Σ. Μουμτζής

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, 00:06
Αυτονόητο καθήκον του Κυρ. Μητσοτάκη είναι να υπερασπισθεί σήμερα τόσο τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, όσο και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, που ποτέ δεν νομιμοποίησε πολιτικά τον Α. Τσίπρα με τη δική του παρουσία. Και δικαιώθηκε γι΄ αυτό.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Το γεύμα των «8» και ο Γ. Στουρνάρας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, 00:03
Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, οχτώ απόστρατοι της πολιτικής συγκεντρώθηκαν για να προτείνουν στον νυν κεντρικό τραπεζίτη Γ. Στουρνάρα την πρωθυπουργία. Είναι νομίζω αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να ενδιαφέρεται για τα κοινά, να προβληματίζεται, να ανησυχεί. Πολύ δε περισσότερο αν πρόκειται για βετεράνους πολιτικούς, προσωπικότητες πρώτης γραμμής...
Το γεύμα των «8» και ο Γ. Στουρνάρας

Νέα Δημοκρατία: μερικές αλήθειες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, 00:05
Αναμφίβολα η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Το έδειξε όταν στάθηκε όρθια στην καταιγίδα των μνημονίων με 29%, τη στιγμή που το άλλο μνημονιακό κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, καταβαραθρωνόταν. Οι αντοχές αυτές οφείλονταν σε δύο κυρίως λόγους.
Νέα Δημοκρατία: μερικές αλήθειες

Αλλαγή κυβέρνησης σημαίνει και αλλαγή πολιτικής

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, 00:04
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το χαρμάνι των μέτρων του να στηρίζεται στην φορολογία και όχι στην περικοπή κρατικών δαπανών, γιατί ο περιορισμός του κράτους βρίσκεται έξω από τις ιδεολογικοπολιτικές αρχές του. Από την πρώτη μέρα που υπέγραψε το μνημόνιο, αρνήθηκε την ιδιοκτησία του, καθώς ο έλληνας πρωθυπουργός διακήρυξε πως ήταν προϊόν πραξικοπήματος.
Αλλαγή κυβέρνησης σημαίνει και αλλαγή πολιτικής

ΣΥΡΙΖΑ-ανομία, σχέσεις στοργής

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, 00:04
Ο πιο ασφαλής τρόπος για να υπονομεύσει μια παράταξη το κοινωνικό καθεστώς μέσα στο οποίο κινείται, είναι να κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς του νόμους του Κράτους. Δηλαδή αυτοί να αμφιβάλλουν κατά πόσον οι παραβατικές συμπεριφορές θα έχουν και τις ανάλογες συνέπειες για τους δράστες. Κατά πόσον το έγκλημα θα επιφέρει και την τιμωρία.
ΣΥΡΙΖΑ-ανομία, σχέσεις στοργής

«Οι ζωές των άλλων»*

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, 00:04
Τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν αρκούνταν στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη στέρηση των πολιτικών ελευθεριών, στην κατάργηση της ιδιοκτησίας. Επιζητούσαν τον πλήρη έλεγχο της προσωπικής ζωής των πολιτών, τη στέρηση κάθε ιδέας αυτενέργειας, πρωτοβουλίας, ανεξάρτητης σκέψης και αυτόνομης πράξης.
«Οι ζωές των άλλων»*

Συνάντηση Θ.Δρίτσα και Γ.Μουζάλα με εκπροσώπους των απεργών ναυτικών

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, 21:12
Να λάβουν υπόψη τους την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και να σκεφτούν το ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της απεργίας -εφόσον απαιτηθεί, λόγω ιδιαιτέρως αυξημένου αριθμού προσφύγων και μεταναστών στα νησιά- να επιτρέψουν κατ’ εξαίρεση τον απόπλου των τρι
Συνάντηση Θ.Δρίτσα και Γ.Μουζάλα με εκπροσώπους των απεργών ναυτικών

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα