Στήλη Άλατος

Αθωώνει Μακεδονικό, Δούρου, και τ' αυριανά της εγκλήματα

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, 01:02
Το ένα παραμύθι είναι ότι η επιτροπή που εκπόνησε τον προτεινόμενο ποινικό κώδικα είναι ανεξάρτητη. Το δεύτερο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τις προτεινόμενες αλλαγές, που ρίχνουν εγκληματίες στα μαλακά. Γιατί οι αλλαγές, εντελώς συμπτωματικά, ευνοούν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς και στελέχη του, και τώρα και αν πάψει να είναι εξουσία.
Αθωώνει Μακεδονικό, Δούρου, και τ' αυριανά της εγκλήματα

Όταν φτύνεις τον καθρέφτη σου

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, 01:02
Ακούγοντας χτες τον Τσίπρα να μιλάει στους βουλευτές του εναντίον της αντιπολίτευσης, νόμιζε κανείς ότι φωτογράφιζε τον εαυτό του. Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει τον Μαυρογιαλούρο. Τώρα λέει ψέματα και στον εαυτό του! Και καταγγέλλει τους άλλους γι αυτά που κάνει ο ίδιος! Δεν πρόκειται πια για θέατρο. Αλλά για ιατρική περίπτωση.
Όταν φτύνεις τον καθρέφτη σου

Ψηφοδέλτιο τυμβωρυχίας και αποτυχίας

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, 01:02
Έχουν περάσει 24 ώρες που η Μυρσίνη Ζορμπά είπε ψέματα για τον Βαρώτσο και τον Δρομέα του, εγείροντας μάλιστα και θέμα ηθικής (!) και δεν έχει ζητήσει συγνώμη μετά την αποκάλυψη αυτής της αθλιότητάς της. Το ψέμα είναι σύμφυτο με το κόμμα που υπηρετεί. Και η ανηθικότητα το ίδιο. Ακόμα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι ένα μεγάλο ψέμα. Μια τυμβωρυχία. Σε βάρος μεγάλων ονομάτων της χώρας. Διεύρυνση μηδέν. Οι γέφυρες γκρεμίστηκαν.
Ψηφοδέλτιο τυμβωρυχίας και αποτυχίας

Ψηφοθηρία και με το μισθό των φαντάρων!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, 01:02
Το όργιο προεκλογικών ρουσφετιών με τα λεφτά μας έφτασε μέχρι τους φαντάρους! Με αυξήσεις …μισθών! Την ίδια ώρα ο Δραγασάκης δίνει αυξήσεις «μοναχοφαγάδικα» στο υπουργείο του. Δίπλα σε 7.973 διορισμούς μόνιμου προσωπικού σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς και δίπλα σε προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ.
Ψηφοθηρία και με το μισθό των φαντάρων!

Δημοκρατία της πλάκας

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, 01:02
Αυτό το κράτος που από την ανικανότητα και την αδιαφορία και τον φιλοτομαρισμό του έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι και 60 στη Μάνδρα, προλαβαίνει τώρα σε χρόνο ντε τε, τους επόμενους 2 μήνες, να αλλάξει δήμους, να πολιτογραφήσει χιλιάδες μετανάστες, Ρομά αδήλωτους και πρώην σοβιετικούς πολίτες (!) και να απαλλάξει από οικονομικό έλεγχο όλους τους υποψήφιους στις φετινές εκλογές! Ξεφτίλα.
Δημοκρατία της πλάκας

Η αντιδημοκρατία της κυρίας Γεροβασίλη

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, 01:02
Στη χούντα η ασφάλεια παρακολουθούσε μερικές χιλιάδες πολίτες που ήταν καταγραμμένοι κομμουνιστές. Η αμερικάνικη πρεσβεία παρακολουθούσε αν η χούντα παρακολουθεί σωστά. Και οι πολίτες μαζεύονταν τα βράδια σε ταβέρνες και τραγουδούσαν Θεοδωράκη, που ήταν απαγορευμένος. Η Γεροβασίλη και ο Πάγιατ δεν υπήρχαν. Ευτυχώς. Θα είχαμε πιαστεί όλοι πριν φτάσουμε στις ταβέρνες.
Η αντιδημοκρατία της κυρίας Γεροβασίλη

Δεν κάνουμε παιδιά γιατί κάνουμε εαυτούς

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, 01:02
Θα στενοχωρήσω τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές, αλλά οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν σταμάτησαν να κάνουν τόσα παιδιά όσα έκαναν εξ αιτίας της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας. Είναι κι αυτός ένας λόγος αλλά δεν είναι ο κύριος. Επομένως, οι πολιτικοί καλά κάνουν και σκέφτονται οικονομικές ενισχύσεις, αλλά αυτές δεν θα λύσουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
Δεν κάνουμε παιδιά γιατί κάνουμε εαυτούς

Ομόλογο έναντι Αιγαίου, Κύπρου, Βαλκανίων

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, 01:02
Η ελληνική κυβέρνηση πανηγυρίζει που οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί οίκοι την έσπρωξαν να εκδώσει 10ετές ομόλογο με επιτόκιο μεταξύ 3,6% και 4% για να πάρει 2-3 δις ευρώ. Αλλά, κανείς δεν αναρωτιέται πώς μια χώρα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των «αγορών», με capital controls, με τράπεζες τιναγμένες στον αέρα, και με καταναλωτές- δηλαδή αγοραστές- απενεργοποιημένους από τους φόρους. Η απάντηση είναι απλή. Πουσάρουν Τσίπρα.
Ομόλογο έναντι Αιγαίου, Κύπρου, Βαλκανίων

Δεν διόρθωσε τίποτε το BBC για Μακεδονία!

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, 01:02
Εδώ και τρεις μέρες κυκλοφορεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης η πληροφορία ότι το BBC «διόρθωσε» όσα είχε γράψει για μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, μετά από την παρέμβαση του πρέσβη στο Λονδίνου. Αν υπήρχε ορισμός των fake news θα ήταν αυτός! Τίποτε δεν διόρθωσε το βρετανικό δίκτυο. Αντίθετα, εξακολουθεί και έχει για τίτλο του ίδιου κομματιού «Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας»!
Δεν διόρθωσε τίποτε το BBC για Μακεδονία!

Τα ανήλικα δεν είναι για εκμετάλλευση, κ. υπουργέ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, 01:02
Στα εγκλήματα κατά ανηλίκων λείπει ένα σημαντικό. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας για ψηφοθηρικό όφελος. Έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές, όταν διαπράττεται από ενήλικο, δεδομένου ότι ο ανήλικος είναι απροστάτευτος στα ψέματα από έλλειψη πληροφόρησης, αλλά και από το άδολο της ηλικίας. Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για μερικούς πολιτικάντηδες σαν τον υφυπουργό κ Πετρόπουλο.
Τα ανήλικα δεν είναι για εκμετάλλευση, κ. υπουργέ

6 και 1 απάτες με τα επιδόματα

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Η έκθεση της Κομισιόν, που καταχεριάζει την ελληνική κυβέρνηση για καθυστερήσεις στα προαπαιτούμενα και για υπερβολικές ανισορροπίες αποκαλύπτει την απάτη με τις 120 δόσεις, που έχει κρύψει η κυβέρνηση από τους πολίτες, αλλά δεν αποκαλύπτει και τις άλλες απάτες με τα «απλόχερα» επιδόματα, που είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
6 και 1 απάτες με τα επιδόματα

Το γιοφύρι της Άρτας

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Με αφορμή τις τραγωδίες με τις γέφυρες στη χώρα, δεν έχουν φωτιστεί δυο σημαντικές παράμετροι της γέφυρας των 105 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μία είναι ότι από τους 105 τους 85 δεν τους ξέρει κανείς εκτός από το στενό τους περίγυρο. Και η δεύτερη ότι ένας από τους βασικούς δημιουργούς της είναι εγγράφως αντίπαλος της πολιτικής των επιδομάτων και της ιδεολογικής πολιτικής τους κινήματος διεκδίκησης αυτού του είδους της οικονομίας. Δηλαδή, είναι εχθρός της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ!
Το γιοφύρι της Άρτας

7 ερωτήματα στους υπεύθυνους του BBC

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Με μία βλακώδη επιστολή, η οποία δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι πραγματικά έχει κάνει το BBC, η ελληνική κυβέρνηση δια του πρέσβη στο Λονδίνο απαντά στο στημένο αντιδημοσιογραφικά δημοσίευμα του βρετανικού καναλιού, που δεν καταγράφει, αλλά προωθεί την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα! Και εδώ είναι όλη η ουσία. Για την οποία η Αθήνα είναι βαθειά νυχτωμένη ή αδιάφορη.
7 ερωτήματα στους υπεύθυνους του BBC

Κυβέρνηση επικίνδυνη για την Ελλάδα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Τέσσερα καραμπινάτα παραδείγματα της βδομάδας αποδεικνύουν ότι την Ελλάδα κυβερνάει μια κυβέρνηση, που αδιαφορεί, όταν δεν δρα σε βάρος της χώρας. Κυβερνάει μια κυβέρνηση αντιπατριωτική, ανιστόρητη και ιδεολογικά πρωτόγονη. Σε βάρος μιας τρισχιλιετούς αδιάκοπης ιστορίας και σε βάρος 10.000.000 Ελλήνων που αισθάνονται Έλληνες. Αποκορύφωμα, η προώθηση του Αττίλα στα Στροβίλια, στην Κύπρο! Χωρίς αντίδραση!
Κυβέρνηση επικίνδυνη για την Ελλάδα

Nice job, next please

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Το τελευταίο 24ωρο εμφανίστηκαν δύο σημάδια που φανερώνουν πιθανή ήττα της κυβέρνησης. Όχι μέσα από γκάλοπ. Το ένα είναι μια έμμεση ομολογία κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι ο Τσακαλώτος. Το δεύτερο έρχεται από την υπερατλαντική υπερδύναμη. Και τα δύο έρχονται από τη Βουλή.
Nice job, next please

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Χτες ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο κατέθεσε το σχέδιό του να γίνει η χώρα πρότυπο στα δικαιώματα των εργαζόμενων, στο κοινωνικό κράτος, στην υποδοχή επενδύσεων, στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου, στήν προώθηση της ειρήνης και της φιλίας των λαών στην περιοχή. Προσκαλώντας σε συστράτευση τα στελέχη «από τον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και από τη λαϊκή κεντροδεξιά», όπως είπε.
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Ο πρωτάνθρωπος

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Μπορεί ο Πολάκης (το κύριος δεν του αντιστοιχεί) να θέλει να αυτοπροβάλλεται σαν ατρόμητος, γενναίος, ευθύς και λαϊκός, αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα δεν έχει επίγνωση ούτε των λόγων του, ούτε των πράξεών του, περιφρονεί τον δοκιμαζόμενο λαό και τελικά δεν είναι παρά ένας θρασύδειλος. Γεννημένος από την ίδια μήτρα που γεννάει τους χρυσαυγίτες.
Ο πρωτάνθρωπος

Άβουλα ανθρωπάκια είσαστε σύντροφοι

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Επειδή τις τελευταίες μέρες διαφημίζονται διάφορα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι τους έπιασε η ιδεολογική ευαισθησία και αντέδρασαν στην υπουργοποίηση δύο πασόκων του Γιώργου, καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Για να μη λογίζονται οι δειλοί για γενναίοι και οι τυχοδιώκτες για ιδεολόγοι.
Άβουλα ανθρωπάκια είσαστε σύντροφοι

Φταίει ο Πολάκης ή η δικαιοσύνη;

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Έχω μερικά ερωτήματα για τις εισαγγελικές αρχές, όσον αφορά στον υφυπουργό Υγείας κ. Πολάκη. Και τα έχω εν ονόματι όλων των πολιτών που σέβονται τους νόμους ή υπόκεινται σ\\' αυτούς χωρίς να μπορούν να γλιτώσουν από τα δίχτυα τους, όπως ο κ. υφυπουργός. Το πρώτο ερώτημα το τοποθετώ ήδη στον πρόλογο. Εκτός από όλους τους υπόλοιπους, ο κ. Πολάκης θεωρεί ότι «έχει» και τους εισαγγελείς;
Φταίει ο Πολάκης ή η δικαιοσύνη;

Κοινοβουλευτική κομματοκρατία

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, 01:02
Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι το κομματικό σύστημα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από το παρελθόν και εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει υπέρ του λαού, αλλά σαν ο λαός να υπάρχει για να εξυπηρετεί το σύστημα. Η αναθεώρηση του Συντάγματος έδειξε όχι μια Βουλή, αλλά μια παιδική χαρά. Μισθοδοτούμενη από τους πολίτες.
Κοινοβουλευτική κομματοκρατία