Στήλη Άλατος

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαφανιστεί

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 00:02
Όταν ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του μιλάνε για αριστερά με πιάνουν τα γέλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του 2015 με το σήμερα. Το 2015 ο κόσμος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ως το νέο που έρχεται να δώσει άλλη προοπτική στη χώρα. Ήταν ρεύμα. Σήμερα ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σαν πόλος έλξης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαφανιστεί

Όταν ο πρωθυπουργός μιλάει σαν Αντουανέτα

Τρίτη 21 Μαΐου 2019, 00:02
Η χτεσινή έκπληξη του πρωθυπουργού για την αντίδραση των συνταξιούχων στην κοροϊδία της δήθεν 13ης σύνταξης θυμίζει λίγο Αντουανέτα. Και αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την άγνοια που έχει για το λαό όταν δεν τον χειροκροτεί, αλλά και για τη σοβαρότητα που έχει ένα ψέμα.
Όταν ο πρωθυπουργός μιλάει σαν Αντουανέτα

Τα γκάλοπ δείχνουν γάγγραινα

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 00:02
Διαβάζοντας τις δημοσκοπήσεις, περισσότερο ανησυχώ παρά ευφραίνομαι. Για να είμαι ειλικρινής η απόσταση μεταξύ των κομμάτων όχι απλώς δεν μου φαίνεται ικανοποιητική, αλλά, αντιθέτως, μου φαίνεται ντροπιαστική. Όχι για τα κόμματα. Αλλά για το επίπεδο των ψηφοφόρων. Προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενο προχωρημένου εκχυδαϊσμού του λαού από το πολιτικό προσωπικό. Σε σημείο επικίνδυνο για τη χώρα.
Τα γκάλοπ δείχνουν γάγγραινα

Ο υπουργός υπονομών

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, 00:02
Οι ταξιτζήδες είναι υποψήφιοι κράχτες των κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες. Και δεν υπάρχει κυβέρνηση που δεν τους χάιδεψε με παροχές και ρουσφέτια προεκλογικά. Επειδή η καθημερινή τους κουβέντα με πολύ κόσμο στην κούρσα επηρεάζει ψήφους. Είτε διαδίδοντας ψέματα είτε λέγοντας αλήθειες. Εκείνο που δεν τόλμησε να κάνει καμιά κυβέρνηση μέχρι σήμερα είναι να τους εντάξει στην παρανομία!
Ο υπουργός υπονομών

Ο διάολος και οι παροχές

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, 00:02
Ο μονίμως εξυπνακίζων υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος καθησύχασε το λαό χτες ότι λεφτά υπάρχουν, χρησιμοποιώντας μια πιο brutal λέξη, ίσως για να δείξει πόσο λαϊκός είναι. Που δεν είναι. Αν γίνει καμιά στραβή, είπε, έχουμε και καβάτζα. Για παροχές. Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός, όπως και ο προϊστάμενός του πρωθυπουργός ούτε για το λαό ενδιαφέρονται ούτε καβάτζα έχουν. Και, επιπλέον, η στραβή έχει γίνει.
Ο διάολος και οι παροχές

Ούτε σε βάρκα δεν θα σε είχαν βάλει

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 00:02
γώ λοιπόν δεν θα τον αφήσω τον πρωθυπουργό να διαδίδει ότι είναι κανονικό ό,τι δεν είναι κανονικό στη Δημοκρατία. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να σπέρνει τη διαπλοκή και την ανηθικότητα ως κανονικότητα στο λαό. Δεν δικαιούται να διαφθείρει το λαό για να υπηρετήσει τον εαυτό του. Επανήλθε, λοιπόν, στο θέμα των διακοπών του στη θαλαμηγό των Παναγόπουλων, ως δικαίωμά του, μπλέκοντας αυτή τη φορά και τα παιδιά του, αλλά και υπουργούς του!
Ούτε σε βάρκα δεν θα σε είχαν βάλει

Κατεβάστε το σποτ που φτηναίνει την πατρίδα

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, 00:02
Ένα ολόκληρο προεκλογικό σπότ με τον πρωθυπουργό να προσβάλει βάναυσα την έννοια της πατρίδας προβάλλεται από προχτές και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Απόδειξη ότι η εχπαιδευτική αποδόμηση της πατρίδας στη συνείδηση των Ελλήνων πέτυχε το στόχο της. Έχει κάνει τους Έλληνες κάτοικους χώρου και όχι χώρας.
Κατεβάστε το σποτ που φτηναίνει την πατρίδα

