Σ. Μουμτζής

Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος, σύντροφοι!

Πέμπτη 07 Απριλίου 2016, 00:06
Ένα λογικό συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε από την υπόθεση της υποκλοπής είναι πως κάθε φορά που λέμε πως «πιο κάτω δεν γίνεται, πιάσαμε πάτο» διαπιστώνουμε πως υπάρχει πιο κάτω, πως ο πάτος είναι μια επιφάνεια που μόλις την πατάμε και αισθανόμαστε ανακουφισμένοι γι΄ αυτό, υποχωρεί κι άλλο. Φαίνεται πως η κατάπτωση μας είναι μια ατέρμονη διαδικασία.
Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος, σύντροφοι!

Οι υποκλοπές στην υπηρεσία του σοσιαλισμού

Τετάρτη 06 Απριλίου 2016, 00:04
Τέσσερις μέρες μετά την δημοσίευση της υποκλαπείσας συνομιλίας μπορούμε πλέον με μεγαλύτερη άνεση να κάνουμε τις διαπιστώσεις μας. Η κυβέρνηση γνώριζε το περιεχόμενο της συνομιλίας πριν αυτή δημοσιοποιηθεί. Η ακαριαία αντίδραση της αυτό δείχνει.
Οι υποκλοπές στην υπηρεσία του σοσιαλισμού

Είναι και αμετανόητοι!

Τρίτη 05 Απριλίου 2016, 00:06
Η απαντητική επιστολή της Λαγκάρντ, που ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ξαναστήσει το περσινό σκηνικό. Επειδή όμως βρίσκονται σε αδιέξοδο και είναι και αμετανόητοι, θα το επιχειρήσουν δικαιώνοντας τη ρήση «μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι».
Είναι και αμετανόητοι!

Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, με ποιον θα συνεργασθούν;

Δευτέρα 04 Απριλίου 2016, 00:04
Οι πιέσεις των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών προς το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση, μέχρι στιγμής δεν αποδίδουν. Συγχρόνως αναδεικνύουν και τη θέση των δύο κομμάτων για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ουσιαστικά λένε στον Σούλτς: «δεν θα στείλουμε τον Μητσοτάκη στο 50%.
Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, με ποιον θα συνεργασθούν;

Ζούμε την αρχή του τέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 01 Απριλίου 2016, 00:06
Νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει και να διαχειρισθεί αυτόν τον τεράστιο όγκο των προβλημάτων με τους ΑΝΕΛ. Μάλλον ζούμε το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ με τη μορφή που τον γνωρίσαμε. Το αν έρχεται η ώρα του Κυριάκου, αυτό θα εξαρτηθεί, κυρίως, από τις ικανότητες του.
Ζούμε την αρχή του τέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυριάκος νίκησε κατά κράτος τον Αλέξη

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, 00:06
Η κυριότερη συνέπεια της νίκης του Μητσοτάκη είναι πως από εδώ και μπρος ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει και το πλεονέκτημα της, κατά πρόσωπο, αντιπαράθεσης των δύο αρχηγών και αφαιρείται από την ατζέντα του, ως προνομιακό πεδίο αναμέτρησης, η διαφθορά και η διαπλοκή.
Ο Κυριάκος νίκησε κατά κράτος τον Αλέξη

Να μην είμαστε αφελείς. Δεν παραιτούνται!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, 00:06
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όσες διαφωνίες και να έχουν για την ακολουθούμενη πολιτική, όσες ενστάσεις και να προβάλλουν δημοσίως ή ιδιωτικά για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, δεν πρόκειται κανείς τους να χρεωθεί την πτώση της αριστερής κυβέρνησης. Είναι μια βαρυσήμαντη πολιτική πράξη, που οι πλάτες τους δεν μπορούν να την σηκώσουν.
Να μην είμαστε αφελείς. Δεν παραιτούνται!

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, 00:06
Αυτονόητο καθήκον του Κυρ. Μητσοτάκη είναι να υπερασπισθεί σήμερα τόσο τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, όσο και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, που ποτέ δεν νομιμοποίησε πολιτικά τον Α. Τσίπρα με τη δική του παρουσία. Και δικαιώθηκε γι΄ αυτό.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 07/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα