Σιγά, ο υπουργός κοιμάται!

Σιγά, ο υπουργός κοιμάται!

Αυτή είναι η κυβέρνηση, αυτός είναι ο κρατικός μηχανισμός, όπως τον έχουν καταντήσει οι ΣYΡΙΖΑΝΕΛ. Το βίντεο από την πυρκαγιά της Θάσου είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Τόσκα. Τι του είπαν; Να επικοινωνήσει μετά τις 3 το μεσημέρι! Η πατρίδα κοιμάται, μαζί με έναν υπουργό και μία κυβέρνηση που παραπαίει. Και μία ολόκληρη χώρα την ίδια ώρα καταστρέφεται…

Παρακολουθείστε το βίντεο. Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Ένας βουλευτής του κυβερνητικού μπλοκ προσπαθεί να εξηγήσει στους επιτελείς του υπουργείου ότι η Θάσος καίγεται. Ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια. Και τι του λένε; Να επικοινωνήσει μετά τις 3 το μεσημέρι. Αυτή είναι μία απάντηση που θα μείνει στην ιστορία.

Σιγά – σιγά η αλήθεια αποκαλύπτεται. Αν ήταν μία άλλη κυβέρνηση οι προοδευτικοί και ακομμάτιστοι δημοσιογράφοι θα μιλούσαν για τον διαλυμένο κρατικό μηχανισμό, για την ανασφάλεια που υπάρχει στην κοινωνία, για την ανεπάρκεια μιας κυβέρνησης και ενός υπουργού.

Δείτε το βίντεο. Καρε – καρέ η αναλγησία στις οθόνες σας…

L