Στήλη Άλατος

Κουτσό άλογο χωρίς τους Ευρωπαίους

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Στα δύο έχουν χωριστεί οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και οι κομματικοί αξιωματούχοι για τον χρόνο των εκλογών. Οι μεν προκρίνουν τον Μάιο, οι δε το Φθινόπωρο. Το μείζον, όμως, δεν παίζεται εδώ, αλλά έξω. Και συγκεκριμένα στο δεκανίκι του κ Τσίπρα και της κυβέρνησης. Την Ευρώπη. Το οποίο αποσύρεται. Και αφήνει το άλογο πλέον κουτσό.
Κουτσό άλογο χωρίς τους Ευρωπαίους

Οι νεοΜαδούρο

Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροβάλεται ως σοσιαλδημοκρατία και κεντροαριστερά την ώρα που δεν πληροί ούτε τον πιο στοιχειώδη όρο μιας δημοκρατίας: Να μην υπερασπίζεται αυταρχικούς ηγέτες που σκοτώνουν τους πολίτες που διαφωνούν. Αυτή, άλλωστε ήταν και η διαφοροποίηση της ευρωαριστεράς του ΚΚΕ εσ. από όσους υπερασπίζονταν τις ωμές επεμβάσεις της ΕΣΣΔ στις χώρες της Αν. Ευρώπης.
Οι νεοΜαδούρο

2,5 ώρες μόνοι στο παλάτι

Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
«Κοιτάξτε να τα βρείτε». Αυτή ήταν η προτροπή του αμερικανικού παράγοντα προς την ελληνική κυβέρνηση πριν την επίσκεψη Τσίπρα. Και αυτή ακριβώς η προτροπή βρίσκεται πίσω από την μυστική από τη δημοσιότητα ιδιαίτερη συνομιλία 2,5 ωρών που είχαν Τσίπρας και Έρντοαν στην Άγκυρα. Η Χάλκη ήταν η στάχτη στα μάτια.
2,5 ώρες μόνοι στο παλάτι

Στην Τουρκία, για τα συμφέροντα ΗΠΑ- ΕΕ

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Οποιοσδήποτε Έλληνας πρωθυπουργός άκουγε τις δηλώσεις του Τούρκου κυβερνητικού εκπροσώπου για απαιτήσεις στα νησιά του Αιγαίου και για την ξαφνική επικήρυξη των 8 Τούρκων αεροπόρων, θα είχε ματαιώσει το ταξίδι στη γείτονα. Για να προστατέψει την αξιοπρέπεια της χώρας του και τη δική του. Ο κ Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα.
Στην Τουρκία, για τα συμφέροντα ΗΠΑ- ΕΕ

Διπλή παρανομία με τους 6

Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση είναι τις τελευταίες μέρες οι 6 βουλευτές που της εκχώρησαν εν χορώ και γραπτώς τη συνείδησή τους, παραβιάζοντας έτσι όλοι μαζί και το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής! Που δεν επιτρέπουν ούτε ταυτόχρονη ένταξη σε περισσότερα του ενός κόμματα ούτε πάγια γραπτή εκχώρηση ψήφου σε κόμμα στο οποίο δεν ανήκουν!
Διπλή παρανομία με τους 6

Υπέρ Σαμαρά - Βενιζέλου η κυβέρνηση!

Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην επιστρέψει αναδρομικά στους δημόσιους υπάλληλους τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα της άδειας, που είχαν κοπεί με απαίτηση της τρόικας επί κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, υπερασπίστηκε την τρικομματική κυβέρνηση του 2012 για τις περικοπές της!
Υπέρ Σαμαρά - Βενιζέλου η κυβέρνηση!

