Στήλη Άλατος

Έμεινα Παυλόπουλος

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Την ώρα που οι πολίτες παρακολουθούν τον εξευτελισμό του Κοινοβουλίου με κομματικές μεθοδεύσεις, που δεν έχουν καμιά σχέση με την εξυπηρέτηση του συμφέροντος της χώρας, ο πρωθυπουργός «πουλάει» τον Πρ. Παυλόπουλο ως δεξιό, πετυχημένο πρόεδρο, νομίζοντας ότι έτσι θα στριμώξει τη δεξιά και θα στεφανωθεί ως υπερκομματικός! Αγνοώντας ότι οι πολίτες θεωρούν στην πλειοψηφία τους τον κ Παυλόπουλο ως τον πιο ακατάλληλο πρόεδρο που είχε η χώρα.
Έμεινα Παυλόπουλος

Και κερατάς και δαρμένος

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Την ώρα που γίνεται σάλος για τα κόκκινα δάνεια, και μη μπαταχτσήδες πολίτες απειλούνται με κατασχέσεις, οι δύο απολύτως και μόνοι υπεύθυνοι όχι απλώς μένουν στο απυρόβλητο, αλλά αποφασίζουν κι όλας για τις ζωές των άλλων! Πρόκειται για τις κυβερνήσεις και τις τράπεζες. Των οποίων κανένας υπεύθυνος δεν έχει λογοδοτήσει για το όργιο των δανείων την 8ετία 2002- 2010. Αλλά, και κανείς δεν έχει πληρώσει για τις πολιτικές επιλογές.
Και κερατάς και δαρμένος

Στημένο το διαζύγιο Καμμένου - Τσίπρα

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Με μια αντιστασιακή, επαναστατική κορώνα ορκίστηκε χτες βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ, παραχωρώντας την ψήφο του, όπως και οι προηγούμενοι 6 βουλευτές, στην κυβέρνηση a priori. Με ένα αιχμηρό τουίτ ο Πάνος Καμμένος τον παρομοίασε με χειρότερο από τον Παττακό. Την ώρα που ο ίδιος αποκαλύπτεται κακός ηθοποιός στο συνεννοημένο με τον κ. Τσίπρα έργο αποχώρησής του από την κυβέρνηση.
Στημένο το διαζύγιο Καμμένου - Τσίπρα

Κουτσό άλογο χωρίς τους Ευρωπαίους

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Στα δύο έχουν χωριστεί οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και οι κομματικοί αξιωματούχοι για τον χρόνο των εκλογών. Οι μεν προκρίνουν τον Μάιο, οι δε το Φθινόπωρο. Το μείζον, όμως, δεν παίζεται εδώ, αλλά έξω. Και συγκεκριμένα στο δεκανίκι του κ Τσίπρα και της κυβέρνησης. Την Ευρώπη. Το οποίο αποσύρεται. Και αφήνει το άλογο πλέον κουτσό.
Κουτσό άλογο χωρίς τους Ευρωπαίους

Οι νεοΜαδούρο

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροβάλεται ως σοσιαλδημοκρατία και κεντροαριστερά την ώρα που δεν πληροί ούτε τον πιο στοιχειώδη όρο μιας δημοκρατίας: Να μην υπερασπίζεται αυταρχικούς ηγέτες που σκοτώνουν τους πολίτες που διαφωνούν. Αυτή, άλλωστε ήταν και η διαφοροποίηση της ευρωαριστεράς του ΚΚΕ εσ. από όσους υπερασπίζονταν τις ωμές επεμβάσεις της ΕΣΣΔ στις χώρες της Αν. Ευρώπης.
Οι νεοΜαδούρο

2,5 ώρες μόνοι στο παλάτι

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
«Κοιτάξτε να τα βρείτε». Αυτή ήταν η προτροπή του αμερικανικού παράγοντα προς την ελληνική κυβέρνηση πριν την επίσκεψη Τσίπρα. Και αυτή ακριβώς η προτροπή βρίσκεται πίσω από την μυστική από τη δημοσιότητα ιδιαίτερη συνομιλία 2,5 ωρών που είχαν Τσίπρας και Έρντοαν στην Άγκυρα. Η Χάλκη ήταν η στάχτη στα μάτια.
2,5 ώρες μόνοι στο παλάτι