Κανείς δεν τόλμησε να βγει αριστερός από χουντικούς γονείς;

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, 00:02
Η ύβρις και η νέμεσις είναι δύο λέξεις που ο κ Τσίπρας αγνοεί. Παρ όλο που βρίσκεται σε στενή επαφή μαζί τους. Η έλλειψη παιδείας του δεν του επιτρέπει να τις αναγνωρίσει. Όπως δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ότι δεν χρειάζεται να διαστρεβλώσεις την ιστορία της οικογένειάς σου για να είσαι αριστερός και επαναστάτης.
Κανείς δεν τόλμησε να βγει αριστερός από χουντικούς γονείς;

Το δικαίωμα στη βαρβαρότητα

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 00:02
Όσοι είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν χτες στη Βουλή την απολογία Πολάκη, διαπίστωσαν ότι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σύρονται εκόντες άκοντες να τον υπερασπιστούν κάνουν τεράστιο λάθος. Ο πρωθυπουργός δεν συγκέντρωσε προχτές τόσα ενθουσιώδη χειροκροτήματα όσα συγκέντρωσε χτες ο αναπληρωτής υπουργός με τον δεκάρικό του στη Βουλή.
Το δικαίωμα στη βαρβαρότητα

Ένας ηττημένος Τσίπρας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, 00:02
Χτες στη Βουλή παρακολουθήσαμε τον πιο άνευρο, τον πιο υποτονικό, τον πιο αμήχανο Τσίπρα από την εποχή της εμφάνισής του στην πολιτική. Διάβαζε εμφανώς το λόγο του, κομπιάζοντας συχνά, σαν μαθητής που είχε ή επρόκειτο να τιμωρηθεί. Αποδεικνύοντας πόσο ευφυής δεν είναι πραγματικά, παραπονιόταν διαρκώς που ο κ Μητσοτάκης του αρνείται ένα debate! Η εικόνα του ήταν τόσο θλιβερή, που πραγματικά δεν άξιζε απάντησης.
Ένας ηττημένος Τσίπρας

Επιστροφή στο 2009!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, 00:02
Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του εξήγγειλαν χτες εσπευσμένα- λόγω θαλαμηγού- τα μέτρα που επρόκειτο να εξαγγείλλουν αργότερα. Για την ευημερία του πολίτη έχει μικρή σημασία. Το ερώτημα είναι ένα και απλό: Τα μέτρα είναι ωφέλιμα ή όχι; Και η απάντηση επίσης: Για όσους σκέφτονται σαν το 2008, είναι. Για όλους τους υπόλοιπους, όχι.
Επιστροφή στο 2009!

Αγαπητή κ. Παναγοπούλου

Τρίτη 7 Μαΐου 2019, 00:02
Nα με συμπαθάτε, αλλά δεν λειτουργεί έτσι η Δημοκρατία. Είναι προφανές ότι δεν το ξέρετε. Γιατί, όπως και οι υπόλοιποι ζάπλουτοι, δεν τη χρειάζεστε τη Δημοκρατία. Τα προβλήματά σας τα λύνετε δια του πλούτου. Τον οποίο, όμως, σας επιτρέπει να κατέχετε νόμιμα η νομολογία της Δημοκρατίας. Λεπτομέρειες. Ο κ Τσίπρας δεν είναι ο μόνος κουρασμένος πρωθυπουργός. Ο προηγούμενος έχασε το μάτι του για να μη σταματήσει να εργάζεται. Δεν έτυχε της φιλοξενίας σας.
Αγαπητή κ. Παναγοπούλου

Ένας πρωθυπουργός τουρίστας

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, 00:02
Η υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου στον τομέα του τουρισμού δεν είναι ένα απλό δείγμα ανηθικότητας του ίδιου και του πρωθυπουργού, που συναλλάχτηκαν για να πάρει ο ένας μια παράταση πολιτικής ζωής με μια καρέκλα και ο άλλος μια ψήφο για να πουλήσει τη Μακεδονία και για να πουλήσει αριστερή συσπείρωση σε αφελείς. Είναι η απτή απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός είναι και ανίδεος και αδιάφορος για τη χώρα του.
Ένας πρωθυπουργός τουρίστας

Ανάμεσα σε δύο Τσίπρες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, 00:02
Διαβάζοντας τις γαλαντομίες των δανειστών τα τελευταία 24ωρα προς την ελληνική κυβέρνηση αναρωτιέται κανείς αν οι «θεσμοί» είναι, όπως έλεγε ο μακαρίτης Τεγόπουλος, συνένοχοι ή βλάκες. Βλέποντας την κατάσταση της ευρωζώνης με προσοχή, μπορεί κανείς να συμπεράνει αβίαστα ότι είναι και τα δύο. Επειδή, τόσες παροχές σε μια κυβέρνηση που δεν έχει ούτε γραμμή προγράμματος παραγωγής πλούτου, είναι κομμάτι σκάνδαλο.
Ανάμεσα σε δύο Τσίπρες

Ένας θαμμένος παράδεισος

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, 00:02
Ο ποιητής έγραφε ότι όπου κι αν πάει η Ελλάδα τον πληγώνει. Όχι αυτόν. Τον πολιτισμό του. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα δεν σε πληγώνει εκεί. Όπου εκεί. Αλλά εδώ. Γιατί, γυρίζοντας εδώ σε υποχρεώνει ετσιθελικά να ασχοληθείς με πράγματα και πρόσωπα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, την αισθητική και τον πολιτισμό.
Ένας θαμμένος παράδεισος

Γιαουρτόμαγκες

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 00:02
Η Βουλή δεν έχασε χτες την ευκαιρία να δείξει ότι βρίσκεται στον πάτο της ηθικής κλίμακας. Αυτοεξευτιλιζόμενη. Μαζί της, εξευτελίστηκαν για ακόμα μια φορά οι δύο ψευτονταήδες της συγκυβέρνησης Καμμένος και Πολάκης, αποδεικνύοντας, εκτός από τη θρασυδειλία τους, τη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη δεξιά της δεξιάς.
Γιαουρτόμαγκες

Με άδεια των Σκοπίων στήσαμε χτες τον Μεγαλέξανδρο!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, 00:02
Την ώρα που στη Βουλή παιζόταν μια ακόμα πράξη διεθνούς ρεζιλέματος της ελληνικής πολιτικής ελίτ με την επαναλαμβανόμενη φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης για τις γερμανικές οφειλές στην Ελλάδα, λίγο πιο κάτω, στη λεωφόρο Αμαλίας στηνόταν μετά από 26 χρόνια (!) ο έφιππος Μεγαλέξανδρος, ύστερα από άδεια των Σκοπίων!
Με άδεια των Σκοπίων στήσαμε χτες τον Μεγαλέξανδρο!

Οι Παναγίες των Παρισίων και οι πυρπολητές

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, 00:02
Χτες πρωταγωνίστησαν δύο γεγονότα στην ευρωπαϊκή σκηνή. Η μερική καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων και η ομιλία της 16χρονης Σουηδέζας μαθήτριας Γρέτα Τούνμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο, που είναι υποψήφια για το Νομπέλ Ειρήνης.
Οι Παναγίες των Παρισίων και οι πυρπολητές

Η συνέντευξη του Μινχάουζεν

Τρίτη 16 Απριλίου 2019, 00:02
Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεμάτων επιδόθηκε χτες ο πρωθυπουργός στην κατά παραγγελία συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Και όσον αφορά στο μακεδονικό και όσον αφορά στα σκάνδαλα Πετσίτη και Νοβάρτις και όσον αφορά στο Ελληνικό, στις επενδύσεις και στην οικονομία. Τελικώς, δεν άφησε τίποτε όρθιο, κατά την καθ’ έξιν πια τακτική του. Μια μόνο αλήθεια είπε. Ότι οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο. Πώς το’ παθε..
Η συνέντευξη του Μινχάουζεν

Το μάθημα του Πάσσαρη στον ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 00:02
Όσοι αντιμετωπίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με κανόνες πολιτικής βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτική οντότητα. Είναι υπόκοσμος. Και δεν είναι υπόκοσμος με την έννοια του εγκληματία, που πιθανώς να έχει και ένα ελαφρυντικό ή συνείδηση. Είναι υπόκοσμος με την έννοια της ηθικής. Είναι υπόκοσμος όχι για να βρει λεφτά. Αλλά, από κοινωνικό σύμπλεγμα και από ηδονή εξουσίας.
Το μάθημα του Πάσσαρη στον ΣΥΡΙΖΑ