Presidensy.τζι.αρ

Ο άνθρωπος στον οποίο ο π.Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος ανέθεσε την κατασκευή της προσωπικής του ιστοσελίδας, είχε μια περίεργη ιδέα: να τον κάνει εκθέσει άσχημα όχι μόνο στο Πανελλήνιο αλλά και διεθνώς.

Πονηρά σκεπτόμενος, χωρίς καν να αναλογιστεί ότι η πράξη αυτή περιγράφεται στο ηλεκτρονικό έγκλημα ως phishing, έκλεισε το domain name presidensy.gr δηλαδή τη λέξη presidency-Προεδρία γραμμένη με λάθος τρόπο, ώστε όσοι την πληκτρολογήσουν κατά λάθος ή γιατί δεν γνωρίζουν καλά Αγγλικά να βρεθούν στην προσωπική σελίδα του κ.Π.Παυλόπουλου. Μάλιστα στα credits της σελίδας εμφανίζεται το «Presidensy.gr 2020 All Rights Reserved».

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος καταφέρνει να κάνει ρεζίλι τον κ.Παυλόπουλο και μάλιστα ενώ έφερε το αξίωμα του προέδρου. Είχε προηγηθεί κάποιος ράφτης που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του ενώ δοκίμαζε ένα κουστούμι, με τα υφάσματα και τις κλωστές να κρέμονται από πάνω του, κάποιες κοσμικές κυρίες που μοίραζαν σε τριτοκλασάτα κοσμικά έντυπα και σάιτ της κακιάς ώρας φωτογραφίες από την παρουσία του σε γάμους και βαφτίσια, με συχνότητα που να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να μην αφήνει κοσμικό γεγονός για κοσμικό γεγονός!

Δεν αισθανόμαστε καθόλου άσχημα που ο κ.Παυλόπουλος καταφέρνει ακόμα και σήμερα να μας αιφνιδιάζει. Μας ανησυχεί μόνο μήπως κάθε νέο του κατόρθωμα προκαλέσει κάποια στιγμή στην κοινή γνώμη μιθριδατισμό στην απρέπεια. Αλλά ίσως να μην κινδυνεύουμε ούτε από αυτό δεδομένου ότι πλέον υπάρχει ισχυρό αντίβαρο σε ό,τι πρεσβεύει, σε ό,τι κόμισε και κομίζει στην πολιτική ζωή της χώρας, ο κ.Παυλόπουλος και το αντίβαρο λέγεται Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οπότε, όσα κάνει ο κ.Παυλόπουλος για να ασχολείται η κοινή γνώμη μαζί του είναι προς όφελος της Προέδρου. Και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να γράψουμε το σημείωμα και δεν αρκεστήκαμε στο να σχολιάσουμε το θέμα στη σελίδα μας στο facebook: ευχόμαστε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην επαναπαυθεί με το «φάντασμα του κ.Παυλόπουλου» γιατί είναι γεγονός ότι με εκείνον ως μέτρο σύγκρισης και τίποτα απολύτως να μην κάνει, θα θεωρηθεί ότι θα έχει θριαμβεύσει.

Όμως, όπως ακριβώς και ο κ.Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες έτσι και ο κ.Παυλόπουλος πρέπει να μείνουν στη συνείδησή μας ως η εξαίρεση στον κανόνα και σε καμία περίπτωση να μην τους επιτρέψουμε να γίνουν το μέτρο αποτίμησης της πραγματικότητα σήμερα και στο μέλλον. Πρόκειται για «ατυχήματα» της ιστορίας. Να τους προσπεράσουμε, χωρίς βέβαια να τους ξεχάσουμε.