Δημοκρατία της γκαζόζας

Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019, 00:02
Ακόμα και τις εποχές της κατάπτωσης των πολιτικών ηθών τη δεκαετία του ’60 και του 2.000 τα κόμματα έκαναν τις βρωμιές τους στο παρασκήνιο και με πλήρη επίγνωση ότι κινούνται ανήθικα και αντιδημοκρατικά. Κανείς δεν διανοήθηκε, όπως σήμερα, να κινείται ANOIXTA εκβιαστικά ενάντια στους νόμους και τη Βουλή, και ΑΝΟΙΧΤΑ πραξικοπηματικά θεωρώντας ότι όλα επιτρέπονται στο βωμό του κομματικού συμφέροντος.
Δημοκρατία της γκαζόζας

Ξεπούλημα Κυπριακού α λα Πρέσπες;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Ανάμεσα στους άλλους Ευρωπαίους που αδιαφορούν για την ελληνική Μακεδονία και είναι υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών, που εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, βρέθηκε και ο Κύπριος Πρόεδρος να συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη συμφωνία! Και κατάπιε με ευχαρίστηση τη δήλωση του κ Τσίπρα για συμφωνία- πρότυπο και για λύση του Κυπριακού. Συμφορά μας!
Ξεπούλημα Κυπριακού α λα Πρέσπες;

Νομπέλ- προσβολή κατά του ελληνικού λαού!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Στην αρχή κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο, αλλά σήμερα είναι επίσημο και είναι σοβαρό. Η Τυνήσια κάτοχος του Νομπέλ Ειρήνης 2015 πρότεινε επισήμως τους Τσίπρα- Ζάεφ στην Επιτροπή των βραβείων για το Νομπέλ Ειρήνης 2019! Με το επιχείρημα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μοντέλο- παράδειγμα «για ειρηνική επίλυση διαφορών στα Βαλκάνια και ευρύτερα»!
Νομπέλ- προσβολή κατά του ελληνικού λαού!

Αυξήσεις μισθών με κινήσεις χρεωκοπίας!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Την ώρα που ο πρωθυπουργός αναγγέλλει την αύξηση του κατώτατου μισθού για να ψηφοθηρήσει με το ένα χέρι, με το άλλο χέρι αρπάζει όλα τα αποθεματικά πανεπιστημίων, νοσοκομείων και των οργανισμών του δημοσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον επικείμενο κίνδυνο πτώχευσης, όπως το 2015, μια και η χώρα δεν παράγει τίποτε και η κυβέρνηση μπορεί να δανειστεί μόνο μικροποσά από τις αγορές για τις ανάγκες της.
Αυξήσεις μισθών με κινήσεις χρεωκοπίας!

Ιδού τα τάλαντα της προδοσίας της Μακεδονίας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Γιατί υπέγραψε ο Τσίπρας τη συμφωνία που του έφερε ο Κοτζιάς; «Για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της». Και, επειδή προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα «εντός και εκτός Ελλάδας». Το λέει ξεκάθαρα το Στέητ Ντηπάρτμεντ στην έκθεσή του για την Ελλάδα. Την οποία εξέδωσε τη μέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Για να ξέρουν οι Έλληνες γιατί ξεπούλησαν τη Μακεδονία οι Εφιάλτες κυβερνήτες τους.
Ιδού τα τάλαντα της προδοσίας της Μακεδονίας

Και τώρα ανυπακοή και αγώνας ανατροπής

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Σήμερα, μια ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία κάνει νόμο του κράτους την παραχώρηση μακεδονικής ονομασίας, μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής ταυτότητας στους σλαβομακεδόνες των Σκοπίων. Ενάντια στην ιστορική αλήθεια, στα πιστεύω και στην επιθυμία της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Και το ερώτημα είναι: Πώς θα πολεμήσουν οι Έλληνες αυτήν την προδοτική παραχώρηση από σήμερα;
Και τώρα ανυπακοή και αγώνας ανατροπής

Κυβέρνηση Σκοπίων κι εδώ κι εκεί

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι είναι αληθινό. Η προδοσία της Μακεδονίας θα προχωρήσει για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί, επί της ουσίας η FYROM έχει δύο κυβερνήσεις. Μια στα Σκόπια και μια στην Αθήνα. Και το ακραίο είναι αυτό καθ’ αυτό το γεγονός. Όχι η καταγγελία του.
Κυβέρνηση Σκοπίων κι εδώ κι εκεί

