισμού. Να με συγχωρείτε, αλλά δεν θα πάρω! Μισώ τους «ισμούς». Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος μονοπάτια και προσφέρονται για δράση σε ευκαιριακούς παίκτες...
Κάντε ψυχανάλυση, αφήστε την χώρα ήσυχη

Προσοχή, τυραννόσαυροι…

Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ποιος ασχολείται με το γεγονός ότι η κυρία Νοτοπούλου μοιράζει ως υπουργός χρήματα του ελληνικού δημοσίου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που ζητά την ψήφο των Θεσσαλονικέων για τον Δήμο της Πόλης; Πταίσμα μπροστά σε άλλα, αλλά ενδεικτικό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Στο ερώτημα αν οι παλαιότεροι ήσαν καλύτεροι, έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα εδώ και καιρό: Ναι ήσαν!
Προσοχή, τυραννόσαυροι…

Δεν φτάνει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταφέρει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να πετύχει μία ευρεία πολιτική νίκη σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα. Το ερώτημα είναι αν οι ψηφοφόροι θα τον επιλέξουν για να προχωρήσει τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις του ή μόνο για να φύγει ο Τσίπρας. Δεν φτάνει να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται ένας φιλελεύθερος, μεταρρυθμιστής Κυριάκος. Οποιαδήποτε έκπτωση οδηγεί σε νέα χρεοκοπία.
Δεν φτάνει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εξαϋλώνεται. Δεν μπορούν να μαζέψουν σε έναν νομό ούτε καν 100 ανθρώπους για να κόψουν πρωτοχρονιάτικη πίτα. Κι είναι ακόμη κυβέρνηση. Και συνεχίζουν να διορίζουν στο δημόσιο κατά χιλιάδες. Δεν προκαλούν ενδιαφέρον ούτε καν τα πρωτοκλασάτα ονόματα των υπουργών που χρησιμοποιούνται σαν κράχτες. Δεν υπάρχουν! Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο. Δεν έχουν πλέον κάτι άλλο να χάσουν!
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Ποιοι τρέφουν το δέντρο των άκρων;

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Φωτογραφίες από κότερα, άνδρες βουτηγμένοι μέσα στον καπνό των χαβανέζικων πούρων. Πολιτικοί χαμένοι στην χλιδή. Αλήθεια, ποιον εξυπηρετούν αυτές οι εικόνες; Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι οι πραγματικές ή πλασματικές αυτές ιστορίες διασκεδάζουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Ειδικά στις μέρες των… νεοσταλινικών του Μαξίμου, τα πολλά κτυπήματα που δόθηκαν κάτω από την ζώνη προκάλεσαν έναν αυτοματισμό που ονομάστηκε «Αντισύριζα».
Ποιοι τρέφουν το δέντρο των άκρων;

Καλημέρα Βενεζουέλα, adios comandantes

Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ότι το καθεστώς Τσάβες χρηματοδότησε την «εξαγωγή» της επανάστασης, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Εκείνο που λείπει είναι οι αποδείξεις. Η πτώση του καθεστώτος στο Καράκας θα ανοίξει στόματα. Δικαίως στην Αθήνα και στην Λευκωσία κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Με τον Πετσίτη και το Πεντελικό θα τη… βγάλουμε; Ξεροσφύρι;
Καλημέρα Βενεζουέλα, adios comandantes

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία κανάλια!

Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019, 00:01
Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδίδει στο τελεσίγραφο του Πάνου Καμμένου και ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό της Βουλής για να διασώσει τον πρώην (;) συνεταίρο του. Τώρα γίνεται απολύτως αντιληπτό ποιος «σκότωσε» πριν λίγες μέρες την τελευταία ευκαιρία για να απαλλαγούμε από μία επικίνδυνη κυβέρνηση: Οι «πρόθυμοι» που έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας στον Τσίπρα έχουν ακέραια την ευθύνη για όσα συμβαίνουν.
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία κανάλια!

Μήπως, τελικά, μας ψεκάζουν;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Επτά στους δέκα Έλληνες είναι ακροδεξιοί και λαϊκιστές κατά τον πρόεδρο Αλέξη και σύμφωνα με τα όσα είπε στον πρόεδρο Μακρόν για την συνθήκη των Πρεσπών. Κι ύστερα βγήκε το ίδρυμα του Σόρος να μιλήσει σε έκθεσή του για «πιθανή βελτίωση της οικονομικής ατζέντας από τους ξένους εταίρους προς την Ελλάδα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών». Είστε σίγουροι σύντροφοι ότι δεν μας ψεκάζουν;
Μήπως, τελικά, μας ψεκάζουν;

Ποιοι και γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους λόγω Μαδούρο;

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Συνέντευξη από τον Ιάσονα Πιπίνη! Ο Ιάσων έχει ασχοληθεί όσο κανείς άλλος με την Βενεζουέλα, αυτόν τον αγαπημένο σοσιαλιστικό παράδεισο του κ. Τσίπρα. Πρέπει κάποιοι να ανησυχούν στη Αθήνα; Σύμφωνα με αυτά που μας λέει ο κ. Πιπίνης, αρκετοί είναι αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν τον ύπνο τους. Η έρευνα της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα για τα λεφτά του Τσάβες συνεχίζεται!
Ποιοι και γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους λόγω Μαδούρο;

Πουλάνε την Μακεδονία, αλλά στηρίζουν τον Μαδούρο!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κάνει αόρατο τον ΣΥΡΙΖΑ από την Λαμία και πάνω για χατίρι των Αμερικανών, κατά πως μας λένε, αλλά τους πήγε τελείως κόντρα για το φαινομενικά αδιάφορο για τα ελληνικά συμφέροντα θέμα του Μαδούρο. Τι έχει να πει γι αυτό η Σύνοδος του Μεγάρου Μουσικής; Η στήριξη στον Νίκολας Μαδούρο συμβαδίζει με την στροφή του Αλέξη προς την σοσιαλδημοκρατία;
Πουλάνε την Μακεδονία, αλλά στηρίζουν τον Μαδούρο!

Σας λείπει το Κέντρο;

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Στα μονοπάτια της πλατείας Κολωνακίου υπάρχουν αναζητητές της πολιτικής αλήθειας που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην εύρεση του ιερού δισκοπότηρου του Φιλελευθερισμού. Κι άλλοι που ως νέοι Διογένηδες ρωτούν με ένταση τους περαστικούς: «Θα σου λείψουν το Ποτάμι, οι Γέφυρες, η Ώρα Ευθύνης». Είναι αλήθεια ότι το πολιτικό τέλος του Ποταμιού πυροδοτεί μια συζήτηση για το Κέντρο. Aφορά, όμως, ελάχιστους.
Σας λείπει το Κέντρο;

Ποιο Ποτάμι Σταύρο; Το ερώτημα είναι ποιος σκότωσε την χώρα…

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Είναι πράγματα αυτά; Ο Θεοδωράκης και ο Ψαριανός λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Λίγο νωρίτερα ο Σταύρος αναρωτήθηκε από το βήμα της Βουλής ποιος έχει σκοτώσει το Ποτάμι. Συγνώμη Σταύρο. Εδώ σκοτώνεται η χώρα και εσύ σκέφτεσαι ακόμη να στηρίξεις τους οπαδούς του Μαδούρο;
Ποιο Ποτάμι Σταύρο; Το ερώτημα είναι ποιος σκότωσε την χώρα…

Τέτοιοι είναι!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Γιατί μισούν την αριστεία, φοβούνται την τεχνολογία, «σκοτώνουν» τις κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα, μισούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και αγνοούν την λαϊκή βούληση; Διότι αυτοί είναι! Κάνουν αυτό που πιστεύουν, δεν προσποιούνται κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Τέτοιοι είναι! Δεν πρόκειται για «λάθος». Χρησιμοποιούν τους θεσμούς της αστικής Δημοκρατίας μέχρι να αποκτήσουν τον... πλήρη έλεγχο της εξουσίας.
Τέτοιοι είναι!

Κάτω από το αυλάκι η γη θεωρείται ακόμη ελληνική…

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, 00:01
Κατά τον κ. Φίλη οι Έλληνες ήσαν λίγοι στην Μακεδονία μέχρι την καταστροφή του 1922, οπότε και η γενέθλιος γη του Αλεξάνδρου του Μέγα γέμισε με πρόσφυγες από τα βάθη της Ανατολής. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξαν Έλληνες στην Μακεδονία, αλλά «Μακεδόνες». Ο Θεός να μας βοηθήσει να μην ασχοληθούν με την ιστορία της Ηπείρου. Κάτω από το αυλάκι, πάντως, θεωρείται ακόμη γη ελληνική…
Κάτω από το αυλάκι η γη θεωρείται ακόμη ελληνική…

Δημοφιλέστερα Άρθρα