Στην Τουρκία, για τα συμφέροντα ΗΠΑ- ΕΕ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Οποιοσδήποτε Έλληνας πρωθυπουργός άκουγε τις δηλώσεις του Τούρκου κυβερνητικού εκπροσώπου για απαιτήσεις στα νησιά του Αιγαίου και για την ξαφνική επικήρυξη των 8 Τούρκων αεροπόρων, θα είχε ματαιώσει το ταξίδι στη γείτονα. Για να προστατέψει την αξιοπρέπεια της χώρας του και τη δική του. Ο κ Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα.
Στην Τουρκία, για τα συμφέροντα ΗΠΑ- ΕΕ

Διπλή παρανομία με τους 6

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση είναι τις τελευταίες μέρες οι 6 βουλευτές που της εκχώρησαν εν χορώ και γραπτώς τη συνείδησή τους, παραβιάζοντας έτσι όλοι μαζί και το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής! Που δεν επιτρέπουν ούτε ταυτόχρονη ένταξη σε περισσότερα του ενός κόμματα ούτε πάγια γραπτή εκχώρηση ψήφου σε κόμμα στο οποίο δεν ανήκουν!
Διπλή παρανομία με τους 6

Υπέρ Σαμαρά - Βενιζέλου η κυβέρνηση!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην επιστρέψει αναδρομικά στους δημόσιους υπάλληλους τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα της άδειας, που είχαν κοπεί με απαίτηση της τρόικας επί κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, υπερασπίστηκε την τρικομματική κυβέρνηση του 2012 για τις περικοπές της!
Υπέρ Σαμαρά - Βενιζέλου η κυβέρνηση!

Δημοκρατία της γκαζόζας

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Ακόμα και τις εποχές της κατάπτωσης των πολιτικών ηθών τη δεκαετία του ’60 και του 2.000 τα κόμματα έκαναν τις βρωμιές τους στο παρασκήνιο και με πλήρη επίγνωση ότι κινούνται ανήθικα και αντιδημοκρατικά. Κανείς δεν διανοήθηκε, όπως σήμερα, να κινείται ANOIXTA εκβιαστικά ενάντια στους νόμους και τη Βουλή, και ΑΝΟΙΧΤΑ πραξικοπηματικά θεωρώντας ότι όλα επιτρέπονται στο βωμό του κομματικού συμφέροντος.
Δημοκρατία της γκαζόζας

Ξεπούλημα Κυπριακού α λα Πρέσπες;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Ανάμεσα στους άλλους Ευρωπαίους που αδιαφορούν για την ελληνική Μακεδονία και είναι υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών, που εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, βρέθηκε και ο Κύπριος Πρόεδρος να συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη συμφωνία! Και κατάπιε με ευχαρίστηση τη δήλωση του κ Τσίπρα για συμφωνία- πρότυπο και για λύση του Κυπριακού. Συμφορά μας!
Ξεπούλημα Κυπριακού α λα Πρέσπες;

Νομπέλ- προσβολή κατά του ελληνικού λαού!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Στην αρχή κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο, αλλά σήμερα είναι επίσημο και είναι σοβαρό. Η Τυνήσια κάτοχος του Νομπέλ Ειρήνης 2015 πρότεινε επισήμως τους Τσίπρα- Ζάεφ στην Επιτροπή των βραβείων για το Νομπέλ Ειρήνης 2019! Με το επιχείρημα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μοντέλο- παράδειγμα «για ειρηνική επίλυση διαφορών στα Βαλκάνια και ευρύτερα»!
Νομπέλ- προσβολή κατά του ελληνικού λαού!

Αυξήσεις μισθών με κινήσεις χρεωκοπίας!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Την ώρα που ο πρωθυπουργός αναγγέλλει την αύξηση του κατώτατου μισθού για να ψηφοθηρήσει με το ένα χέρι, με το άλλο χέρι αρπάζει όλα τα αποθεματικά πανεπιστημίων, νοσοκομείων και των οργανισμών του δημοσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον επικείμενο κίνδυνο πτώχευσης, όπως το 2015, μια και η χώρα δεν παράγει τίποτε και η κυβέρνηση μπορεί να δανειστεί μόνο μικροποσά από τις αγορές για τις ανάγκες της.
Αυξήσεις μισθών με κινήσεις χρεωκοπίας!

Ιδού τα τάλαντα της προδοσίας της Μακεδονίας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Γιατί υπέγραψε ο Τσίπρας τη συμφωνία που του έφερε ο Κοτζιάς; «Για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της». Και, επειδή προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα «εντός και εκτός Ελλάδας». Το λέει ξεκάθαρα το Στέητ Ντηπάρτμεντ στην έκθεσή του για την Ελλάδα. Την οποία εξέδωσε τη μέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Για να ξέρουν οι Έλληνες γιατί ξεπούλησαν τη Μακεδονία οι Εφιάλτες κυβερνήτες τους.
Ιδού τα τάλαντα της προδοσίας της Μακεδονίας

Και τώρα ανυπακοή και αγώνας ανατροπής

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Σήμερα, μια ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία κάνει νόμο του κράτους την παραχώρηση μακεδονικής ονομασίας, μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής ταυτότητας στους σλαβομακεδόνες των Σκοπίων. Ενάντια στην ιστορική αλήθεια, στα πιστεύω και στην επιθυμία της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Και το ερώτημα είναι: Πώς θα πολεμήσουν οι Έλληνες αυτήν την προδοτική παραχώρηση από σήμερα;
Και τώρα ανυπακοή και αγώνας ανατροπής

Κυβέρνηση Σκοπίων κι εδώ κι εκεί

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι είναι αληθινό. Η προδοσία της Μακεδονίας θα προχωρήσει για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί, επί της ουσίας η FYROM έχει δύο κυβερνήσεις. Μια στα Σκόπια και μια στην Αθήνα. Και το ακραίο είναι αυτό καθ’ αυτό το γεγονός. Όχι η καταγγελία του.
Κυβέρνηση Σκοπίων κι εδώ κι εκεί

10+1 αθλιότητες με τη συμφωνία των Πρεσπών

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Χτες στη Βουλή παίχτηκε η 11η και προτελευταία πολιτική αθλιότητα με τη συμφωνία των Πρεσπών, σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού και σε βάρος της χώρας. Με κοινοβουλευτικές ακροβασίες βαφτίστηκε ανεξάρτητος ο βουλευτής Γ Μαυρωτάς, του Ποταμιού, που δεν έχει πια την ιδιότητα της Κοινοβουλευτικής ομάδας, για να σιγουρευτεί η φιλοκυβερνητική πλειοψηφία στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.
10+1 αθλιότητες με τη συμφωνία των Πρεσπών

Με Τσίπρα ή χωρίς;

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Το πολιτικό σύστημα, τα μίντια και τα καφενεία ασχολούνται νυχθημερόν με τις μετακινήσεις βουλευτών και με όλα τα ντεσού πίσω απ αυτές, ταυτόχρονα με όλα τα «ανάθεμα» για «την κατάντια» και την αγοραπωλησία συνειδήσεων. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Με Τσίπρα ή χωρίς;

Χέρι-χέρι φασίστες και πολιτοφύλακες ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Το σκηνικό επαναλήφθηκε. Είκοσι συνήθεις μπαχαλάκηδες χέρι-χέρι με 20 παρακρατικούς ασφαλίτες προσπάθησαν να διαλύσουν ένα συλλαλητήριο, που διογκωνόταν και να ρίξουν στα φώτα των ΜΜΕ την αφεντιά τους και όχι το λαϊκό όγκο. Παρέα τους, μια 20αριά χρυσαυγίτες με iq κάτω από το μηδέν, αλλά σταθεροί στην κολεγιά τους με την πολιτοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ!
Χέρι-χέρι φασίστες και πολιτοφύλακες ΣΥΡΙΖΑ

Απάτη στη ρηματική διακοίνωση Ζάεφ!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, 01:02
Ο Ζόραν Ζάεφ αποδεικνύεται εξ ίσου πολιτικός απατεώνας με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο που συνοδοιπορούν! Και συνεννοούνται στις εξαπατήσεις. Όπως με τη ρηματική διακοίνωση που έστειλε στον εταίρο του με δήθεν διευκρινήσεις για γλώσσα- εθνικότητα για να τις πουλήσει στην ελληνική Βουλή!
Απάτη στη ρηματική διακοίνωση Ζάεφ!