10+1 αθλιότητες με τη συμφωνία των Πρεσπών

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Χτες στη Βουλή παίχτηκε η 11η και προτελευταία πολιτική αθλιότητα με τη συμφωνία των Πρεσπών, σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού και σε βάρος της χώρας. Με κοινοβουλευτικές ακροβασίες βαφτίστηκε ανεξάρτητος ο βουλευτής Γ Μαυρωτάς, του Ποταμιού, που δεν έχει πια την ιδιότητα της Κοινοβουλευτικής ομάδας, για να σιγουρευτεί η φιλοκυβερνητική πλειοψηφία στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.
10+1 αθλιότητες με τη συμφωνία των Πρεσπών

Με Τσίπρα ή χωρίς;

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Το πολιτικό σύστημα, τα μίντια και τα καφενεία ασχολούνται νυχθημερόν με τις μετακινήσεις βουλευτών και με όλα τα ντεσού πίσω απ αυτές, ταυτόχρονα με όλα τα «ανάθεμα» για «την κατάντια» και την αγοραπωλησία συνειδήσεων. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Με Τσίπρα ή χωρίς;

Χέρι-χέρι φασίστες και πολιτοφύλακες ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Το σκηνικό επαναλήφθηκε. Είκοσι συνήθεις μπαχαλάκηδες χέρι-χέρι με 20 παρακρατικούς ασφαλίτες προσπάθησαν να διαλύσουν ένα συλλαλητήριο, που διογκωνόταν και να ρίξουν στα φώτα των ΜΜΕ την αφεντιά τους και όχι το λαϊκό όγκο. Παρέα τους, μια 20αριά χρυσαυγίτες με iq κάτω από το μηδέν, αλλά σταθεροί στην κολεγιά τους με την πολιτοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ!
Χέρι-χέρι φασίστες και πολιτοφύλακες ΣΥΡΙΖΑ

Απάτη στη ρηματική διακοίνωση Ζάεφ!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Ο Ζόραν Ζάεφ αποδεικνύεται εξ ίσου πολιτικός απατεώνας με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο που συνοδοιπορούν! Και συνεννοούνται στις εξαπατήσεις. Όπως με τη ρηματική διακοίνωση που έστειλε στον εταίρο του με δήθεν διευκρινήσεις για γλώσσα- εθνικότητα για να τις πουλήσει στην ελληνική Βουλή!
Απάτη στη ρηματική διακοίνωση Ζάεφ!

Η ακραία ορντινάντσα

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Έχουμε παρακολουθήσει δεκάδες φορές τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής να αγορεύουν στη Βουλή. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που και οι δύο ήταν τόσο φανερά εκνευρισμένοι, τόσο ανασφαλείς και τόσο αμυνόμενοι, σαν εγκλωβισμένοι σε μια γωνία. Αλλά, ήταν και η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός διαστρέβλωσε τόσο πολύ την πραγματικότητα, που περιέγραφε τον εαυτό του στα πρόσωπα των πολιτικών του αντιπάλων!
Η ακραία ορντινάντσα

Ρεσιτάλ ψέματος και χυδαιότητας

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Στις προηγούμενες εκλογές 4 στους 10 ψηφοφόρους δεν πήγαν να ψηφίσουν. Αηδιασμένοι από τα κόμματα και τις πολιτικές τους. Η συγκεκριμένη Βουλή δίνει το πρόσχημα σε πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους να απόσχουν από τις κάλπες. Η πολιτική ηθική έχει πιάσει πάτο. Οι συναλλαγές για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και για τις Πρέσπες ξεπερνάνε τις χειρότερες μέρες του κοινοβουλευτισμού στη χώρα.
Ρεσιτάλ ψέματος και χυδαιότητας

Αυτό υπηρετείτε κύριε ναύαρχε;

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, 00:02
Η κυβέρνηση μοιάζει να μην έχει τέλος σε παρεκτροπές, με τις οποίες δηλητηριάζει την πολιτική και το λαό, εθίζοντας και τους δύο σε θεσμικές ακρότητες. Τελευταίο κατόρθωμα η ανάθεση του υπουργείου Άμυνας σε εν ενεργεία ΑΓΕΕΘΑ, γεγονός που έχει να γίνει από την περίοδο της χούντας και νομιμοποιεί την ανάμιξη των εν ενεργεία στρατιωτικών στην κομματική πολιτική.
Αυτό υπηρετείτε κύριε ναύαρχε;

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα